Capitolul 4

772 24 0
                                    


Pov Luke

Nu i-am spus lui Alex ce treaba am pentru ca nu vreau sa banuiasca.Dupa ce ca Mark a spus in gura mare ca fac curse ilegale,nu vreau sa o bag si pe ea in chestiile astea.Sincer,mi-e de ajuns ca Sasha face.

-Sasha,hai sa-i facem lui Alex o farsa!Avem nevoie de o galeata cu apa,un scaun si niste scoci.

-Sper ca nu e una dintre farsele tale de prost gust.

-Nu,nu o sa fie asa,iti promit.

-Ok!stai ce a zis?iti promit?da nu suntem impreuna!!!
Mergem in camera lui Alex si o iau pe sus si o aducem afara langa piscina imensa din fata casei.Deci,sa-i dam drumul planului.O legam bine incat sa nu fuga si luam galeata si i-o aruncam pe ea.Cand remarc ca s-a trezit,din neatentie ma impiedic de scaun si Alex cade in piscina.

-Luke,ce ai facut!!!!!!??!??!!!!Salveaz-o!!!Sti ca nu stie sa inoate si chiar daca ar stii nu ar putea pentru ca ai legat-o de maini si de picioare!!
Off,chiar are dreptate,e numai vina mea.Imi dau tricoul jos,ramanand doar in boxeri.Sar dupa ea in piscina,o dezleg de maini si de picioare si o aduc la suprafata.Din vina mea a mai si lesinat,norocul meu e ca stiu sa acord prim-ajutorul.Incep sa o apas pe piept si sa-i fac respiratie gura la gura.Dupa multe minute,aceasta se trezeste si scuipa apa care a inghitit-o.

Pov Sasha
-Alex,esti bine!!!Sar pe ea si o las fara rasuflare,ridicandu-ma imediat.Cum te simti??

-Bine,dar ce s-a intamplat?

-Pai,idiotul de fractu a vrut sa iti facem o farsa,iar eu m-am bagat.Cand te-ai sculat,el a venit din ,,greseala"inspre tine si tu ai cazut in apa.

-Luke,tot daca sunt suparata pentru ce ai facut,iti multumesc ca m-ai salvat.
Cred ca am intarziat la scoala vreo 2 ore.Asa ca ne grabim sa ne imbracam cu totii si iesim pe usa mergand cu masina lui Luke,aceasta fiind un Audi A3 Cabriolet,aceasta avand tavan.Imediat ajungem la liceu,acum avand matematica.Ajungem in clasa cand e pauza si ne punem in banci,vorbind despre prostii.Cand se suna il vad pe Alrick care se aseaza langa Alex.Cred ca e ceva ce Alex nu mi-a spus.Vom vorbi noi doua diseara,acasa.Orele trec imediat si o observ pe Alex si acum stand cu Alrick pe bancheta din spate a masinii lui Luke.Clar se intampla ceva intre astia doi.Dar,oricum,le sta bine impreuna.Ea par saten si ochi caprui,el,par blond si ochi albastrii.Ador combinatia asta.Sper sa nu o faca sa sufere,ca altfel va avea de-a face cu 2 pumni in burta,unul in ochi si cu buza sparta.Ajungem acasa,iar Alrick pleaca si el,cu nu stiu ce treaba.In sfarsit,a dat Domnu sa scap de asta.Acum Alex imi poate povestii tot.Intram in casa,o salutam pe Tina ,iar eu cu Alex mergem la ea in camera.

-Deci,ce se intampla intre tine si Alrick?

-Ce sa se intample?Nu se intampla nimic.

-Nu mai minti!E vizibil cum va uitati in ochii celuilalt.

-Off,ai dreptate.Il plac mult pe baiatul asta.Si el ma place.Ieri m-a dus pana acasa si m-a sarutat.A fost atat de perfect si inca e.El chiar ma place mult.Pot vedea stralucirea in ochii lui cand imi spune un ,,Ai grija de tine Alex"  sau ,,Da-mi mesaj cand intri in casa".E perfect baiatul asta.Mi-a dat lumea peste cap in doar doua zile.E atat de romantic cand e prin preajma mea.Il plac mult pe omul asta.

-Iubirea ce face din oameni.Si eu il plac pe Luke de cand am inceput sa stam mai apropiati,adica din vara.El nu cred ca simte ceva pentru mine.

-Nu gandi asa.Poate ca si el te place si nu vrea sa zica,poate ca vrea ca tu sa ii spui mai intai,dupa care sa iti zica si el.

-Poate,dar oricum il iubesc pe baiatul asta.Ne spunem orice altuia,ne-am apropiat atat de mult in vara asta,incat n-as rezista sa il pierd.

-Nu o sa-l pierzi.Totul va fi bine,o sa vezi! *Alex

-Multumesc. *Sasha

-Pentru ce? *Alex

- Ca esti mereu acolo pentru mine,sa ma prijini in orice si sa imi dai sfaturi.Deasta,iti multumesc ca existi.

-Cu placere.Daca nici eu nu te inteleg atunci cine sa o faca??:)))
Mai stam ce stam dupa care adormim.

Pov Alex

Dimineata,cand m-am trezit,m-am dus la baie sa-mi fac rutina,dupa care am venit in camera la masuta cu machiaje si m-am dat cu gloss,cu rimel,cu farduri si cu creion pentru pleoape si buze.Mi-am ales din dressing o bluza pe care scria ,,I love you" cu un ursulet,la care am asortat un fular circular,mi-am ales o pereche de blugi negri mulati,la care am asortat niste cizme negre pana la genunchi,un lantisor de la Alrick(v-am spus ca e romantic) si niste cercei cu diamante,la final parul facandu-mi-l drept cu placa.A da,iar la capitolul geci am ales un palton crem cu o curea.Am coborat cu Sasha si l-am asteptat pe Luke sa vina,acesta neintarziind mult.Mi-am luat masina din garaj si am pornit inspre liceu.Cand am ajuns am avut un soc total...

Hei!Mai sus aveti o poza cu Luke!
Apropo:Ce credeti ca s-a intamplat cand Alex a ajuns la liceu?

Iubire PericuloasaWhere stories live. Discover now