EPISODE 23 - SEASON 2 - WE FOUND HER

11.9K 305 61
                                    

U PRETHODNOM NASTAVKU:

"Gospođo Madison, Adrian Max ne troši vrijeme na svoje..kako bi se reklo, članove svoje sekte na obuku. I dobro znate, da su njihove vještice i vampiri slabiji nego moji." Pojavila se moja arogantna strana jer ponekad postoje trenuci kad sam duša od čovjeka, ali kad me netko izazove, napravim mu katastrofu. Mama me uvijek učila da treba biti bolji prema dobrima, gori prema lošijima.

"A što s njihovim demonskim vampirima? Što je najbolje, štitiš njegovog demona u vlastitom dvorcu!" Povisila je ton što me još više nanerviralo iako se nisam ni nadao da je to uopće moguće. Znao sam na kog je mislila, na Jennifer.

"Jennifer Check je vražja, ali dobra cura. Ona nikada nije željela biti na njegovoj strani, zato je došla ovamo. A mene zanima zašto ste vi došli jer ovdje je sve u najboljem redu." Namrštila se na moje njoj neprimjerene riječi i nastavila svoj ultramegadosadan i nepotreban razgovor.

"Harry, hoćeš li stvarno znati? Jennifer nije jedina osoba koju imaš u dvorcu, a da je iz te sekte. Najgore je što te često viđaju moji ljudi s njom. I previše." Mislila je na Alex. Kako je samo saznala za nas? Nije vrag da šalje svoje 'tajne usrane agente' da nas špijuniraju. Shit.
Baš u nezgodan čas je upala nasmijana Alexandra s komadom ljubičastog kartona u svojoj lijevoj ruci koju su krasili prstenovi koje sam joj darovao kad je došla prvi puta u dvorac. Njeno lice me ostavljalo bez daha, iznova i iznova.

"Harry, stigla je pozivnica za bal, jedva čekam da idemo zajedno....uhm..Dobar dan." Vedro je govorila i dolazila do mog stola, no onda je zapazila smrknutu facu Madison i zašutjela. Stajala je zbunjeno u tišini ne znajući što da učini. Naravno, Madison je dala tu pozivnicu Alex ne znajući da je to osoba s kojom u zadnje vrijeme izlazim.

"Mi o vuku, a vuk na vrata. Vidim, dobila si pozivnicu. To nije za tebe, zlato. Bal je za čistokrvne vještice, a ne neke jadne sektašice." Podmuklo se Madison nasmijala grubo istrgnuvši pozivnicu iz nježnih Alexandrinih ruku i počela s vrijeđanjem. Ja ovo neću tolerirati!

"E, sada mi je dosta! Alex, idi, ja ću se pobrinuti za ovo." Ustao sam bijesno.

"Naravno, to je ta cura. Alex ti je ime? Lijepo." Još jednom je pokušala isprovocirati nas. Udahni duboko, Harry. Za ovu babu ti treba i živaca i zraka.

"Bolje da ja krenem. Harry, ti to sredi." Alexandra je shvatila da je Madison baba oko koje se ona ne bi trebala nervirati i uputila se prema vratima. Vidjelo se da je bila isfrustrirana riječima Madison, ali se trudila biti tiho kako me ne bi uvalila u nevolju. Nema veze, uvalit ću se ja sam.

Glasno je zalupila vratima.

"Poslušna djevojčica, uistinu. Šta, sada si kao zaljubljen u nju?" Madison je podigla svoje guste obrve. Najradije bih joj dao pincetu i ogledalo iako sam oduvijek bio protiv šminke i svih tih kozmetičkih ženskih sranja.

"Molim?" Bilo je jedino što sam zasada uspio reći.

"Misliš li da sam ja od jučer? Vidim sve. Svaki pogled u prostoriji koji ste si izmijenili. Ali, ti ne znaš voljeti, zar ne? Bog ti je dao srce i penis i dovoljno energije da samo jedno od toga radi." Nikada nisam volio da me nazivaju ženskarom. Voljeli su širiti tračeve o meni. Ne zamjeram im, zaslužio sam, ali Madison Myrtle nema pojma o meni. Nema blage veze.

"Pretjerujete. Znate li da vas mogu izbaciti kada god poželim?" Pokušavao sam ostati pristojan iako izblajhana kuja nije zaslužila.

"Tko je ona? Koliko ima godina ta djevojčica, 15?" Slatko se nasmijala. Alexandra uopće nije izgledala kao djevojčica, više kao mlada djevojka. Madison me ovime samo pokušavala isprovocirati, ništa čudno za nju.

"16." Odbrusio sam i približio joj se. Nosila je te svoje štikle kojima je proizvodila neizdržljivo dosadne zveckajuće zvukove koje su me još više živcirale nego ona. No, usprkos tome, još uvijek sam bio puno viši od nje.

"Ona nije za tebe. Jedino tko jest za tebe je Mineina nasljednica. Zašto ti to ne možeš shvatiti?" Upitala me ljutito.

"Jer ne vjerujem u to." Još ljuće sam odgovorio. Slušao sam odmalena te legende, ali sama Madison je još prije dvije godine rekla da potomak Minee ne postoji. Barem ne u U.K. Zašto me sada gnjavi time?

The Vampire WitchWhere stories live. Discover now