52.rész

2.5K 153 1
                                    

Reggel a telefonom csörgésse keltett, ami nem volt épp kellemes ugyanis a szoba másikvégébe volt. Kikeltem az ágyból és megsem nézve kiaz felvettem.
- Hallo! Ki az?- szolok bele nem éppen kedvesen
- Na na azért nem kell ilyen idegesnek lenni- nevet fel valaki a vonal másik végén, mire egy kis idő után kapcsolok, hogy Cameron az.
- Cameron?
- A tiszteletedre hercegnő.
- Mit szeretnél ilyen korán?
- Korán? Már 8óra. Ja és gondoltam szolok, hogy nem rég indultam, ugyhogy 10 perc és ott vagyok.
- Oké. Rendben. Köszöntem. Most leteszem és megyek készülödni.
- Szia- mondja majd lerakok. Álmosan csoszogok el a fürdőig, ahol elvégzem reggeli teeindőim majd felhúztam fürdő ruhám, amire ezt a szettet választottam.

 Álmosan csoszogok el a fürdőig, ahol elvégzem reggeli teeindőim majd felhúztam fürdő ruhám, amire ezt a szettet választottam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Majd átneztem a csomagom és szem elé tettem. Ledöltem a kanapéra behunytam a szemem es valahogy bealudtam. Egy kellemes simogatásra ébredtem. Kicsit kinyitottam a szemem és Cameron térdelt a velem szembe és finom kis simogatásokkal mosolyogva probált felébreszteni. Mikor kitisztult az agyam is gyorsan felültem és bele turtam a hajamba.
- Pff bealudtam igaz?- kérdem
- Hát igen, jó hogy nyitva volt az ajtod- mondja Cam miközbe leül mellém.- Fáradt vagy hercegnő?
- Nem, csak kicsit ledöltem- mosolygok rá.
- Majd felfrisülsz a strandon- kacsint rám- Mehetünk?
- Ja igen, nehúzzam itt az időt tovább. Menjünk.- és azzal a lendülettel fel is patantta majd csomagjaimmal a kijárat felé indulok. Azonban még az ajtó elött Cameron megàlít és kikapja a kezemből majd kilép az ajtón.
- Énis elbírtam volna- szolok utána.
- Csítt- olt le röktön. Én meg csak mosolyogva bezárom a házat és elindulok az autóhoz ahol Cameron támaszkodik mert màr rég berakta a csomagokkat. Hirtelen fogalmam sincs de akkora hálat éreztem iránta hogy ölelésembe zártam. Ő pedig vissza ölelt. Mélyen beszívtam azt a fantasztikusan jó illatát, amit eddig csak rajta éreztem és semivel se lehet öszetéveszteni.
- Köszönöm- sutogom
- Mondtam rám számithatsz. Na gyere induljunk el végre- azzal beültünk és elindultunk. A rádió végig szolt igy a köztünk támadt csend egyáltalán nem tünt kínosnak inkább harmonikusnak és jól esőnek. Ahogy megérkeztünk, Cameron kikapta csomagjaim és én mellete elindultam a lakásához.
- A többiek?- kérdezek rá, mikor a lakásba érve nem találok senkit.
- Hát gondolom hamarabb elindultak előre mert már 10 lesz 15 perc múlva- mosolyodik el.
- Komolyan?  Bakker nem akkartalak igy feltartani. Menjünk is inkább.- mondom azzal megfogom a kezét és kihúzom a lakásból.
A partra érve már mindenki ott volt. Mivel nagyon nem vagyok szégyelös ezért túl nagy jelentöséget nem tulajdonítottam annak, hogy egyedül vagyok lány. Ahogy leértünk táskám és ruháimat egy helyre dobáltam és fürdőruhámba beszaladtam a tengerbe. Elég meleg nap volt igy nagyon jól esett ahogy a hideg sós víz a börömet kezdi simogatni. A fiúk labdáztak én meg csak ugy élveztem a jó hangulatott és a vízet. Környezetemmel nem nagyon törödtem. Mikor már elegett ásztattam magam és kivihogtam magam a fiúk szerencsétlenkedésén kiültem a partra napozni. Alig feküdtem ki, mikor megéreztem magam mellet, hogy valaki lefeküdt. Oldalra fordítottam a fejem és mosolyogva fordultam vissza majd közelebb férkösztem annyira, hogy karjunk össze érjen. Cameron volt az aki lefeküdt mellém napozni. Nem szoltunk egymáshoz mégse tartottam kínosnak a csendet. Kis iső után éreztem, hogy megfogja a kezem és nem húztam el csak mosolyom mèg nagyobb lett.

Sziasztok :)
Mindenkinek nagyon köszönöm a 15K olvasot és a 993voteot. Nagyon jók vagytok :* (Csak igy tovabb ;) )
Ugyan akkor sajnálom, hogy mostanábba nincs olyan gyakran rész :/
        I.

Fotós meló {C.D.}Where stories live. Discover now