Capitolul 3

1K 22 2
                                    

Pov Alex
Merg sa ma imbrac si apoi mergem cu masina mamei acasa.Cand ajungem,avem amandoua o surpriza de nedescris.Este o petrecere pentru mine si Luke,dar nu inteleg cu ce ocazie,nu e ziua nimanui azi.

-Cu ce ocazie e petrecerea,Luke?

-Azi suntem pe 14 septembrie.Mai tii minte cum ne organiza tata petrecerile,cu confetti,pignata,dulciuri,o poza uriasa cu noi doi, si un poster pe care scria,,Voi fi mereu langa tine"?

-A da,imi amintesc..da dar asta a fost de mult.

-Stiu,dar am facut petrecerea in cinstea momentului nostru special.Promiti ca de acum inainte nimeni nu o sa ne mai desparta?

-Promit!
Petrecerea a inceput,iar noi ne distram de parca nimic nu s-ar fi intamplat zilele astea.Totul s-a dat uitarii.Acum incep o noua viata alaturi de el,incep un nou capitol cu el, Sasha si toti care imi sunt dragi.
Toata lumea a plecat si am ramas ca de obicei eu,Luke,Sasha si mama.Maine se incepe scoala.Dabea astept sa imi vad noii colegi.Ma bucur ca o sa fiu in aceeasi clasa cu Sasha si Luke.Acum,toti 3 impreuna,vom fi de neinvins.
Este 7:15 dimimeata,iar eu trebuie sa ma pregatesc.Ca de obicei,m-am dus la baie si mi-am facut rutina,m-am machiat doar cu rimel,putin fard si creion pentru pleoape,parul mi l-am facut drept cu placa,iar la capitolul imbracaminte mi-am ales niste pantaloni negri mulati ca sa imi scoata in evidenta picioarele bine facute,o bluza crem,un lantisor pe care scria ,,love'',un palton gri cu nasturi negrii si niste pantofi cu toc de 10 cm.Desigur,nu am uitat nici de cercei,nici de ochelarii de soare si nici de geanta care era de la ultima mea zi de nastere.Am coborat si i-am asteptat pe Luke si Sasha si am pornit spre ,,calatoria vietii mele".Cand am ajuns,am fost intampinata de niste baieti super draguti si de niste fete care deja ma barfeau despre cat de bine arata noua lor colega.O-i fi eu o tocilara,dar macar am gusturi la capitolul moda.Mereu mama imi aducea hainele cele mai de firma pentru a-mi arata formele bine definite cand eram mai mica.Ea tot vrea sa ma fac fotomodel pentru ca spune ca am un corp de invidiat.Ma trezesc din gandurile mele cand aud directoarea vorbind in fata intregului liceu.

-Buna dimineata dragi elevi,profesori si parinti!.Ma bucur ca in fiecare an vin cat mai multi elevi la liceul acesta.
Si,si-a continuat discursul lung timp de o jumatate de ora,dupa care am intrat in salile de curs,eu cu Luke si Sasha,avand prima ora muzica.Ador muzica.E una din preferatele mele.Ne punem in banci,iar eu stau cu cel mai superb baiat din clasa.Te pierzi usor in oceanele sale si in parul sau care era de un blond perfect.Am inteles ca il cheama Alrick si ca are orice fata la conducere.Nu o sa ma las atat de usor in fata lui.Vreau eu sa-l am sub conducere,sa ma simta,sa ii fie dor de mine.Intr-un cuvant,vreau sa-l inebunesc.

-Buna,tu trebuie sa fi Alexandra!

-Buna,imi poti spune Alex.

-Ok Alex.Arati atat de wow si sexy.

-Multumesc.Nici tu nu arati rau.
Cand sa mai apuce sa spuna ceva,profesoara intra in clasa si ma invita in fata.

-Tu trebuie sa fi Alexandra Smith,noua fata de la liceu.Spune-ne ceva despre tine.

-Da,eu sunt.Pai,imi place la nebunie sa cant,sunt indrazneata,iar cand vine vorba de moda,fac cele mai indraznete culori sa arate pe mine wow!

-Multumesc Alexandra.Te rog du-te si ia loc.
Orele decurg normal,cu exceptia uneia,sportul,unde profesorul m-a pus sa fac 20 de ture de,scoala pentru ca sunt noua venita si sa vada daca ma descurc sau nu la rezistenta.Eu fiind atletica,mai puteam sa fac,dar era destul cat facusem.Ma indrept inspre casa singura pentru ca Sasha si Luke nu stiu ce problema trebuiau sa rezolve.La un moment dat aud fosnituri in spatele meu,ma intorc dar nu era nimeni.Mai aud inca odata si un fior imi trece pe sira spinarii.Din nu stiu ce directie,apare el,cel mai superb baiat,care e si colegul meu de banca.
-Unde crezi ca te duci pisicuto?

-Acasa,unde altundeva vrei sa ma duc?

-Haide te conduc eu.

-Multumesc,esti foarte dragut.

-Pentru asa o frumusete de fata as face orice.
Am rosit instant la vorbele spuse de acesta.E ciudat ca afara e dabea Septembrie si deja vezi pe strada troiene de zapada.La urmatoarea strada pe care o traversam,din neatentie alunec,asteptand sa fac contact cu zapada,dar cineva ma prinde,chiar el.Acum buzele noastre sunt la cativa centimetrii de a se uni si ii pot simti respiratia calda.Nu mai rezista tentatiei si ma saruta.Drumul pana acasa a fost perfect,atata timp cat el ma tinea de mana.

-Cred ca am ajuns.

-Da.Aici stau.Apropo,ce a fost cu sarutul de mai devreme?

-Nu stiu,doar ca n-am mai putut rezista sa nu o fac.M-ai fermecat in cateva ore.Nu te pot scoate din minte nici macar pentru o secunda.

-Cand am intrat in clasa si m-am pus langa tine si am vazut ochii aia am simtit un fior pe sira spinarii si mi-a fost umpic jena sa-ti spun.Dau sa plec,dar el ma trage la pieptul lui,simtindu-i abdomenul bine lucrat.

-Maine vin sa te iau la 8:30.Pa, pisi!
Apuc sa mai spun ceva dabea cand realizez ca sunt singura pe strada.Intru in casa,o salut pe mama si merg la mine in camera.Ma pun in pat si imi iau laptop-ul,pana cand somnul ma fura.De dimineata...

Hei!Buna frumosilor.Mai sus aveti o poza cu Alrick.
App:Ce credeti ca i se intampla lui Alex dimineata cand se scoala?

Iubire PericuloasaWhere stories live. Discover now