10

746 44 3
                                    

Pov Yuene

Ik zit met wolf te kletsen als de deur open gebroken word in de kamer naast ons "Wat is dat?" Fluistert Wolf vorzichtig. Ik snuif in de lugt en mijn ogen worden groot als ik ruik wie het is. Het zijn Florian en Wies. En nog een paar mannen van mijn roedel. "Pestkoppen " cluster ik geschroken terug.
Dan valt de deur kapot. De enigste schijding tussen ons en hun. Kom op deur kom tot leven en stop die stomen luzers!

Pov Wolf

De deur val kapot op de grond en Yuene kijkt geschroken naar de deur. Maar ik kijk niet echt naar de deur maar naar de twee manen die de kleine kamer instapen.

De ene van rechts is meer een jongen rond de21. Hij heeft kort blond haar in een kuifje en bruine ogen. Hij heeft de lengte van 1.98.

De man van links is een man rond de 41 met grijs kort haar en donker bruine ogen. Hij heeft de lengte van 2.10.

"Oh, hoi Yuene , dat is lang geleden!" Zegt links met een fake glimlach. Rechts kijkt ereg griezelig naar mij. HOPE! Help Hope ! Wat moet ik doen? ^geen antwoord ^..^
                    
"Ik zie dat je eindelijk een vriendin heeft gemaakt! Zullen we ons maar vorstelen? " hij grijnst en kijkt me nu echt super creepy aan. "Kijk meisie ik ben Florian"zegt rechts,eh Florian."en dat is "en hij wijst naar links" Wies"  en dan wijst hij naar ons.  "En julie zijn .... onze gevangenen!  Grijp ze!"

Er komen wat manen van die negen en grijpen ons en vinden ons vast met een touw. En doen nog een touw om ons middel en zetten ducktape op onze monde.

HOPE!  Help ons toch!..

"Doorlopen meisjes, we moeten nog een heel stuk lopen hoor!"



Oehhhh wat zou er gebeuren. Ik ben gemeen😂😂.

Nou goed niuws.....we zijn op 66 uit weerwolf!!!!!!!!!

Oh en pliezz scrhijf wat rea  van wat julie vinden van het boek!!

Xxx.  J.😂

Wolf    -Writeovers2017-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu