Capitolul 27

191 10 4
                                    

~ Alex ~
Cand sa incepem sa o luam din loc o bubuitura se aude in spatele nostru.Vechea fabrica i-a foc,iar toate masinile dimprejur sunt aruncate in aer.Ne bagam repede in masini impreuna cu ceilalti si plecam cat mai departe de locul accidentului.Acum trebuie sa ocolim pentru ca drumul pe unde am venit este blocat de teancuri de masini.Ajungem acasa si ne punem pe canapele.Suntem epuizati.
-Mama,esti bine,ti-au facut ceva?
-Nu scumpa mea,sunt bine.
-Mi-a fost dor de tine,credeam ca o sa te pierd.
-Si mie mi-a fost frica,ca te voi pierde.Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat sa scap.Va sunt recunoscatoare tuturor.
-Oricand Tina!Ideea a fost a lui Alex.Ei ar trebuii sa-i multumesti.Noi doar am ajutat-o pentru ca nu se putea descurca de una singura.
-Ok,atunci fac cinste cu clatite si pizza.Cine vrea??
-Noiii!!! (Toti in cor)
In timp ce ma duc cu Chris la magazin ca sa cumparam ingredientele,mama face aluatul pentru pizza.Urcam in masina lui si pornim spre magazin.
-Esti bine? (Chris)
-Cn?eu?da,de ce n-as fi?!
-Pai nu stiu.Te vad asa ganditoare.
-Ma gandeam la cate s-au intamplat azi,atat.
-Hai sa nu mai fim asa pentru ca a trecut orice fel de pericol.Nimic nu ni se va putea intampla atata timp cat suntem uniti.
-Ok,cum spui tu...
-Hei,te rog,nu mai fi asa! (Opreste masina,imi ridica barbia si ma saruta).Te iubesc!❤
-Si eu te iubesc!💋
Nici nu-mi dau seama cand ajungem la magazin.Vine inspre mine si imi deschide usa ca un gentleman,dupa care ma ia de mana.O gramada de lume se uita la noi ca si cand suntem primul cuplu care se tine de mana.Oameni buni,traim in secolul XXI,orice e posibil!Ajungem acasa cu vreo 7 pungi (momentul ala cand te duci dupa cateva chestii si iei tot magazinul:)))) ).Despachetam pungile,ii dam mamei ingredientele pentru clatite,dupa care mergem in dormitor.Dupa ce inchid usa,Chris vine inspre mine si ma saruta salbatic lasand cateva semne.Ma ia de fese obligandu-ma sa-mi incolacesc picioarele in jurul abdomenului lui.La un moment dat ne oprin din sarut pentru ca ma prefac ca tusesc.Ma lasa imediat jos si imi spune vesnica intrebare:,,Esti bine?".
-Nuuuu,nu e ca si cand ma inec aici si tu ma intrebi daca sunt bine.Fa si tu ceva!Adu-mi apa!
In mai putin de 2 secunde s.a intors baiatul cu apa.Cum naiba?!
-Tu de unde ai luat apa??
-Din bucatarie,de ce?
-Asa repede?!
-Pai mi-ai zis sa-ti aduc apa,ti-am adus.Ce mai vrei?!
-Mersi dar te-ai miscat prea repede.Sigur n-ai pus ceva in apa??
-Serios?!Asta ma intrebi acum??Nu,logic ca n-am pus nimic in apa.Doamne Alex,ce ai?!
-Nimic.
Beau apa si coboram la mama care a terminat clatitele si pizza.Luam cate o farfurie eu cu Chris si venim in sufragerie unde sunt si ceilalti.
-Baieti,a venit masa !(eu)
-Hai la masa! ( Chris)
-Serios?!
-Ce mai e acum?!Ce-am mai facut?!
-Off,Doamnee,baietii astia...nimic,n-ai facut nimic!
-Ok!
Ne luam cate o felie de pizza si incepem sa mancam pana nu mai putem.
-Mama,ai pus Nutella in clatite,nu?
-Normal draga mea,le-am facut asa cum iti plac tie!😘
-Okey.
Trecem si la desert,ca mai apoi sa mergem sa facem fiecare cate-un dus si sa ne bagam in pat.Inainte sa adorm,simt cum o mana ma ia in brate si ma saruta pe gat spunandu-mi:Noapte buna ingeras,te iubesc!.Nu mai apuc sa raspund pentru ca sunt luata in lumea viselor.
De dimineata cand ma trezesc ma duc la geam si vad foarte multi oameni inarmati cu pistoale batandu-se cu niste oameni care habar n-am cine sunt.Cobor jos sa vad ce se intampla si simt cum pamantul se cutremura.Incerc sa nu ma panichez,dar un val de habar n-am unde vine inspre mine.Incep sa alerg dar fara sens.Nu mai am scapare,asa ca astept sa ma ia valul.Simt din spate o zdruncitura ca mai apoi sa ma ridic la suprafata si sa vad case inalte unde nu ajunge apa.Ma duc inspre ele,dar acestea se prabusesc in apa.O casa cade direct pe mine si raman inconstienta.Oare asta a fost un vis sau realitatea?!??








BUNA TUTUROR!MA BUCUR CA INCA IMI CITITI CARTEA

CHIAR DACA N-AM MAI SCRIS LA EA.SUNTETI NISTE

PRIETENI MINUNATI.CITITI-MI IN CONTINUARE CARTEA SI

NU VA VOI DEZAMAGI.CREDETI CA ALEX A TRAIT UN COSMAR

SAU ASTA ESTE REALITATEA??!VETI VEDEA IN URMATORUL

CAPITOL.

PA,NE MAI VEDEM!!😘👋

Iubire PericuloasaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum