New York

59 9 1
                                    

Vstávali sme už o šiestej. Lebo sme tu boli iba dnes a chceli sme si to užiť naplno. Sprcha,umytie zúb a raňajky. To všetko sme museli urobiť do pol hodine. Raňajky boli švédske stoly. O 7:00 sme boli naraňajkovane a oblečené. Vo výťahu sme stretli chalanov. Pridali sa k nám aby sme boli viacerí. Najskôr to bola SOCHA SLOBODY.

Bola úplne veľká čož som nečakala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bola úplne veľká čož som nečakala. Potom sme skočili do televízie BBC. Na obed sme si dali iba hot-dog do ruky aby sme toho ešte veľa stihli. Rozhodli sme si zobrať bicykle a šli do Central Parku. Do Zoo sme nešli lebo nebol čas. Jack bol dosť unavený z toho tepla tak išli s Thomasom na pol hoďku na izbu si oddývhnuť. My sme šli trocha nakupovať. A spraviť si nechty. Kúpila som si batoh a instax náplne. A ešte nejaké suveníry pre rodičov. Keď nám ešte nevolali chalani rozhodli sme sa:
,,Nepôjdeme si spraviť ešte nejaké fotky kým tu nie sú chalani?"spýtala som sa.
,,Tak pome,"povedala Hope.
Keď sme to všetko nafotili a zavesili na instagram tak nám zavolal Thomas.
,,Čavte girls,"povedal ako by bol strašne vtipný,,,no Jack sa zobudil ideme za vami kde ste?"opýtal sa.
,,No v starbuckse vieš pri našom hoteli,"zložil ani nič nepovedal. Do 15 minút boli tu.
,,Baby večer je tu nablízku párty pome na ňu,"povedali obaja prehnane. Pozrela som sa na Hope.
,,Okej,"povedali sme naraz.

 ,,Okej,"povedali sme naraz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bolo päť hodín. A ta ,,párty" začínala okolo deviatej. Nejedli sme nič veď niečo tam bude o ôsmej sme sa začali pripravovať. Obliekli sme si rovnaké teda podobné šaty a jemne nalíčili. Bežne sme sa nemaľovali teda jedine mascaru a púder či korektor. Teraz sme si pridali aj linky.

Okolo pol deviatej sme sa začali obúvať ale ešte som si všimla že sa mi rozmazala mascara a tak som si ju dala ešte raz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okolo pol deviatej sme sa začali obúvať ale ešte som si všimla že sa mi rozmazala mascara a tak som si ju dala ešte raz. Ja som malovala Hope a ona mňa. K tomu sme pridali tieto dokonalé topánky:

 K tomu sme pridali tieto dokonalé topánky:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď sme vyrazili bolo deväť hodín. Prešli sme asi jednu ulicu a boli sme tam. Bol to taký club. Hrali dobrú hudbu no avšak bolo tam veľa ľudí a sme sa stratili. Jack sa držal mňa. Ale kde bola Hope a Thomas tak to som nevedela dúfala som že sú spolu. Dali sme si trocha miešaného drinku a znova tancovali. Okolo jednej sme boli pripravení na odchod ale radšej sme išli nájsť Hope a Thomasa. No nenašli sme ich mysleli sme že už sú na hoteli. Tak sme sa vybrali aj my.
,,Čo ak nebudú na hoteli a sú niekde sami v meste a niečo sa jej stane?"
začala som panikáriť.
,,Neboj nič sa im nestane,"
Odprevadil ma do izby a potom odišiel do svojej. Hope tam nebola. Keď mi prišiel do izby zaželať dobrú noc pozvala som ho dnu. Sadol si na Hopinu postel a sedel ja som mala iba spodné prádlo a rovnakú nočnú košelu ako Hope. Bola svetlomodrá a na nej bolo napísané NAMASTAY IN BED. Lahla som si na svoju posteľ a začala som sa s ním rozprávať.
,,Kedy ráno odchádzame?"
začala som asi najtrápnejšiu tému na svete ale nevadii.
,, Asi na obed. A zavolaj radšej Hope že kde je,"povedal mi.
,,Zvoní ale neberieto,"zložila som. Odišiel asi o pol hodinu. Nešla som spať ale šla som na balkón kde som si čítala. A čakala ju. Keď prišla o druhej fakt neviem či bola opitá ale to mi na ňu nesedelo ale zabuchla ma na balkóne a zaspala. Nemohla som ju zobudiť. Teda nešla zobudiť. Tak som strávila noc na balkóne. Teda nebola to naštastie noc. Po pol hodine som ju zobudila. 100% nebola opitá ale neviem ako ma tam mohla zavrieť ale bolo mi to vtipné. Nakoniec sa aj ona smiala.

 Travel with meWhere stories live. Discover now