17.rész

3.5K 160 0
                                    

Négy napja száltunk le egy hajóról Németországba, már túl vagyunk az egyik koncert helyszínen, ami Berlinbe volt. Most egy bérelt bússzal tartunk Kölnbe. Nekem meg ragad le a szemem, mert ebbe a négy napba kb nem aludtam semit, a hotelbe melletem egy csoport túrista vergödöt, az ágy kényelmetlen volt és ezenkivül egésznap vagy a várost néztük, ami megvalva nagyon szép, vagy éppenséggel a felépő helyszinen kèszültünk.
A négy nap alatt még annyi történt, hogy Cameronhoz még közelebb érzem magam és úgy érzem kezdi áttörni a jól felálított falamimat. És ez ennyhén szólva megíjeszt, mert falak nèlkül sebbezhető vagyok én meg azt nem akkarom. De valahogy egyre jobban vonzódok hozzá. Gondolat menetemből egy visítás szakított ki, oda kaptam a fejem. Hát persze Alisha, hogy lehet valaki ennyire nyomúlos ribi. Az egész lány egy nagy mű megjátszás, komolyan. Eddig nem nagyon törödtem vele se a többi stábossal akik hátér munkát végeznek  nem azért mert nem szerettek nyítni csak mikor bemutatkoztunk nem fordítottak nagy érdeklödést igy énse de most, hogy Alisha velünk utazik és, hogy egyre jobban mászik belle a mi társaságunkba észrevehető. Alisharól csak annyit, hogy egy festet ribi. Szószerint minden téren festet haja, arca, körmei. Állandoan 12centis sarkokon tipeg topog, ezenkivül szerintem semi alakja nincs csak nagyon sovány, már már annyira hogy szárad el a lábán. Igazàból ezek még nem is zavarnának sőt ő se zavarna csakhogy ő kezdet belém kötni. Amióta az újai köré csavarta Taylort, azota tőlti az idejét a mi légterünkbe. És még az elején csúnyán néz rám. Meg állandoan kötegedik mikor látja, hogy a fiúk nem halják. Igazán nem tom mi baja velem, de csak egyszer fogvfelhúzni és akkor nagyon megmondogatom neki, igyse hagyom magam csak még probálom kúltúráltan kezelni. Katasztrófa és nem tudom mit csináltam, hogy igy kell viselkedjen velem. Most is ő provokálja és teszi az eszét még szép, hogy leöntik vízzel, azért vísitott. Kb Azóta ül a fiúkkal amióta a hajón találkozot Taylorral és ő meg bemutatta és Alisha meg ezután belefurta magàt a csapatunkba. Chrissel és Blake beszéltem Berlinbe mikor szóbajött. Chris szerint csinos kis parti lenne. Én meg megkérdeztem, hogy nem tarják ribinek. Mire mind a kettő kinevetett és elmagyarázták, hogy teljesen tisztába vannak azzal, hogy Alisha ribi de ezen felül nem kell elfelejteni, hogy könyen kapható és még hozzá tették, hogy ezért nem kell hoszú távon senkinek az ilyen csak egy két alkalomra. Meghogy én ne felejtsem el, hogy Alisha meg fajtája nem tudná utól érni az igazi nőket. Ennek a beszélgetésnek minden pontjára szin tisztán emlékszek, mert milyen jó volt hogy nem csak nekem tünt fel, hogy milyen kis ribi.
Hirtelen valaki leült mellém.
- Mi a helyzet nagyon csendes vagy ma- mondja Cameron.
- Semi csak biztos pihenem kell.
- Az lehet- mondja bologatva.
- Vele mi van?- bökök kérdön és utálattal Alisha felé. Cameron az egyetlen aki észre vette rajtam, hogy mennyire utálom a társaságát és mennyire kikészít. Szóval nyugottan szidhatom és beszélhetek róla undorral a társaságába, Cameron pedig meghalgat és elviseli, szóval hatalmas adóssággal tartozok neki amiért igy meghalgatja a baromságaimat
- Ó semi a szókásos. Annyit beszélt, hogy végül Chris agyára ment és lehütötte egy üveg vízzel.
- Meg is érdemelte a szőke feje. Olyan kis.. kis.. agh- mondom majd ökölbe szorítom a kezem de azonnal ki is engedem mert Cameron ráteszi sajátját.
- Ne idegeskedj miatta, tudom milyen kis kigyió de hidd el nekem nem éri meg.
- Jó, köszönöm- mondom majd válára hajtóm a fejem. Ő pedig fél kezével átölel.
- Ugyan mit?
- Azt, hogy négy napja türöd a düh kitöréseimet amiatt a kis ribi miatt.
- Oooo ezt ne ,ez a dolgom.
- Jeszus Dallas! Nehogy a végén még a nagy feleőségbe megízadj- mondom nevetve.
Szórakozottságomat egy szőke hajzuhatag törte meg. Komolyan ettől a csajtól ki érzi jól magát. De már itt van. Le ne maradjon. Mindenkire mászik nagyon de valahogy, mintha Cameronra a legjobban, nem biztos nem csak én láttom igy mert már Aaron is megjegyezte, hogy túl sokat log Cameron nyakán.
- Bocsi megzvartam valamit?- kérdezi nyávogos hangján. De tudja jól, hogy nem kiváncsi rá senki de jön már és bújik.
- Hát tudod ig....- és folytatnám csak Cameron félbe szakít:
- Nem dehogy, mit szeretnél?
- Hát semi érdekeset csak láttam jól szorakoztok- nyavogj majd beszorítja magát Cameron mellé.
- Igen teljesen jól mondod jól szorakozTUNK- nyomom meg a végét, hogy vegye a célzást- Na én asziszem megyek előre kell beszéljek Branttel. Majd beszélünk Cameron- elindulnék csakhogy Cam megfogja a kezem.
- Ne menj- mondja
- Bocs de nem birom a pincsi szagott- mondom énis majd elrántom a kezem és előre indulok. Még hallom Alisha lenéző beszólásait.
- Ennek mi baja?? Jézus, hogy lehet valaki ennyire idióta-Nem figyelek rá csak megyek előre, nem éri meg igaza van Camnek de már az, hogy Cameronnal se beszélhetek mert ő rögtön ott van az már kibaszotúl zavar.
Elől bevágodok Rock mellé. Aki kérdőn néz rám:
- Na mi lett?
- Ne engem kérdez hanem a mű csajt aki belemászik az ember életébe.
- Ja OK, mindent értek- pillant hátra- majd hozzám fordul- itt maradhatsz nyugottan.
- Kösz- mondom és bedúgom a fülesem, majd probálom megnyúgtatni magam aminek a vége az lett, hogy a zene ritmusára bealudtam.

Sziasztok :)
Nagyon sajnálom, hogy rég hoztam részt csak sajnos nem voltam wifi közelbe :/
Ennek kárpotlásáért ma felrakok még egy rész :) Nagyon köszönöm a sok olvasot  és a votokat :*
              Puszi   I.

Fotós meló {C.D.}Where stories live. Discover now