Capitolul 6

534 21 1
                                    


Dupa 3 luni

~ Alex ~

-Unde sunt?De ce e,totul alb?

-Esti in rai,intoarce-te la cei dragi tie.

-Cine a vorbit?Cine sunteti?Ce vreti de la mine?

-Noi suntem ingerii tai.Stai calma,vrem sa te ajutam,iti vrem binele.Vrem sa fi fericita,vrem sa fi langa familia ta,vrem sa te vedem din nou cu zambetul pe buze.

-Asta nu se va intampla.Nu ma mai intorc.Sunt o povara pentru toti.Nimeni nu ma iubeste.

-Nu e adevarat.Stim ca ai auzit ce ti-a spus Luke,mama ta,Alrick si Sasha.Nu te da batuta.Lupta!

-Bine,voi lupta pentru familia mea,visele mele,cariera mea,pentru tot!
Simt cum sangele imi pulseaza in vene.Aud aparatele care nu se mai termina din piuit.Deschid ochii si ii vad pe ei,pe toti.Stau si se uita la mine cu zambetul pe buze.Toti vin inspre mine si ma iau in brate ca pe un copil mic.

-Mai usor oameni buni,nu pot sa respir!!!
Doctorul intra in salon,ma consulta si ii spune mamei ca maine pot pleca acasa.
Nici macar nu stiu cate luni au trecut de cand stau in patul asta.Nici macar nu stiu ce anotimp e.Nu stiu multe acum.Stau in pat pana a doua zi,cand mama vine in salon sa ma ia.Ii da bani doctorului ca a avut grija de mine in toata perioada asta,iar apoi plecam.O sa am nevoie de un maaarrreeee dus.Ajungem acasa,iar eu ma indrept direct inspre baie.Imi dau hainele incet jos,iar apoi ma bag in cada.Imi pun toate samponurile pe care le am la indemana in cada si credeti-ma,chiar sunt multe,dupa care incep sa ma prostesc ca un copil mic.Dupa 2 ore ies din baie,cu prosopul pe corp si pe cap,ma indrept inspre camera mea si imi iau o pereche de pantaloni de trening si un tricou,pentru ca afara este cald.Imi dau prosopul din cap jos si ma usuc la par,la final facandu-mi-l drept cu placa.Ma duc sa mananc,dupa care vin din nou in camera,aprinzand televizorul,pentru ca azi raman acasa.Imi iau si laptop-ul si ascult muzica si ma uit la filme pana seara.

~ Sasha~

Dupa ce am plecat de la liceu,eu cu Luke si Alrick ne-am dus in Mall si am luat cadouri pentru Alex.Eu i-am luat niste cizme cu toc care stiu ca o sa-i placa,3 bluze,o pereche de blugi,un rimel,un gloss,si niste cercei cu pietricele care cad in jos.Alrick i-a luat un inel(dar nu de logodna),un colier pe care scrie,, I love you Alex"(sincer,nu ma asteptam sa gaseasca un colier d-asta),4 bluze si o pereche de blugi.Luke,i-a luat niste pantofi,2 perechi de blugi,4 bluze,3 geci,5 parfumuri si 2 fulare.Ajungem acasa si o strigam pe Alex,iar ea coboara,imbratisandu-ne strans.

-Astea sunt pentru tine.

-Pentru mine!!???!???!!??

-Da,pentru tine.Ii inmanam cele 15 pungi iar ea fuge in camera si le despacheteaza pe toate si le probeaza.
Urc sus langa camera ei si vad cat de incantata e

-Iti plac,sunt frumoase?

-Da,sunt foarte frumoase.Va multumesc.

-Multumesc mult pentru cadouri.

~ Alrick ~

Ma bucur ca lui Alex i-au placut cadourile.Urc sus si vad ca se priveste in oglinda,dar observ ceva pe mana ei:inelul.Ma bucur ca il poarta.Bat de 2 ori la ea in usa si o intreb daca pot sa intru.

-Intra!

-Ce face cea mai superba fata?

-Sta si probeaza niste haine si niste cizme.

-Stai sa te ajut eu cu bluza!merg la ea si ii inchid fermoarul de la bluza din spate.O intorc si ne uitam in ochii celuilalt.Vad stralucirea din ochii ei cand se uita la mine.

-Copii,la masa!!

-Venim acum mama!!
Mergem sa mancam,dupa care imi iau la revedere de la Tina,Sasha,Luke si Alex.Ma urc in masina mea care e un Mercedes B134 si pornesc inspre casa.Ajung,si urc sus in camera,somnul furandu-ma.

~Luke~

Este dimineata,iar razele puternice imi intra in ochi.Ma duc la baie sa-mi fac rutina,dupa care merg sa ma imbrac.Cobor jos si le astept pe Sasha si Alex.Vin si ele si urcam in masina ajungand imediat.Eu cu Alex si Sasha ajungem la liceu,iar pe pereti.....

Hei!In poza este Tina.
App:Ce credeti ca se intampla cand Luke cu cele doua ajung la liceu?Ce credeti ca scrie pe pereti?

Iubire PericuloasaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum