Capitolul 28-Partea a II-a

172 2 1
                                    

~ Alex ~
Simt cum sangele imi pulseaza in vene.As vrea sa merg la el si sa ii dau o mama de bataie pentru ce i-a facut mamei mele dar stau la locul meu linistita.Fac un pas in fata iar toti care sunt prezenti se uita la mine de parca as fi ultimul om.
-De ce?doar atat intreb si ma tin tare sa nu plang.
-De ce?Pentru ca a trebuit.A trebuit sa moara.
-BA NU!!N-AR FI TREBUIT EA SA MOARA!!SINGURUL CARE AR FI TREBUIT SA MOARA AI FOST TU !!
Si cu un ultim cuvant,inchid ochii si incerc sa apas pe tragaci,dar altcineva o face in locul meu, simtind doar glontul care a trecut prin umarul meu.Simt cum cad dar 2 brate puternice ma prind.Dabea atunci deschid ochii si imi vad umarul plin de sange.Chris imi ia pistolul din mana si cand nimeni nu se astepta apasa pe tragaci iar Jackson cade la pamant ca un bolovan mare si greu.Intr-un fel ma simt usurata ca am putut scapa de cineva care i-a facut rau mamei,dar pe de alta parte,ma simt aiurea ca am distrus viata unui om.
-El trebuia sa moara pentru cat a chinuit-o pe Tina,nu-ti face griji,totul va fi bine!(Chris)
Si cu asta spusa ma pupa pe frunte iar eu inteleg ca el merita sa moara.
-Mersi ca nu mai parasit.
-NU TE VOI PARASI NICIODATA!
Simt cum aceste cuvinte imi lovesc adanc inima zambind in cateva secunde.Ma ridic si plecam de acolo.Baietii mi-au zis ca au mereu cu ei trusa de prim ajutor asa ca mi-au infasurat bratul intr-un bandaj,durerea oprindu-se.
-Acum,urmatoarea noastra tinta este Zayn Bennett.
Ajungem acasa cu tot cu banii pe care i-am strans de la aia si pot spune ca suntem milionari.Decidem sa plecam din zona asta si sa mergem undeva unde nu ne-ar cauta nimeni vreodata.Cu banii pe care ii avem am gasit o vila super mare in New York si plecam intr-a colo.
In cateva ore ajungem si ne instalam repede.E imensa casa.Are 20 de camere,iar fiecare are cate o plasma mare,un birou,un dressing,un pat matrimonial si inca mai e loc pentru a face balet.Baia are cada cu hidro-masaj,o cabina de dus si tot ce vrei.Imi pun repede hainele in dulap si dupa cobor la baieti care ma asteptau sa incepem planul.
-Okey,a venit toata lumea?(Chris)
-Da,spunem toti in cor.
-Perfect,sa-i dam bataie atunci!Am localizat unde este Zayn acum trebuie sa ajungem la el si sa-l eliminam.Facem cum am facut data trecuta.
In mai putin de o ora am strans toate pistoalele,vestele anti-glont si tot ce ne mai trebuie si ne-am urcat toti in masini si am plecat.Ajungem si pot spune ca acest Zayn Bennett traieste intr-un imperiu.Nu stiu de ce,dar cred ca aceasta casa mai mare decat cea in care stam noi o va pune Chris pe numele sau.Intram asa cum am decis si am doborat usor toti paznicii,ca mai apoi sa intram in camera unde era acesta,bineinteles ca era incoltit de animale de 2 metri(erau oameni dar erau foarte mari)care il pazeau ca pe viata lor.Ii eliminam si pe ei,acum ramand doar noi si cu el in camera.
-Mai,mai,ia uite cine a venit sa ma viziteze,Alexandra Smith in persoana!
-Stai calm,nu va dura mult vizita asta.Am venit aici sa o razbun pe mama,nu sa stam la taclale.Indrept pistolul inspre el si intr-o fractiune de secunda cade la pamant doborat de glont.Ma uit la el cu ura dupa care plecam de acolo invingatori din nou.Ajungem acasa si merg la mine in camera,el urmandu-ma.
-Aaammm,Chris?
-Hm?
-Sti,legat de academ..
-S-a rezolvat totul,ai absolvit.A meritat sa dau cateva milioane.Felicitari!!
Ma uit la el ca si cum as fi aflat ca bunica a alergat cu o masina pe sosea cu 600 km/ora.Incepe sa rada pana cade pe jos,iar eu ii dau un picior in semn de joaca,dupa care plec din pat ducandu-ma spre usa sa o deschid sa fug din casa dar normal ca el este mai rapid si ma prinde de talie atat de seducator incat orice fata s-ar topi pe loc.
-Unde crezi ca mergi?
-Pai,sti...euu...a..veam..ne..voi..ie....
El se prinde ca nu pot spune nici o propozitie uitandu-ma in ochii lui fara sa ma balbai,asa ca ma ia prin surprindere si ma saruta eu fiind prinsa in transa.Ma ia in brate si ma pune cu grija pe pat,el punandu-se peste mine.Imi spune un ,,Te iubesc",eu raspunzandu-i,dupa care ma saruta pasional.Ne oprim din cauza lipsei de aer si el se intinde langa mine luandu-ma in brate,somnul facandu-si prezenta.

Iubire PericuloasaWhere stories live. Discover now