69.rész

1.8K 145 11
                                    

Pár nappal késöbb
      Kèsz össze pakoltam mindent, amire szükségem lenne, a bank széf kulcsait feltettem a kulcsomomra a Hawaii nyaraló kulcsaival együtt. Ma terveztem, hogy indulás elött megnézem a széfet, igy az ajtók elé kikészitettem mindent amit magammal viszek visza. Végül ugy döntöttem ezt a lakást még nem adom el várok vele. Elindultam a banknál kerestem egy alkalmazottat aki segitségemre lehet.
- Jó napot kisasszony! Esetleg segíthetek valamibe?- áll meg melettem egy alkalmazott.
- Jó napot, igen ehez a kulcshoz tartozó széf tartalmára vagyok kivàncsi- mutatom fel a kis széf kulcsot. A férfi elképedt.
- Ooo őn Mr. Stone rokona?
- Igen a lánya vagyok.- erre még jobban elképed és csak int nekem.
- Kérem akkor kövessen, az apja az egyik leggmegbizhatobb ügyfelünk volt. Gyakran jött be hozzánk, halála után pedig édesanyja vette átt a széf ellenörzését.
- Elnézést ha megkérdezem, de miért olyan fontos az a széf??
- Ooo maga nem tudd róla.- mondja a férfi és közbe megérkeztünk egy hátsó helyiséghez, ahol egy oriási széf ajtón túl sorakoztak az ügyfelek széfjei.
- Mégis miről kéne tudnom??
- Ön, egy hatalmas vagyon birtokosa lesz.
- Ez mégis mit jelent?
- Azt kisasszony, hogy több pénze lesz, mint bárkinek Magyarországon.
- Azt azért nem hiszem de rendben.
- Kicsit rávilágitsak a dolgokra, az ön szülei egészen mostanáig attól a naptól hogy őn megszületett, a cégük profitjának több, mint 80%át belerakták, volt hogy többet is. Ezt pedig ahogy láttom az arcán nem tudja igazán mit jelent.
- Sok pénzt- mondom
- Nem kisasszony itt már nem sok pénzről hanem rengeteg pénzről van szó. Ezen felül a széf tartalmaz még egy nyaraló papirjait és a hozzá tartozo csekket az elő kifizetésekről. Ugyan akkor a széfbe még van egy karton doboz amely le van ragasztva és az a felirat van rajta, hogy ,, lányomnak". - na igen ezek az informáciok után örülök hogy nem kaptam sokkot, mert éreztem hogy ha még egy ilyen titokra fény derül én bizony agyvérzésel el kell, hogy szálitsanak.
- Tessék kisasszony nyugodtan bemehet- zökent ki gondolatmenetemből. Hattalmas csodálkozással sétálok be a kis ajtón ahol le kellet hajolnom, a széf ahova beléptünk kicsi volt de mivel már láttam életem során banki széfeket tudtam, hogy a legnagyobb lehetett. Az egyik sarokba rengeteg fekete fémdobozt láttam felpakolva, bizonyára ebbe volt a pénz, aztán a másik sarokba pedig megláttam azt a karton dobozt és a tetején a Hawaii ház papirjait.
- A széf elött megvárom, nyugodtan nézelödjön- ezzel pedig magamra hagyott.
3órával késöbb
      Már az LAbe tartó repülön ültem. Elhoztam magammal egy keveset az örökölt pénzből, a Hawaii ház papirjait is magammal hoztam és a karton dobozt is. A karton dobozt még a széfbe kibontottam és csak átfutottam, a tetején volt egy levél anyától amibe leirta a doboz tartalmát, a pénzt és elmondja mennyire szeret. A dobozt fontosnak tartottam, hogy magammal hozzam ugyanis részletesen át akkartam nézni, pedig nagyjából tudtam mi van benne de bele akkartam magam ásni mélyebben. Ugyanis a dobozba a tini koromból gyüjtött ujságcikkek voltak azokról a helyekről ahova el akkartam utazni ez pedig magába foglalta az egész világot, találtam a dobozba azt a kispárnát amire anyáék a 15 szülinapom alkalmából egy világ térképet nyomtattak. Megtaláltam még egy nagy világ térképet ami a világ összes területét tartalmazta és le lehetet kaparni azokat a részeket ahol már jártam. És végül megtaláltam anya és apa számitását arról, hogy pontosan abból a pénzből amit örököltem mennyit kell költsek bizonyos országokba és földrészeken. Ezt nem tudtam teljesen átnézni de majd othon ha időm lesz minden kép. Gondolatmenetemből a melletem ülő nő szakított ki.
- Kösse be az ővét pár perc és leszálunk.
- Oo köszönöm- azzal becsatoltam az övet

Sziasztok :)
Itt van még egy rész, remélem nem tartjátok unalmasnak. Nyugodtan lehet voteolni és komolni ;)
         I.

Fotós meló {C.D.}Where stories live. Discover now