Ranná káva

111 12 1
                                    

Stretnúť sme sa mali o ôsmej. Keďže sme šli až na druhú hodinu. ,,Šušeň môj obľúbený," zvolala cez celé nákupné stredisko. ,,Šušeň, som tu!"zvolala som tiež. Ľudia sa na nás ako keby sme utiekli z liečebne ale na to sme si zvykli.
,,Videla si snap?"
,, Hej si dostala polaroid?"
,,Nie, ale Travel&Photography mi to poslali aby som sa zapojila do súťaže,"
,, Ukáž"
Ukázala som jej.
,,Zapojíš sa?"
,, Asi hej ale Hope, ty so mnou a pôjdeme spolu aby sme to spolu precestovali"
,, Fajn"
Už sme odišli do školy. Zase nuda. Šušeň má nemčinu a ja franinu. Dopisujú písomky ale ja som ju už pisala lebo ja som lebo asi 3/4 ľudí vtedy neboli v škole ale tak nevadí.

•••

Poobede som mala už len tréning. Ako obvykle. Hope sa išla doučovať tanec tak som ju už len odprevadila. Rozmýšlala som počas cesty v autobuse či sa zapojím. Ešte som to nemala premyslené ale zase zapojenie neznamenalo výhru. ,,No co uz vies tanec?"napísala som jej. No odpoveď som nedostala asi už odišla na tanečnú. Kedže sa mi vyčerpali dáta tak som nemohla  ísť na net. Chcela som okuknúť ešte pravidlá. ,,Už si nás prihlásila?"dostala som odpoveď.,,Nie ale keď prídem domov tak nás prihlásim, som ešte v buse,"odpísala som jej. Už sa blížila moja zastávka. Vystúpila som a šla asi 3 minúty pešo. O piatej ma čakal tréning. Po celý čas som rozmýšľala aké fotky tam dám. Bola som dosť nesústredená a aj tréner si to všimol. Ale nič mi nepovedal. Keby tam bol nejaký prísnejší určite už klikujem. Domov som prišla až neskoro lebo trénin končil o ôsmej a ešte sme sa rozprávali s trénermi.

 Travel with meDove le storie prendono vita. Scoprilo ora