19

510 35 0
                                    

Pov Sara

Ik kruip dichterbij Wolf. Haar wond is weg , verdwenen!?!?! Is dit goed of niet ? "W. Wolf? Wolf gaat het?"

Finn kijkt een betje ongeïnteresseerd om zig heen. Ik ken hem heus wel. Hij doet dit om cooool te lijken. Maar ik ken Yuene ook goed. Ik denk dat ze nu bang is dat hij haar afwijst😂 dit is gewoon hilarisch!

Nu weer terug naar Wolf. Ik kijk met grote ogen naar de wond die nu helemaal genezen is. Dit heb ik ook eerder gezien!! Denk Saar denk!
-flashback -
"Sara de koningin wacht op je ." Vertelt Flora 1 van de beschermers. Ik ben ook 1 van de beschermers.  Een van de beschermers van het kind van de maangodin. Er was voorstelt dan het kind van de maangodin op aarde kwam door onze koningin, maar het zal volgens mij niet gebeuren. Het kind moest ongeveer dezelfde leftijd al mij hebben maar ik ben nu 10 en geen spoor te belenen van de 'maangodin' .

Ik loop door de tuin met de bijzondere roze . Flora en de Koningin heben ze gemaakt. Ik nog mehelpen wat toekijken betekend. Ik kan dat niet!.

"Majesteit, u had me nodig?" " Ja Sara. Ga zitten."

Ik ging zitten op de lichtblauwe bank. "Je krijgt je krachten steeds beter onder kontrole..... dat betekend dat je weg moet...." Ik snapte meteen wat ze bedoelden. Ik heb heel mijn leven op dit moment gewacht!!

Ik spring op en juich! Perongeluk laat ik vuur uit mijn handen schieten waardoor het op de been van de jonge konigin komt. Ik sla mijn hand van schrik voor mijn mond en begin te sniken." Het spijt me het spijt me zo ereg "zeg ik snikkend. "Het heeft niet Saar alhoewel denk ik dat je toch nog een week of 3 kan blijven " zegt ze terwel ze haar wond herstelt. Ik knik instemend

-einde flashback -

Het is een kort hoofdstuk maar het is iets! Sorry!

Wolf    -Writeovers2017-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu