17

566 38 5
                                    

Pov  Sara

Ik zit nog steeds te piekeren over die mooien roos. Waar heb ik die in chipjes naam eerder gezien?

Dan hoor ik ergens een screeuw.  Die stem. Yuene !Die stem is van Yuene! Ik ren op vampiersnelheid richting het geluid. Als ik net de bogt om ga richting Yuene's kamer . Zie ik Finn Wolf aan haar keel vasthoudt en Yuene met nog tranen in haar ogen naar hun staaren veel te geschrokken om iets te zegen. "Zeg maar doei vervloekt mens" zegt Finn walgend. En hij stopt het mes , die ik tot nu nog niet had opgemerkt ,in haar ha...Ik spring zonder na te denken op de Alpha die het mes in plaats van hart in haar buik stopt. "Wolf" schreeuwt/piept Yuene en rent richting Wolf toe " Waar ?" Schreeuwt Finn woest ' waar is die stomen wolf toch?' Denkt Finn . Ik moet op het moment grineken om zijn gedacht maar dan kom ik terug naar de realiteit.  'Aurane kom snel naar de kamer Van Yuene en Wolf.!!!' Zeg/schreeuw Ik tegen Aurane via mindlink.

Binen 1minut is Aurane er en laat haar hand op haar mond als ze ziet wat er gaande is. Yuene die de wond van de  bewusteloze  Wolf probeert te stoppen en ik die Finn probeer vast te houden.

Dan schieten  Wolf's ogen wagenwijd open en ze zijn helemaal blauw geen wit, geen zwart. Er komt een blauwe gloed over haar heen en ze staat op . Ze kijkt om haar heen en de vloer waar op ze staat word van ijs? Dan zakt ze weer door haar knieën. 

Wolf    -Writeovers2017-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu