DECEMBÉÉR

35 8 0
                                    

Ach, konečne december. Vianoce ako 22-27.12 strávime u mojej rodiny v New Yorku. Už sme sa tak dohodli. Teším sa. Dlho sme sa nevideli. No ale teraz sme na....... FLORIDE. Je to tu super. Ale počas Vianoc mi chýbajú priatelia a rodina. Ale Hope to zvláda za všetkých. Nahrádza mi rodinu aj priateľov. Prave som doskypovala s našimi. Chystáme sa na raňajky a potom už len do ulíc. Po raňajkách som sa obliekla do normálu a upravila sa.

 Po raňajkách som sa obliekla do normálu a upravila sa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Obyčajná kombinácia to istí. Slnko pražilo sťa by naše mesto panvica bola. Och ja viem dnes mám dobrú náladu. Jedine ço ma neskutočne štve je že môj mobil sa pokazil. Mám taký čo aj Hope čiže Iphone 6s rosegold. Musím zájsť do opravovne. Supéér. Konečne bude funkční. Po skončení štúdia som zbehla do tej opravovne. Išiel so mnou Jack. Fajn sme si pokecali. Už je opravení. Tak som si ešte na hoteli šupla sprchu. A zaspala som.
-,,Vstávaj večera,"povedala Hope milo. No po pár minútach milo už nehovorila.
-,,Môžeš už vitiahnuť mladá dáma svoju sloniu riť. Aby si sa dostavila alebo ti pošlem kolkovanú žiadosť?"povedala naštvane ale nebola naštvaná.
-,,Rozkaz Šéfe Hope. Budem o päť minút pripravená," povedala som a odpochodovala do kupelky.
-,, Obidve vieme že toľko času nemáme aby si bola ty niekedy pekne pripravená,"povedala ironicky a zasmiala sa na vlastnom vtipe.
-,,Čo si to povedala?"keby sa dalo pohľadmi vraždiť asi by už zomrela ale to už dávno.
A tak sa strhla vankúšová vojna. Už už som prehrávala no naštastie vošiel do izby Jonathan. Vynadal nám a my sme sa odišli do mesta najesť. Už všade je vivesená výzdoba. Samozrejme Vianočná. Zastavili sme sa v pizzerke. Ja som si dala iba Margarithu a Hope tiez chalani si dali nejaku neviem aku. Potom sme sa išli všetci štytia prejsť. A na zmrzkuuu. Mňam....

A dobre priznávam s Hope sme skoçili ešte nenápadne do Subwaya ale no taaak boli sme hladné

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A dobre priznávam s Hope sme skoçili ešte nenápadne do Subwaya ale no taaak boli sme hladné. A dali sme si 30 cm bagetu a každá ešte na hotel šalád. No nevadí plánujeme byť ešte dlho hore. Ale zajtra sa učí teda to povedal Jonathan tak asi áno. Ešte sme si dali hromadní skype s našou 6 člennou partiou. Dlho sme kecali. Hope ešte skočila do vane ale ja už som bola umytá. Ešte sme sa rozprávali asi do druhej no potom sme to zabalili ale ja som aj tak dlho rozmýšľala.

Ahojte,
Takže ja som späť aj s jednou krátkou časťou. Samozrejme každý vote a koment poteší. Som rada ak viem že to niekoho aj zaujíma.

Vaša Dory🙈💖

 Travel with meWhere stories live. Discover now