16

552 38 0
                                    

Yuene zat nog steeds te huilen. Ik loop naar haar toe en geef haar de roos. Ze kijkt verbaast naar de roos en dan naar mij. Dan knufelt ze me. "Kom. (Soep😂)"zegt Aurane" ik geef julie wel een kamer voor een paar dagen. Sara heeft gemindlinkt wat er aan de hand is."   "Ok"

We lopen naar boven naar de laatste kamer. "Julie kunen toch wel samen in een kamer he?"  "Ja hoor." Zeg ik terwel ik naar Yuene kijk." Ik doe de kamer duer open. Er zij 2 hemelbeden. 1aan het raam en de ander naast een deur. De kamer is behangt met roze en blauwe  bloemen. Er zitten vier deure in de kamer. 1 leid naar de gang. Ik loop naar een willekeurige deur. Als ik de deur open doe loop ik de badkamer tegemoet 😂. De deur naast  het bed van Yuene  (want daar zit ze nu in) lijd naar een reusachtige inloopkast . En de laatste leid naar de woonkamer met een klein keukentje.

Yuene zit de staaren naar de          de roos die ik haar gaf. . Dan komt Sara binnen. " willen julie meschien iets eten?" "Ik kijk Yuene aan die haar tranen probeert te verbergen . " Ik denk het wel . Kan je nog heel even wachten? " Ik knik naar Yuene die volgensmij nog niet eens doorheeft dat Sara binnen is. "Oh ... ik ik wacht in de kamer van Aurane." "Ok tot zo."   Ze loopt te kamer uit en ik loop richting Yuene."Hey Yuene....wil je je even opfrisen?..."

Pov Sara

Dat meisje Wolf doet een betje raar.  Toen Yuene huilden staarden ze aleen naar haar. Ze loopte naar het balkon en daar bleef ze een kwatier zitten. Toen ze terug kwam had ze een roos vast die niet eens bestaat in dit gebied. Ik heb hem wel 1 keer ergens anders gezien maar waar?

Sorry voor gister ik had weer geen internet😢

Wolf    -Writeovers2017-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu