Capitolul 20

294 14 0
                                    


~ Sasha ~

Cand ajung in living,il vad pe Zayn la bustul gol uitandu-se la televizor.Bine,nu spun ca nu arata bine,ok,arata foarte bine,dar totusi,nu strica sa-si puna abdomenul la vedere.

-Zayn,ce faci aici?Nu trebuia sa pleci cam acum 4 ore?

-Pai,sa spunem ca mi-am dat demisia si ca voi veni cu voi la liceu.

-Serios!?Nu pot sa cred!!
Sar in bratele lui si ramanem imbratisati cateva minute.Ii spun un simplu ,,multumesc",dupa care ma ridic de pe el si ma duc in bucatarie sa fac clatite.Scot ingredientele necesare si le pun pe masa.Cand intorceam clatitele in tigaie,ceva imi atrage atentia.Era un bilet pe care scria ,,ai grija ce faci si ai grija si de restul familiei,mai ales de prietena ta,careia nu cred ca vrei sa i se intample ceva.Suntem cu ochii pe tine".Ma tot gandesc cine sunt cei care au scris asta,dar in cap imi vin doar 2 baieti:Mark si Chasen.Dar nu poate fi adevarat.Ei sunt la inchisoare,presupun.Am facut clatitele,le aduc in sufragerie si ii chem pe toti sa vina sa manance.Eu,intre timp,ma duc la mine in camera sa ma imbrac.Vreau sa aflu daca cei doi mai sunt inca la inchisoare sau nu.Ies afara cu scuza ,,Ma duc la Mall".Urc in masina si pornesc.In 5 minute ajung.Ma dau jos si merg in sala principala.Ma duc la Informatii si o intreb pe fata de acolo.

-Buna ziua,stiti cumva ceva de Mark Elisson si Chasen Rodriguez?

-Au evadat acum 2 luni.Jandarmeria i-a cautat 24 din 24 de ore,dar zici ca i-a inghitit pamantul.

-A,ok,multumesc pentru informatie,la revedere!
Simt un fior pe sira spinarii stiind ca astia 2 sunt in libertate.Ma indrept inspre masina sa ma duc la una dintre spa-urile Los Angeles-ului sa ma relaxez .Mai aveam pana la masina 5 metri,dar simt cum cineva imi pune mana la gura.Incep sa tip dar in zadar.Nu e nimeni pe strada.

-Buna frumoaso,iti mai amintesti de mine?
Asta e Mark.Bine ca stiu karate,ca altfel nu stiu ce ma faceam.Ii iau mana de la gura si i-o intorc,el tipand de durere.Off,proasta alegere am facut ca mi-am luat cizmele.Acum alerg pe zapada alba ca matasea.La un moment dat,ma impiedic si cad.Pana aici mi-a fost.Inca ma rog la o sansa sa traiesc.Simt pistolul indreptat inspre capul meu.

-Pana aici ti-a fost frumoaso.Ultimele cuvinte?

-Da!Esti cel mai mare nesimtit si nemernic pe care l-am intalnit in viata mea.
Cu acestea spuse,intr-o fractiune de secunda ma ridic si il intorc.Acum el sta pe zapada iar eu in picioare.Ii iau pistolul din mana si il indrept inspre capul lui.

-Adio Mark!
Apas pe tragaci si aud un tipat de durere.Doamne,sunt o criminala.Am omorat un om.Imi scot telefonul din geaca si il sun pe Luke sa vina sa ma ia.

-L...Luke...vvin...vino...ll...la...pol..politie

-De ce?Ce ai patit?

-Doar vino!
Ii inchid telefonul,ma pun pe jos si incep sa plang.Doamne,eu chiar am omorat un om.Nu pot sa cred,sunt o criminala.Vad o masina care vine inspre mine.E Luke.Se da jos si vine repede inspre mine.Ma ridica si ma ia in brate sa ma linistesc.
-Sasha,ce ai patit?De ce plangi?Ce cauti aici?
Eu plang in continuare si ii arat decat ce am facut.

-Stai calma,totul va fi bine!
Ma urca in masina,iar eu adorm instantaneu.Simt o mana calda peste a mea,dupa care sunt luata in lumea visurilor.

~ Luke ~

O urc pe Sasha in masina,dupa care ma pun si eu.Imi pun mana peste a ei ca sa se linisteasca.A adormit,iar noi am ajuns.O iau din masina in stilul miresei,intru cu ea in casa,urc si o duc la ea in camera.Ma tot gandesc cine era baiatul care statea intr-o balta de sange.Stau cu ea pana se trezestete.O vad cum se scoala si merg la ea.

-Esti bine?

-Da,sunt bine.

- Cine era baiatul care statea intr-o balta de sange?

-Era Mark.
Mi se maresc ochii si incep sa o intreb fel de fel de chestii pana aflu de la ea tot,de la ce s-a intamplat in bucatarie,pana la incidentul cu pistolul.

~ Sasha ~

Trebuia sa ma descarc cuiva si am facut-o.Ma duc la baie sa-mi dau cu apa rece pe fata ca sa-mi revin.Ies din camera si cobor .Vad la intrare o femeie cu spatele la mine care era inconjurata de Alex,Luke si Chris.Se intoarce inspre mine si era...mama!?

-Mama!?

Buna tuturor!Va multumesc pentru numarul de vizionari.V-am pus o poza cu femeia care era la intrare.

App:Credeti ca femeia care a vazut-o Sasha era mama ei?

V-am pupat!❤

Iubire PericuloasaWhere stories live. Discover now