14

598 34 5
                                    

"Sara wat moet dat hier! " grond een man rond de 30. Hij heeft donker bruin haar en groenen ogen en een te lelijke snor met stukjes snot erop. Eehl . Ik trek stiekem een vies gezicht en kijk snel naar Yuene die hetzelfde doet. "Duncun rustig het zij mijn vrienden."

" dat hij de vriendin van Aurane bent betekent niet dat je alles mag!" Ik kijk Sara vraagend aan en zij knikt naar mij. Ik begrijp et niet maar ze is al omgedraaid . Mensen! Ik ben geen raader!

"Neem me niet kwalijk ,Duncun, maar ik ga nu mijn vriendin en aan Aurane voorstelen " zegt Sara grijnzend wetend dat zij heeft gewonen. Ze trekt me omhoog, ja ik zat nog steeds op de grond.

We loppen langs de man die blijkbaar Duncun heet. "Stome vampier" mompelt hij bijna  onverstaanbaar.  Sara en Yuene blijken het niet gehoort te hebben.

We loppen richtin een ruzacht huis. Het heeft3 verdiepingen. Ik zie de fleurige goordijnene van een kamer ze zijn groen met rode roosjes. De kamer is op de 2de verdieping. Er is ook een fleurig balkonnetje met allemaal bloemen. Er naast zit nog een wat anderese kamer. Een jongens kamer. En daar onder nog een donkeren meisjes kamer.

We lopen naar binnen.  Er is veel wit en zwart. We lopen de trap op naar de 2de verdieping.  Sara stopt bij een deur  met geschilderde bloemen. Ze klopt er op.

"Wie is daar?" " Ik ben het. Sara. Ik wil je graag voorstelen aan een oude goeie vriendin. Binene een paar sec. Zijn we binnen het vrolijke kamertje.

"Meide dit is Aurane .1"  "Aurane dit is Yuene."
"En dit is Wolf. " ze kijkt ons vriendelijk aan en geeft ons een hand.

Wordt sorry sorry dat ik het hoofdstuk niet gister kon publiceeren. Ik had niet genoeg internet.

Ik probeer vandaag 2 hoofdstuken!

Wolf    -Writeovers2017-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu