Hoofdstuk 11

2.7K 96 13
                                    

POV Annabelle

Het is vrijdag, ik sta voor school te wachten op mijn vriendinnen. Ik heb iedereen de hele dag ontlopen dus ook Beau en Claire heb ik nog niet gezien. Na 5 minuten komen ze eindelijk buiten.

"What the hell were you doing in Jace's house?" Beau komt op me afgelopen. Ze ziet er rustig uit maar haar stem klinkt alles behalve kalm. "Ik hoorde net van Thomas dat jullie allebei in zijn huis bleven slapen, What the hell hebben jullie gedaan? Did you guys sleep together?" Haast bang voor het antwoord spreekt ze het laatste uit. "We slept together, but didn't sleep together." WoW, dit is nog best lastig uit te leggen in het Engels.

Even kijken Beau en Claire me bedenkelijk aan alsof ze niet helemaal begrijpen wat ik bedoel. Na een paar seconden haalt Beau dan eindelijk adem. Ze is duidelijk opgelucht. "Oke, sorry ik dacht, en je weet hoe gevaarlijk hij is." Ze hakkelt een beetje over har woorden, zoekend naar de woorden die ze moet zeggen. Duidelijk beschaamd van wat ze net nog heeft gevraagd.

"Beau, het is al goed. Ik weet dat ik op moet letten bij Jace, echt waar. Ik heb vaker met dit soort mensen moeten dealen. Maar hij was gewoon heel aardig en heeft me geholpen." Beau kijkt me aan. Duidelijk nog niet overtuigd zegt ze: "hebben jullie nu iets? Ik bedoel is hij nu je vriendje?"

Ik slik. Daar weet ik zelf ook het antwoord niet op. "Nee, hij is niet mijn vriendje. Maar laten we het nu over vanavond hebben!" Blij dat ik het onderwerp heb kunnen veranderen lopen we naar de auto.

We rijden eerst even naar mijn huis, waar ik mijn jurkje en schoenen haal en rijden dan door naar Beau's huis.

Ik loop de voordeur binnen van een leuk, gezellig, klein appartement. Het is echt super leuk ingericht en ik voel me er gelijk thuis. "Ehhh, dit is mijn huis, ik weet dat het niet zo groot is" zegt Beau terwijl ze de punten van haar schoenen bestudeert.

Ik heb Beau nog nooit zo onzeker gezien, normaal is ze namelijk heel energiek en vrolijk. "Ik vind het echt heel mooi." Zeg ik daarom vrolijk. Opgelucht kijkt Beau me aan en sleurt dan Claire en mij mee naar boven.

We trekken alle drie ons jurkje aan en Beau begint aan de make-up en het haar. Ze krult dat van Claire en mij en stijlt haar eigen haar.

Ik heb tegen Beau gezegd dat ik een naturel uitstraling wilde, geen masker van make-up. Ze had duidelijk gezucht.

Als ik in de spiegel mag kijken ben ik toch een beetje verbaast. Een paar kleine details versterken mijn look. Mijn lippen zijn licht roze, waardoor ze goed bij mijn jurk passen en mijn ogen zijn groter en opvallender geworden door het lijntje dat Beau boven mijn oog heeft getekend. Claire en Beau zien er trouwens ook echt leuk uit.

Dan bedenken we opeens dat we nog moeten eten, dus bestellen we pizza. Nog geen 10 minuten later gaat de bel. Ik doe open en ik zie een jongen, rond de 18, met twee dozen pizza. Ik zie dat hij mijn lichaam scant en kijkt mij dan met een scheve grijns aan.

Ik glimlach maar gewoon en geef het geld. Ergens vind ik het leuk dat hij zo reageert.

Na 5 minuten van heerlijk eten is de pizza al op (ja we hadden honger, who cares) we stappen alledrie in Beau's auto en rijden de stad uit. Na een tijdje zie ik allemaal grote villa's aan me voorbij flitsen.

Ik voel dat we langzamer gaan rijden. We rijden onder een grote poort door en zetten de auto naast de oprijlaan neer. Als ik uit stap kan ik de harde muziek al horen. We lopen de voordeur binnen die al open staat.

"Annabelle vertrouw ons, we laten je echt niet alleen." Begint Claire als ze mijn gezicht ziet. Ik vind het fijn dat ze dat zegt want ik merk dat ik me niet helemaal op mijn gemak voel.

We lopen door de hal heen, die by the way heel groot is, naar de keuken. Claire schijnt de weg hier al een beetje te kennen, en ik vraag me af of dat een goed teken is.

Als we in de keuken aankomen zie ik een lange tafel met allemaal flessen drank. Ik vraag aan één van de jongens die er bij staat of ze ook iets non-alcoholisch hebben. De jongen kijkt me raar aan maar knipoogt dan. Hij doet wat van verschillende flessen in een beker, en geeft het aan mij. Ik kijk hem argwanend aan maar loop dan weer verder. Met z'n drieën lopen we naar de tuin waar een hele hoop mensen aan het dansen zijn. Dat kan ook makkelijk want de tuin is enorm. Achter het veldje waar iedereen danst kan ik volgens mij ook nog een soort van doolhof en een zwembad zien.

POV Jace
Het huis is al aardig vol maar het meisje waar ik naar zoek is nergens. {verdomme ik zoek haar niet} "hey gast alles goed?" David haalt me terug uit mijn gedachten wereld. "Ja prima" reageer ik een beetje geïrriteerd. "Je bent toch niet Annabelle aan het zoeken?" Vraagt Charlie, terwijl hij heel goed weet wat het antwoord is. "Nee" zeg ik bot.

{ik heb drank nodig. Zonder drank kan ik Annabelle niet vergeten en kan ik dus geen leuke avond hebben}

Ik pak een fles en sla wat achterover. Ik voel al dat de alcohol invloed begint te krijgen op mijn hoofd en lijf. Dan zie ik haar binnen lopen.

Ze ziet er super mooi uit. Ik bedoel lekker, ze ziet er hot uit. Ze draagt een licht roze jurkje en zwarte hakken waardoor haar benen nog langer lijken. Ik moet haar hebben, vanavond nog, anders red ik het niet meer. Ik moet haar hebben en het dan voor altijd afsluiten, zoals ik bij elk meisje doe.

Ohhh dit kan wel eens gevaarlijk worden voor Annabelle. Of denken jullie dat ze haar verstand erbij houdt en niet toegeeft? Loads of love

Badboys & Maffia-guys //ON HOLD//Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum