Hoofdstuk 15

2.5K 94 11
                                    

POV Annabelle

Oliver kijkt me van top tot teen aan. Zijn mond staat een klein beetje open, het staat wel schattig. "Ehhh, sorry, je bent alleen nog mooier dan dat ik me herinner." Ik merk dat ik bloos. Ik doe de deur dicht en loop achter Oliver aan naar zijn auto. Ik heb geen verstand van auto's maar deze is heel mooi. Het is een sportmodel in een matzwarte kleur.

Oliver doet de bijrijders deur voor me open en lacht lief. Weer merk ik dat ik bloos. Zelf rent hij vervolgens naar de rijders kant en gaat hij zitten. Hij begint met rijden en kijk gefocust op de weg.

Hij ziet er lief uit als hij zo gefocust is. Hij heeft bruine haren die warrig staan, bruine ogen en hele lichte sproeten. Hij kijkt even naar mij en merkt dat ik staar. Ik kijk blozend weg.

"We gaan straks naar een plek genaamd 'the cave' het zal er wel vrij druk zijn dus het is handig als je een beetje dicht bij me blijft. Verder wil ik je voorstellen aan wat vrienden en we kunnen gewoon een beetje dansen enzo." Ik knik alleen maar ter bevestiging.

We rijden uit de stad en woonwijken naar een gebouw gehuld in neon licht. The Cave staat er in blauwe letters. We zetten de auto op een van de parkeerplekken en we lopen naar binnen. De geur van alcohol en zweet vult mijn neus. Het is er erg druk. Overal zijn groepen, sommige zien er een beetje gewelddadig uit.

Oliver hangt losjes zijn arm om mijn heup en ik laat hem, het voelt wel vertrouwd. We gaan zitten bij een paar banken waar al verschillende mensen zitten. De een ziet er iets vriendelijker uit dan de ander. "Hey iedereen, dit is Annabelle. Annabelle dit is iedereen."

Er komt gelijk al een meisje onze kant op om te vragen of we wat willen drinken. Haar witte blouse staat (naar mijn idee) te ver open en haar rokje is wel vrij kort.

"Wat willen jullie drinken?" De vraag is voor de hele groep maar ze kijkt alleen naar Oliver. Ze doet haar blouse nog iets verder naar beneden en probeert desperately zijn aandacht te trekken. Oliver merkt het wel maar inplaats van naar haar kijken, kijkt hij naar mij en glimlacht. "Een vodka graag, en laat er maar gelijk twee komen." Zegt hij vriendelijk tegen het meisje, waarna hij gelijk weer naar mij kijkt. Het meisje kijkt nu verveeld maar mij. "Ehhh, ik wil wel een cola." Oliver kijkt me raar aan.

"Kom op, we zouden toch een leuke avond hebben? Waarom bestel je cola?" Ik kijk twijfelend. Ik en alcohol is gewoon nooit een heel goed idee. Ik vind het af en toe wel lekker en leuk maar alleen als ik me vertrouwd voel met de personen met wie ik ben, en dat is in dit geval niet zo. Maar iets in Oliver stem klinkt zo dreigend dat ik mezelf hoor zeggen dat ik wel een biertje wil. "En shotjes, voor iedereen!" Roept Oliver erachteraan.

Nog geen twee seconden later komt het meisje terug met de drank. Oliver wil me een shotje geven maar ik wijs het af. "Kom op wat is dit? Ik dacht dat je uit Nederland kwam, Amsterdam nog wel! Je gaat me toch niet vertellen dat je nog nooit hebt gedronken?" Oliver kijkt me niet begrijpend aan. "Ik heb wel gedronken maar ik denk gewoon niet zo goed meer na." "Maar dat is toch niet erg schatje? Je kan ons wel vertrouwen." Ik twijfel nog heel even en dan giet ik het shotje achterover.

Al gauw komen er meer en ik doe maar gewoon mee. Na een half uurtje begeleid Oliver me naar de dansvloer.

De alcohol heeft al flink zijn werk gedaan want ik begin een beetje onhandig te lopen en ik denk dat als iemand mij een wiskunde som uit de eerste geeft ik er niks meer van snap, maar dat maakt nu niet uit.

Oliver en ik bewegen samen energiek op de muziek. Op gegeven moment leunt Oliver naar voren en fluistert iets in mijn oor. "Je bent echt knap. Het jurkje staat je prachtig." Ik moet lachen, vooral omdat zijn adem kriebelt in mijn oor, en kijk hem aan. Ik twijfel geen moment en druk mijn lippen op de zijne. Hij gaat er gelijk in mee. Daar sta ik dan, midden op de dansvloer, harde muziek om mijn oren, met een jongen te zoenen die ik nauwelijks ken. Maar het voelt zo goed.

POV Jace

Ik bestel nog een biertje bij de bar en kijk om me heen. Even verder spot ik David. Hij is met een meisje aan het zoenen, nouja zoenen, het gaat wel iets verder. Nadat ik bijgekomen was van mijn kater moesten we toch snel hier weer even langs gaan.

David heeft me verteld dat Annabelle vanochtend was langsgekomen en dat ik het had verpest, dat laatste had hij er goed ingewreven. Dus moesten we maar hierheen zodat ik veel kan drinken en niet aan haar hoef te denken.

Ik kijk naar alle andere mensen. The Cave is een van de vaste plekken waar ik en mijn vrienden graag komen. Het is een beetje een kille plek en ik kom er vaak klanten van mijn vader, ehh mij, tegen. En er zijn altijd knappe meisjes, dat is natuurlijk ook fijn.

Mijn ogen dwalen over alle hoofden en dan zie ik haar opeens. What the hell doet zij hier? Op deze plek zitten behoorlijk wat gevaarlijke types niks voor Annabelle.

Annabelle staat met een jongen te dansen op de muziek. Ik kan de jongen niet goed zien, doordat het vrij donker is. Haar bewegingen zijn soepel en ze heeft een vrolijke lach op haar gezicht. Ik voel een steek van binnen.

{dit is toch geen jaloezie? Ik baal alleen maar dat ze het gezellig heeft met iemand anders, meer niet}

Ik kijk nog even toe hoe ze samen dansen. Hij buigt naar haar toe (ze is een stukje kleiner) en fluistert iets in haar oor. Ze lijkt het te waarderen en opeens zoent ze hem. De wereld staat even stil. Een ontzettend boos gevoel vult mijn hele lijf. Zonder erbij na te denken storm ik op ze af. Ik trek ze uit elkaar en verkoop, zonder te kijken, de jongen een stomp in zijn maag en een klap voor z'n kop. Annabelle trek ik mee naar buiten.

Eenmaal buiten lijkt ze een beetje helderder te worden. Maar inplaats van mij te bedanken wordt ze heel erg boos.

"What the hell denk je dat je aan het doen bent? Ik heb een leuke tijd met een jongen die me tenminste iets meer aandacht gunt dan dat jij dat doet en je slaat hem godverdomme!" Ze lijkt heel erg woest, misschien wordt ze ook wel agressief van alcohol. Ze probeert weg te lopen maar ik houd haar arm vast.

"Sorry maar die gast kan je niet vertrouwen. Je kent hem niet eens en je staat gewoon met hem te zoenen. Hij is gevaarlijk." Breng ik ertegenin.

"Weet je niet hoe vaak ik dat over jou heb gehoord? En weetje, jij bent daadwerkelijk ook echt een klootzak, maar Oliver, hij is aardig voor me." Ze rukt haar arm nu los uit mijn greep en loopt terug naar binnen. Ik roep haar naam maar het heeft geen zin meer. Oliver, waar ken ik die naam van?

Weer een nieuw hoofdstuk! Wat vinden jullie ervan? En wat zou er met Oliver aan de hand zijn {degene die het raad krijgt een imaginary cookie}. Tips zijn altijd welkom! Loads of love

Badboys & Maffia-guys //ON HOLD//Where stories live. Discover now