Capitolul 17

332 15 0
                                    


~ Luke ~

De cand am primit cadourile,adica de 4 ore,stam si discutam subiectul ,,Unde mergem de Revelion?".Doamne,imi vine sa-i las balta,dar nu pot.Asta ar insemna din partea mea o nesimtire care ma domina.Trebuie sa plec,nu mai rezist.Gandeste Luke,gandeste!

-Amm,mi-am amintit ca am ceva de facut.Pa!

-Luke,stai!Ce-ai patit?!.....

-Prea tarziu Sasha,a plecat deja.(Chris)
Ies pe usa,urc in masina mea care e un Audi A3 Cabriolet si pornesc spre pista.Mereu cand imi explodeaza capul,merg pe pista sa concurez sa-mi descarc toata furia pe adversarii mei,decat sa fac o nebunie care imi va aduce numai suferinta.Ajung,dau banii prietenului meu Erik,si sa inceapa cursa.Ador adrenalina,mereu mi-a placut.Se da startul,iar eu merg lejer cu 200 km/h.Ajung si la prima curba,pe care o iau cu usurinta,urmand inca patru pe care le iau si pe acelea cu usurinta,eu fiind in topul celor mai mari raceri din lume.Termin cursa primul,auzind strigate de pretutindeni la adresa mea.Ma dau jos din masina,imi iau banii,imi salut prietenul si plec la clubul ,,The Adventure"care e prin apropiere.Ajung,intru inauntru si imi gasesc un loc exact langa dansatoarele clubului.Nu am baut niciodata alcool,asa ca decid sa le incerc pe toate.L-a cat de mult am baut nici nu mai stiu ce fac.Ma dau la o dansatoare!?Pe bune!?Merg cu ea spre o camera de acolo si sa inceapa distractia.

-Sasha,m-ai fermecat de prima oara cand te-am vazut,vreau sa fii doar a mea.Nu te voi mai lasa sa pleci.

-Da...dar...eu nu sunt Sash...

-Shhh,nu spune nimic.Lasa limbajul corpului sa vorbeasca.

-Lasa-ma idiotule!!!
Incep sa o musc salbatic de gat pana vad ca ii dau lacrimile.Vreau sa fie a mea,doar a mea.Imi da cu ceva tare in cap si simt cum ma prabusesc la pamant.Ma scol si vad ca sunt in aceeasi camera,singur.Incerc sa-mi amintesc cum de am ajuns aici,dar fara rezultat.Cobor jos si vad ca petrecerea s-a incins.Foarte multe dansatoare danseaza la bari,iar baietii nu-si mai iau ochii de la ele.

~Chris~

Stiu ca nu e de bine daca Luke a plecat.Dupa 2 ore,plec de acasa in cautarea unui baiat pe nume Luke.Mai intai,ma gandesc sa ma duc pe pista sa intreb daca a fost acolo.

-Hei Erik!Luke a fost pe aici?

-Da,a fost.De ce intrebi?

-Aa nu,doar vroiam sa stiu daca a fost aici.Nimic important.Sti cumva unde s-a dus?

-Da,zicea ceva de un club si...

-Da mersi Erik.Pa.Ne mai vedem.
Gata,stiu unde e.E la clubul ,,The Adventure".Pornesc cu 300 km/h si ajung in cateva minute.Cobor jos,intru in club si sa incepa cautarea,,gaseste un baiat care nu stie ce face".Imediat il gasesc.Era mai retras intr-un colt al clubului.Ma duc repede inspre el sa il iau de aici.

-Luke,ce faci aici?

-Nu stiu,aveam chef de distractie.

-Sti cat de periculos e clubul?Toate animalele vin aici ca sa cumpere dansatoare.Hai sa plecam de aici.
Iesim din club si ne urcam in masina.Cred ca o sa aiba de dat niste explicatii.Ajungem acasa si intram in casa.

~Sasha ~

-Luke!!!PE UNDE DRACU AI UMBLAT!!??!STI CAT MAI INGRIJORAT CAND AI PLECAT FARA SA ZICI NICI MACAR UNDE MERGI!!?!?

-Scuze,doar ca aveam nevoie de putin aer.
Vine la mine si ma ia cu putere in brate,eu cerandu-mi inca o data scuze.
Azi,ne-am gandit sa mergem toti in parc ca,cuplurile.Plecam de acasa si ajungem in cel mai apropiat parc ,,The Moon".Cred ca am facut cel putin 2 ture de parc.Baietii,ca niste gentlemani ce sunt s-au dus si ne-au luat vata pe bat.Ne asezam pe banca si incepem sa discutam despre Revelion.

-Deci,pana la urma ce facem de Revelion?Unde mergem?

-Eu ma gandeam sa ne cazam la hotelul ala Sfanta Maria care e de 5 stele.Ar fi misto.(Alex)

-Sau,mai e o varianta.Mergem,inchiriem o casa si stam acolo.(Chris)

-Pai da dar,asa putem sa stam si aici la tine frate.(Luke)

-Ok,atunci mergem pe ideea Alexandrei.(Sasha)
Plecam din parc si ajungem acasa in scurt timp.Ne ducem in camerele noastre,ne facem cate-un dus si ne bagam in pat,pana intervine somnul.
Este dimineata.Ma scol din pat si ma duc la baie sa-mi fac rutina.Dupa ce ies din baie,cobor jos si ma bag in piscina .Ma bag si simt o relaxare pe care n-am mai simtit-o de mult timp.La un moment dat,ma panichez pentru ca vad in ceata.Lesin.Nu mai vad,nu mai aud,nu mai simt nimic.

Buna tuturor!Vreau sa va multumesc ca imi cititi in continuare cartea si ca nu ma lasati balta.

Am pus o poza cu Sasha,sper sa va placa.

App:ce credeti ca s-a intamplat dupa ce a lesinat Sasha in piscina?

Ne vedem in capitolul urmator!❤

Iubire PericuloasaWhere stories live. Discover now