Dubai

39 11 0
                                    

Zobudili sme sa do slnečného ďňa. Stačilo sa mi len pozrieť z okna a hneď som vedela kde som. Áno v Dubai. Je to tu obrovské a netypické. Obrovské budovy v strede púšte. Proste nikdo nepochopí. Osobne by som sa tu stratila len by som vyšla z hotela. Hope ma začala trieskať vankúšom po hlave len aby som už vstala a nezmeškala raňajky ako vtedy v Afrike. Samozrejme som sa vytrepala aj s paplónom z postele a šla si umývať zuby.
- Hopeee, Hopeee- kričala som po nej
- Podaj mi pastu... no tak dvihni svoju ritušku a podaj mi ju-
na veľa na veľa mi ju podala.

●●●

Raňajky boli vynikajúce až na to že sme meškali. Jonathan si na to už zvykol. Dohodneme sa o desiatej a my prídeme najskôr o 15 minút neskôr. Dnes to bolo pre to že sme mali problém teda naša zabudlivka ho mala. Keď sme už skoro boli na raňajkách zistila že zabudla mobil a určite ho nutne potrebuje. Tak sme sa vracali.
Dnes sme si pozreli celý Dubai. Ostávame tu 2 mesiace a to sa budeme učiť. Jos tešim sa strašne moc.

●●●

Jedine dnes bol deň kedy sme mohli sa pohybovať v Dubai. My sme išli na pamiatky a potom do obrovského nákupného centra. Vnútri toho centra je aj obrovské akvárko. Bolo to mega super. Aj Hope sa páčilo náš snap bol celý zaspamovaní našími fotkami.

•••

Po obede okolo tretej takže vlastne dopoludnie nám napísali naše spolužiačky a tiež najlepšie kamarátky či si nemôžme zaskypovať. Ja som bola v sprche ale Hope s nimi kecala. Po chvíle som sa pridala aj ja. Majú sa skvele. Učitelia sú zatiaľ v pohode ale tak neviem podla mňa budú robiť problémy že prečo sme len tak na tok odišli. Dnes som fakt na prášky pôjdem spať.

 Travel with meWhere stories live. Discover now