Vystupovať!

60 11 0
                                    

A tak sme prišli na viac vecí v lietadle si nepamätám ale viem že som zaspala na Hopeninom ramene. Ma ho také pohldlné. Mal nás čakať náš učiteľ Jonathan aj nás čakal. Mal 24 rokov a bol blonďak.
,,Takže vitajte na ceste okolo sveta. Som váš učiteľ nejaké otázky, žiadne fajn. Takže pôjdete teraz do hotela a máte asi 2 hoďky potom sa stretneme a porozprávame sa,"rozprával nám veľmi premotivovane.
,, Šušník máš tu ešte batoh. Ty by si zabudla aj hlavu," povedala som jej do smiechom v ústach. Keď si nakladala kufor, taxikár si chcel urobiť srandu a tak ako si to nakladala tak odisiel. Ona nahodila nechápavi pohľad.
,,Just kidding,"
odpovedal so smiechom taxikár.

New York bol dokonalý také obrovské budovy som v živote nevidela

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

New York bol dokonalý také obrovské budovy som v živote nevidela. Taxikár bol veľmi milý a poukazoval nám zaujímavé veci čo boli naokolo počas celej cesty. Poukazoval nám rôzne reštaurácie ktoré sú vraj veľmi dobré. Nezabudol nám povedať ani rôzne vtipne historky. Keď sme prišli na hotel Jonathan tam už bol. Problém nastal pri ubytovavaní našej izby. Niečo sa stalo ale Jonathan to vyriešil. ,, Máte asi 1,5 na rozbalenie a oddýchnutie,"povedal Jonathan. My s Hope sme mali izbu na 18 poschodí čož bolo najvyššie. Maly sme vlastný balkón a jedna posteľ bola ako jedna manželská úplny luxus. Krásna kúpelka s dvoma umývadlami. Dala som si sprchu. Bola som dosť unavená tak som sa chcela prebrať.,,Hope!!!Hooo-ppee!! Zabudla som si uterák donesieš mi ho ďakujem,"doniesla mi ho. Vyšla som a dala som si rovnaký crop-top a kraťase s vysokým pásom. Boli sme ako dvojičky až na to že ona bola chudšia. Došli sme dolu ako posledné ale to preto že sme ženy. ,,Takže je teraz šesť hodín,"začal Jonathan,,pôjdete von sa najesť alebo čo budete chcieť ale najprv nechcem aby ste ma brali ako vašu kontrolu ani nič také. Som váš niečo ako kamarát. Budeme mať 1 deň za týždeň školu. Dúfam že sa tešíte. V tomto hoteli budeme mať iba raňajky teraz pôjdete sa najesť a zaplatíte to touto kredtitkou,"kreditku podal Thomasovi. Okej povedala som si v hlave znie to dobre.,,A inak Lena a jej priateľ sa rozhodli že to nezvládnu vzhľadom na Lenin stav takže s nami nebudú pokračovať," zosmutnel. Tak sme sa vidali na večeru. V mojom denníku všetky reštaurácie ktoré nám dal taxikár.
,,Mám chuť na dobrý burger," povedal Thomas.
,,Aj ja!"
zvolali sme spolu s Hope.

,,Fajn tak poďme do Mama's burger, ževraj je to tam dobré teda hovoril to ten taxikár,"
tak sme sa tam vybrali.

,,Počkajte ale ako tade veď nevieme kde to je?"opýtal sa Jack.
,,Počkajte mala by som mať mapu,"zvolala som.

Aj som ju mala bola v mojom cestovateľskom denníku. Vytiahla som ho z čierneho batohu.
,,Takže odporúčam ísť tadeto,"
ozval sa Jack
,,Nie tadeto,"
povedal Thomas
,,Tadeto,"
,,Nie,"
,,Áno,"
Tak som zobrala Hope za ruku a šli sme. Chalani sa pridali. Zistili že počúvať ženy bude asi lepšie.
,,Už sme tu! Vidíte ani to tak netrvalo,"ozvala sa Hope.
Našli sme si stôl a objednali.
,,2 cheseeburger a 2 chilli burger ku všetkemu colu a hranolky," povedal Thomas. Keď nám to priniesli skoro sme odpadli.

Taký burger som ešte nevidela

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taký burger som ešte nevidela. Obrovský ako moja hlava. A taký chutný úplne iný ako McDonalde. Ako od mamičky. Všetko som nezjedla lebo toho bolo fakt veľa ale bolo to super. Išli sme už okolo pol deviatej na hotel.
,,Ja mám chuť na zmrzku," povedal Jack.
,,Prečo nie,"odpovedal Thomas.
Tak sme sa zastavili v nejakej zmrzlinárni. Bola tam strašne milá pani ktorá sa s nami aj porozprávala. A dala nám poriadnu zmrzlinu.

Do hotela sme prišli okolo jednej ráno

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Do hotela sme prišli okolo jednej ráno. S Hope sme si lahli a ani sme sa neprezliekli. Bol to super deň.

Ahojte😘😊
Dúfam že sa vám páčilo. Dúfam že je to už zaujímavejšie. Ďakujem za prečítanie a každý vote.

 Travel with meWhere stories live. Discover now