Capitolul 33

111 0 0
                                    


~Alex~
   Aud mai multe sunete de bebelus dar nu inteleg de ce.Sunt de abea in a treia luna..Stai,oare cat am dormit?de ce nu pot deschide ochii??
-O pierdem,haideti sa scoatem mai repede bebelusul ala dupa care ne ocupam si de domnisoara!!
  Practic eu ma lupt acum intre viata si moarte ca sa fie bebelusul meu viu si nevatamat.Cu ultimele puteri,scot copilul iar eu cred ca sunt pe moarte.Aud doctorii cum imi fac resuscitarea dar eu nimic.Cu o ultima incercare,deschid ochii brusc si simt ca nu mai am aer,inchizandu-i la loc.Deci pana aici mi a fost.Nici n am apucat sa vad daca am baietel sau fetita.Imi voi proteja copilul orice ar fi.

~Luke~
Telefonul imi suna de mai bine de o jumatate de ora incontinuu.Decid sa raspund,dar nu aud o veste prea buna.
-Buna ziua,sora dvs Alexandra Smith tocmai a nascut!Felicitari,este o fetita foarte frumoasa!!
-Multumesc,Alexandra ce face?E bine?
-Amm n-as putea spune chiar asta despre ea.In timpul nasterii a suferit multe atacuri de panica iar doctorii au resuscitat-o dar...imi pare rau..
-Nu,nu mi se poate intampla mie astaa..
Inchid telefonul si pentru prima data plang pana raman fara aer si din nou se intampla chestia asta de nenumarate ori.O anunt pe Sasha si plec intr-un suflet la spitalul de urgenta "Sf Marie".Aceasta vine si ea imediat,iar ea merge dupa copil,eu dupa sora mea care nu mai e printre noi dar totusi sunt fratele ei si nu-mi impune nimeni sa n-o vad.Intru in salon si o vad fara aparate fara nimic.Doar ea acolo fara nimeni in jur.Inca nu pot sa inteleg de ce a murit.Era sub observatie 24/24 de ore.Chiar eu i-am platit pe doctori sa n-o scape din priviri.O nu,nu cred ca s a intamplat astaa...
Merg repede la receptie si ma uit pe camerele de supraveghere.Asa cum am si banuit.Azi-noapte a intrat un individ la ea in salon cand bodyguard-ul dadea tura de noapte si i-a bagat otrava in punga de oxigen.Voi avea grija de sora mea.Voi face orice imi sta in putinta ca sa o readuc la viata chiar daca vor trece ani si ani.
-Iti promit ca voi avea cea mai mare grija de fetita ta.Va fi bine in mainile mele.Voi fi un tata foarte protector,cat n-a putut Chris sa fie pentru ca nici nu i-a mai pasat de tine prea mult dupa ce ai intrat in spital.S-a dus cu curva aia care ii poate oferi "foarte multe chestii" sincer..Am aflat ca te insela de ceva luni doar pentru ca se plictisise de tine.Lasa-l pe el,uita-l nu te-a meritat.
  Si cu astea spuse vorbesc cu cei de la organizatie sa vina cu cea mai mare discretie pana aici, sa-mi ia sora si sa o duca in locul meu secret pe care doar ei si Sasha il stiu.Pana cand voi gasi o cale de a o readuce pe Alex la viata,vreau sa fie in siguranta,sa nu fie in vreun pericol.Merg la Sasha care e cu copilul si e atat de frumos,seamana leit cu maica sa.
-O pot tine? (Eu)
-Sigur,ia-o dar cu grija,e foarte fragila.
-Buna,eu sunt unchiul tau Luke,esti cea mai draguta si cea mai dulce fata pe care am vazut-o,exceptand-o pe Sasha.Promit ca ti-o voi aduce pe mami.Poate va dura un timp mai indelungat dar va merita efortul ai sa vezi.Pana atunci Sasha va fi cea mai tare mama.
-Asta cred si eu =)))
Cei de la organizatie sosesc si o i-au pe Alex in cea mai mare liniste din spital pana la vaporul de afara care seamana pe dinafara cu o croaziera dar nu e pe dinauntru deloc asa.Pornesc si eu cu Sasha spre casa si ce sa vezi,surpriza secolelor,Chris asteptand afara impreuna cu aia sa-i dau copilul,nici gand.Bine ca am cu mine mereu 2 bodyguarzi.Se ocupa de Chris sa-l potoleasca pentru ca i-am zis foarte clar ca nu-i voi da copilul,va ramane la mine in siguranta,in timp ce Sasha se ocupa de aia s-o potoleasca.
-Tu sti ca din cauza ta mama acestui copil a murit pentru ca n-ai vrut sa intelegi ca te incurci cu un barbat care are un copil?!(Sasha tipand la aia)
-Oricum n-o iubea,statea cu ea doar pentru copilul ala amarat.
Si nici nu apuca sa termine propozitia ca ii si da o palma aleia cazand pe jos si s-a ales si cu buza sparta.
-Sa nu cumva sa mai spui ceva de copilul ala sau de ma-sa ca o incurci rau cu mine.Nu esti altceva decat o curva.
-Te poti intoarce de unde ai venit. (Eu)
-Ti-am zis sa-mi dai copilul! (Chris nervos)
-Baieti,cred ca domnul are nevoie de o doza mare de calmante.Cred ca i-a crescut si tensiunea.
-Imediat domnule.
Imi place de ei cand sunt asa respectuosi.
-Te voi gasi Luke si o sa-mi platesti pentru astaaa!!!
Nu mai ascult vorbele acelui prost si ma bag in masina cu Sasha,mergem acasa,ne facem bagajele,luam tot ce e pe acolo si ne grabim sa ajungem spre casa noastra secreta.La spital,cei de la mafie au lasat cadavrut altei persoane acolo care seamana cu Alex pentru ca doctorii sa nu observe vreo diferenta.Luam avionul personal si destinatia sa fie Dubai unde e cald si placut,fara hoti,contrabandisti sau alte feluri de oameni.Doar cei de la organizatie,eu,Sasha si fetita noastra.
-Am ajunss..O doamne in sfarsit liniste si pace!

Hei!sper ca v-a placut capitolul asta.Am incercat sa-l fac mai interesant dar nu stiu daca am reusit sa va fac curiosi.Vom vedea pe parcurs.Daca aveti ceva sa-mi spuneti lasati-mi in comentarii.

Bye!💋

Iubire PericuloasaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum