Hoofdstuk 3

3.5K 110 14
                                    

POV Annabelle

Als de eerste les van vandaag er op zit, loop ik naar het volgende lokaal. Als ik zie dat we mentor hebben ben ik gelijk een beetje gerust. Ik zou dan ook iedereen leren kennen die in mijn mentorklas zit, waar ik dus de meeste lessen mee volg. Mijn opgeluchte gevoel gaat gelijk weg als ik zie dat de drie jongens de zelfde kant oplopen als ik. De rest, op een paar na die al verder waren gelopen, gaan een andere kant op.

{relax niks gaat gebeuren, gewoon drie jongens die bij mij in de klas zitten, niks mis mee toch?} probeer ik positief te blijven denken.

Maar opeens word ik aan mijn arm meegesleurd naar een leeg lokaal. De jongen die net naast mij zat, duwt mij het lokaal in. Ik ben best bang dus zet ik een stap achter uit. Hij zet een stap vooruit. Ik zet nog een stap maar voel de muur al tegen mijn rug.

"Nu kan je nergens meer heen hè, prinses?" Ik walg bij zijn bijnaam. Dus met een bitchy maar rillerigere stem dan ik had gehoopt komt er uit mijn mond:"Wat moet je?" De jongen kijkt me voor een ogenblik verbaast aan maar hersteld zich snel.

Hij pakt een pluk van mijn haar die naar voren was gevallen en stopt hem weer achter mijn oor. "Annabelle Van Westen toch?" Hij kijkt me even met een grijns aan.

{hoe weet hij dat nou weer?}

Hij leunt iets meer naar voren, en zet zijn handen naast mijn hoofd. Hij buigt iets naar voren en fluistert dan zacht in mijn oor. "Je bent nieuw toch? Dan is het maar goed om wat dingen te weten. Je luistert naar mij, en doet wat ik zeg. Ik geef vrijdag een feest want ik ben dan jarig, je bent lekker dus zorg dat je er bent." Hij geeft een klein plagend kusje op mijn oorlel. Er schiet een trilling door mijn rug en ik ben niet eens zeker of het een negatieve is.

Opeens is zijn warmte weg en laat hij mij alleen achter in het lokaal. Ik schud verbaast even mijn hoofd en voel aan mijn wangen die ondertussen alweer helemaal rood zijn, fijn. Dan bedenk ik dat ik gewoon les heb en haast snel naar het lokaal.

Tien minuten te laat klopt ik op de deur van het lokaal. "Miss van Westen?" Vraagt de docent, een jonge man, ik schat rond de 30, aardig. "Yes" stamel ik een beetje verbaast. "Oké mooi, ik ben mister Proelium, je mentor en docent geschiedenis voor dit jaar. Kan je wat over jezelf vertellen?"

Ik loop wat naar voren en richt me naar de klas, tot mijn verschrikking zit de jongen van eerder naar mij te grijnzen van achterin de klas en ik krijg een knipoog mijn kant op gestuurd. Even ben ik verward maar Ik herpak mezelf en met een lichte blos op mijn wangen begin ik te vertellen. "Ik ben Annabelle. Ik ben 16 jaar en ik kom uit Amsterdam in Nederland. We zijn verhuisd omdat deze plek handiger is voor het werk van mijn ouders. Ik houd van piano en gitaar spelen, lezen, dansen en films kijken, dat was het denk ik wel."

De docent kijkt me goed keurend aan en kijkt dan naar de klas. "Het lijkt mij handig als miss van Westen niet bij elke les te laat komt, willen een of twee mensen haar even rondleiden?" Er schieten een paar vingers de lucht in, de rest blijft verveeld voor zich uit staren. Mister Proelium wijst twee meisjes aan die op de 3e rij in de klas zitten. Vrolijk staan ze op en lopen met hun tas naar mij toe. "Ik zie jullie morgen wel weer in de volgende les." Met z'n drieën lopen we het lokaal uit.

Hey! Hier alweer hoofdstuk 3. Hopelijk vond je het leuk! Tips zijn altijd welkom, loads of love!

Badboys & Maffia-guys //ON HOLD//Where stories live. Discover now