Hoofdstuk 29

2.1K 81 10
                                    

POV Jace

Alles staat klaar. We weten waar ze is en we hebben genoeg mannen. Net hebben we voor de vijfde en laatste keer het plan doorgenomen.

Ze is vier dagen weg geweest. Vier dagen heb ik haar moeten missen, en wat heb ik haar gemist.

Maar zo mag ik nu niet denken. Nu moet ik geen genade hebben voor iemand die in mijn weg staat.

David, Charlie en ik zetten onze helmen op terwijl we op de motors stappen en langzaam rijden we de zwarte nacht in.

Na anderhalf uur rijden komen we in de buurt. Iedereen zet zijn auto of motor aan de kant.

"Oke mannen, we hebben het voordeel dat we als verrassing komen, maar zij kennen het gebouw beter. Wees dus goed op je hoede." Ik laat een korte stilte vallen. "Laten we Annabelle terug brengen." Zeg ik dan. Iedereen knikt en verlaat op weg naar de afgesproken locatie.

David, Charlie en ik lopen samen naar het gebouw. Je kan de spanning voelen ook al hebben we dit allemaal al zo vaak gedaan. Maar nog nooit voor Annabelle. Het was nog nooit zo belangrijk.

Het gebouw, een oude loods, doemt op uit de verte. Het is één van hun opslagplaatsen in de buurt.

Ik knik nog even en dan gaan we naar binnen.

We openen de deur aan de oost-zijde en bijna gelijk zien we iemand van hun groep. Snel draaien we ons om zodat hij ons niet ziet. Wij moeten eerst naar het midden van het gebouw komen. Dan pas kan iedereen in actie komen.

We manoeuvreren tussen de hoge stapels munitie en ontwijken alle bewakers die we zien.

En dan is het zo ver.

Er zijn te veel bewakers om eerst Annabelle te zoeken, dat zou haar in gevaar kunnen brengen. Dus we moeten eerst de basis overnemen. We krijgen een berichtje dat er mannen bij elke uitgang staan en we gaan over op actie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

POV Annabelle

Ik zit wat op mijn bed te zitten. Mijn hele lichaam doet pijn en ik heb ontzettende honger.

Opeens komt Oliver met een gehaast gezicht binnen. "Opstaan nu." Hij richt zijn pistool op mij. Dit is de eerste keer dat hij die op mij gebruikt, ik word er een beetje bang van.

Twee seconden later hoor ik allemaal schoten door het gebouw. Ik gil kort omdat ik ervan schrik. Oliver houd me vast en richt zijn wapen op mij, we gaan in de hoek van de kamer staan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

POV Jace

Iedereen komt in actie. Overal zijn knallen en van allebei de kanten vallen doden. Ik weet me een weg te banen door de mensen en vind David en Charlie weer. Na zo'n tien minuten is het klaar. Althans de eerste fase. Alle mannen van Oliver, nou ja zijn baas, zijn of omgekomen of hebben zich overgegeven. Nu kunnen we op zoek naar Annabelle.

Mijn hart klopt als een bezetene. Ik wil haar zo graag weer zien.

We controleren elke kamer. Het zijn vrijwel allemaal loodsen met munitie en wat kantoren. Na ongeveer tien minuten zoeken komen we bij een kamer met een slot. Het is een witte deur die niet helemaal lijkt te passen in de rest van het gebouw.

We knikken naar elkaar, en met onze wapens in onze handen stormen we naar binnen.

En daar staat ze.

In een dunne japon en met een wapen op haar hoofd gericht.

Ik zie de gebroken blik in haar ogen en ik kan zien dat ze erg bang is.

Badboys & Maffia-guys //ON HOLD//Donde viven las historias. Descúbrelo ahora