13

642 34 3
                                    

Pov Wolf

We renen nog steeds tot dat ik tegen iets aan botst . Ik kijk omoog en kijk in de grijze ogen van een bruin jarig meisje. Ik ruik stiekem in de lucht en ruik een combinatie van ,bloed ,rozenblaadjes en kaneel. Yuene had me verteld dat alle vampiers naar bloed en rozenblaadjes +nog iets ruiken.

De ogen van het meisje worden langzaam rood en haar tanden groien ook langzaam. Ik kijk haar angstig aan tot dat ik de hijgende Yuene achter mij hoor . Hoe kan ik niet moe zijn?

"Yuene?" Vraagt de vampier nieuwsgierig.  Yuene's ogen worden groot en rent met al haar kracht op de vampier af. En dan trekt ze haar in een knufel. Huh?  Vampiers en weerwolven waren toch vijanden?

"Yuene!!!! Je bent het echt!!!"roept het vampiertje blij"ik kan niet geloven dat je het echt bent! Je bent al 1376 en nog bos veranderd!" Roept Yuene uit. Mijn ogen worden groot. 1376!!! Ik dacht dat ze 16 was. Ik denk Eindelijk iemand van mijn leeftijd blijkt het een oma van 1376!

"Ik ben hellemaal geen oma!" "Eh sorrh? Ik heb nog nooit iemand zo oud gezien !"  "Oh ja! Jou moet ik nog vermoorden! Eindelijk eens mensen bloed! Wat zeg ik toch? Eindelijk een s bloed!" "Sara stop!"  "Zeg 3 motiven Warom ik moet stoppen" zegt ze chagrijnig.
"1ze is geen mens
2ze is mijn vriendin
3 kijk 1 en 2"
"Oh ehh sorrh...Ik ben Sara." "Ze steekt haar hand naar me uit. "Wolf." "Waar???"

Yuene begint te lachen "haar naam os Wolf"  " Hey! wat moet dat hier!."

Help!!!

Wolf    -Writeovers2017-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu