EPISODE TWELVE - MY PROTECTOR -

13.5K 333 47
                                    

- MY PROTECTOR - EPISODE TWELVE -


»E, pa ja ne želim biti s tobom.» Ljutito sam rekla i krenula prema vratima. Stao je ispred vrata i nije se micao. Uopće. Nadam se da nisam zaglavila ovdje.

«Što je, a? Trčiš Harryu?» Glupan umobolni. Zar me ne može pustiti na miru? Čini se da ima ozbiljnijih mentalnih problema. Ako ja ovo kažem Harryu, taj lik se može sakriti nekamo.

»Pusti me na miru. Želim ići.» Procijedila sam bijesno i pokušala ga gurnuti kako bih napokon se mogla vratiti curama i Harryu. Sigurno me čekaju.

»A ja želim tebe..» Zgrabio me za zapešća i povukao k sebi. Bedak bezobrazni. Odupirala sam se, ali nisam mogla. Sama sam vidjela da se bavi boksom. Da je duplo snažniji od mene, a mislim da ne bih trebala zanemariti činjenicu da je vukodlak. Zavukao je ruke ispod moje majice. Definitivno trebam upotrijebiti duge nokte.

»Pusti me!» Zavikala sam i zarila mu nokte u ruke, ali nije popuštao. Naprotiv, još uvijek me držao čvrsto ako ne i jače. Uhvatio je jednom rukom kraj mojih hlača i pokušavao ih povući dolje.

«Jennifer! Harry!» Zavrištala sam ne znajući što će se dogoditi sljedeće. Samo sam se nadala da će Harry stići čim prije ili bilo tko.

JENNIFER CHECK'S P.O.V.

«Gdje je Alex?» Upitala me Jessica. Ozbiljno, gdje je ta mala. Naje*at ću zbog nje. Rekla je da će brzo. Na kraju ću ispasti kriva jer sam ju izgubila.

»Piški.» Odgovorila sam nanervirano. Mislim da sam čula njen glas. Naćulila sam uši i okrenula glavu prema izlazu dvorane.

»Jennifer! Harry!» Fakat je to bio njen glas. U šta se sad uvalila? Možda haluciniram?

»Jeste li čule?» Upitala sam cure. Trebala bih otići pogledati što je. Jessica i Katherine su se pogledavale. Nemaju se što pogledavati, moram po Alex. Osjećala sam se kao da je u opasnosti. Možda sam ju pokušala jednom ubiti, ali cura je fakat ok i ništa nije kriva ni dužna.

»Da. Harry!» Odgovorila je zabrinuto Jessica. Harry je naglo okrenuo glavu prema nama. Prije negoli je uspio trepnuti, stvorila sam se ispred njega.

«Alex.» Prošaptala sam, a zatim smo oboje potrčali prema hodniku.

«Gdje je Alexandra?» Upitao me jedva uzimajući dah. Naprezao se dovoljno i bio je umoran.

«Otišla je na ženski toalet..» Odvratila sam. Došli smo do vrata ženskog toaleta, a glasovi su bili jasniji i glasniji. To je bila ona.

«Pusti me! Harry!» Čim je Harry čuo Alex kako viče njegovo ime, nije oklijevao ni trenutak. Zamalo je srušio vrata i ušao. Brzo sam ga slijedila. Imala sam što vidjeti. Harry je napao onog zgodnog tamnoputog Taylor i srušio ga na pod. Alex je bila samo u hlačicama i grudnjaku. Prekrila se topom po gornjem dijelu tijela. Hvala Bogu! Krenula sam prema njoj i zagrlila ju. Jadnica je bila uplašena. Zamalo joj se dogodilo ono što i meni. Bolna tema. Pokušavam zaboraviti, ali ne mogu.
Brzo sam ju obukla tako da se nije osjećala neugodno pred Harryem. Harry je trenutno bio usredotočen na to kako izmlatiti Taylora. Taylor se pokušavao braniti, ali nije mu uspjevalo. Harry je bio bijesan. Znali smo da Harry ima problema s agresijom i bijesom, ali sad tek pogotovo. Harry je snažno udario Taylora u nos. Krv mu je potekla. Namirisala sam ju u sekundi. Taylor je vukodlak. Izašli su mi očnjaci. Nisam ih ja izvadila, sami su izašli. Alexandra se trznula. Nije sve ovo očekivala danas. Harry je bijesno udarao Taylora. Nikad ga nisam vidjela ovakva. Taylor je imao sve više rana i masnica.

»Ne. Jennifer, idi s njom!» Poručio mi je. Zagrlila sam Alexandru, činilo se da je zagrljaj bilo ono što joj je trebalo. Mislim da nije imala povjerenja u mene, ali svejedno. Trebam ga zaslužiti.

»Harry, što ako se može preobraziti?» Upitala sam ga zabrinuto. Harry se napokon maknuo s Taylora. Tay se nije mogao micati. Moram priznati da ga je Harry dobro sredio. Ipak je Haz poznat po tučnjavama.

»Ne može se. Znam ga mjesecima.» Olaknulo mi je. Barem se neću još morati kačiti s vukodlacima ovdje.

ALEXANDRA HARPER'S P.O.V.

Harry je otišao u svlačionu. Već sam zahvalila Jenn, ali trebala bih i njemu. Ušla sam za njim. Teško je disao, ljuto. Oči su mu bile potpuno mračne i tamne. Kao da više nije bilo onog Harrya. Bijesno je skinuo majicu i bacio je na klupu. Njegova preplanula koža. Leđni mišići su mu bili oblikovani. Vidjelo se da svaki dan vježba. Nije primjetio da sam ušla.

«Harry?» Boježljivo sam promrmljala. Nisam znala kakva će biti njegova reakcija kad me ugleda. Klima je hladila ovaj vrući zrak. Još uvijek sam drhtala.

«Alex? Jesi li dobro?» Okrenuo je glavu i zabrinuto me upitao. Bojao se za mene. Mogla sam to zaključiti.

»Mhm.» Potvrdila sam i kimnula glavom. Ovaj puta je bio bez majice okrenut prema meni. Promatrala sam njegovo savršeno istesano tijelo. Osjećala sam se kao nitko kraj njega.

»On je gad. Ne mogu vjerovati s kim sam se družio.» Ljuto je rekao i pognuo glavu. Kovrče su mu pale na oči. Njegove tamne, zelene oči.

»Hvala što si me zaštitio.» Došla sam do njega i zagrlila ga. Osjetila sam njegovu toplu kožu. Praktički me grijao svojim vrućem tijelom. To je bilo od tučnjave. Srce mu je nabijalo kao ludo, a mene su trnci prolazili.

»Uvijek ću te zaštititi. Nitko te neće dirati.» Vruća krv mu je kolala žilama, tijelom. Šapnuo mi je nježno na uho, a ja sam ga jače zagrlila jer je on bio moj anđeo čuvar.


-JENNIFER CHECK'S P.O.V.-

Držala sam Taylora snažnim stiskom za vrat i podigla ga gore. Više nismo bili u teretani. Nalazili smo se izvan zgrade, iza žičane ograde gdje su bili zeleni kontenjeri za smeće. Ovdje nas nitko nije mogao vidjeti. Nitko ne bi izlazio po ovakvoj vrućini van. Sunce je pržilo kao ludo, a osjećala sam se izmoreno. Tek sam sad shvatila što se moglo dogoditi. Gad. Možda je vrijeme da ponovno steknem povjerenje Harrya.

»Kujo, pusti me!» Jedva je uspio prosiktati i uhvatiti nešto zraka. Ja kuja? Jebem mu sve! Jače sam ga stisnula za vrata. Nevjerojatno. Prije sam mislila da bih se trebla kloniti vukodlaka. Svi su me plašili da ću nadrapati, ali kao jedna mlada vampirica sam ga pobijedila.

»Mama ti je kuja. Zapravo i je kuja, a ti si pseto!» Ljuto sam rekla i podigla ga više u zrak. Noge mu nisu doticale tlo. Voljela sam ovu kontrolu. Automatski su mi izašli očnjaci. Hm...ništa mi se neće dogoditi ako ga okusim? No, povukla sam ih. Taylor je imao dovoljno masnica po tijelu. Harry ga je sredio. Definitivno sam sigurna da više mu ne treba.

«Sad trči mami i da te više nisam vidjela...» Promrmljala sam dovoljno glasno da bi me mogao čuti. Pustila sam ga i nakon toga se udaljio prema nepoznatom smjeru. Zgodan tip. Sad bih se ja trebala vratiti u teretanu. Gad mi je pokvario frizuru. Moja punđa. Nokti su još uvijek čitavi. To mi je trenutno bitno.

Ušla sam na stražnji ulaz u teretanu. Ljudi nisu znali zašto sam ušla na taj ulaz, ali iskreno, boli me briga što drugi misle. Kad bih se još zamarala time, već bih bila odavno naživcirana i ponašala bih se kao stara baba na cracku. Prošla sam kraj toaleta za ženske i ugledala Jess i Katherine kako nešto gledaju kroz malo otvorena vrata.

«Što vi..?» Zbunjeno sam ih upitala. Šta je to opet toliko zanimljivo? Jessica je sva bila raznježena. Izgledala je ko da je uzela crack. Koji vrag je sad?

»Dođi ovamo.» Prekinula me Katherine tihim šapatom i pozvala. Valjda nitko se neće obazirati na 3 lude babe kako prisluškuju nešto. Pridružila sam im se.

»On je gad. Ne mogu vjerovati s kim sam se družio.» Čula sam Harryev glas. Mislim..mislim da je Alexandra s njim. Ona ima takav miris krvne plazme. E, da, zapamtila sam. Ne možeš spavati kraj nekog cijelu noć, a da ne osjetiš miris tople krvi. Naravno, neću je ugristi. Mogu se kontrolirati.

»Hvala što si me zaštitio.» Gledala sam kroz odškrinuta vrata. Harry bez majice grli Alex ili ona grli njega. Ne znam. Tek sam sad došla. Ovo je tako slatko. OMG! Sigurno Alexandra duboko u sebi žudi za njegovim tijelom. Mora. Tinejdžer je i hormoni joj brzaju. Jessica se smješkala baš kao i Katherine. Ovo je...ajme..meni...ako se oni sad ne poljube, ja ću im doći i išamarati ih oboje.

»Uvijek ću te zaštititi. Nitko te neće dirati.» Alex ga je još više privukla k sebi i snažnije zagrlila. Željela ga je. Alexandra je naslonila glavu na njegova gola prsa. Ovo je preslatko! Trebali bi biti par. Ok, priznajem, spavala sam s Harryem, ali to je bilo zbog nezasićene seksualne potrebe. Ništa ne osjećam prema njemu. Harry joj je milovao dugu, smeđu i glatku kosu.

«Joj, Jenn, miči svoju veliku glavu, hoću i ja nešto vidjeti.» Katherine je šapnula tiho. Nisu nas mogli čuti. Ne bismo trebali reći Alexandru da smo je vidjeli. Morale smo špijunirati, a čuj! Dobro je Jess rekla, ovo je kao meksička sapunica. Nadam se da će završiti s puno djece. Maknula sam se i prepustila Katherine pogled na par.

«Jennifer, šta nam nisi rekla da se grle?» Glasno je šapnula Katherine. Imamo besplatnu seriju uživo. Sve tri smo treperile od želje šta će se sljedeće dogoditi. Neki čovjek nas je začuđeno gledao što radimo.

»Grle se? Kath, miči se..» Jessica je odmah reagirala na njenu rečenicu. Jao meni! Danas više nitko nema privatnosti. Kraj Kath se nalazila ona moja veća torba s Alexinim stvarima.

»Goni se, ja sad gledam..» Katherine nije svraćala pogled s njih. No, dobro, sad i ja hoću malo gledati. Već jesam, ali..morate znati mene. Nikad mi nije dosta.

»Katherine..» Jess ju je tiho opomenula. Kako ćemo mi na*ebati ako nas vidi ravnatelj teretane! Haha, ma sredit ću ja njega.

»Isuse, kako su...» Kath nije mogla ni dovršiti rečenicu. Ponašale smo se k'o klinke na drogama. Bile smo hipnotizirane. Znala sam kako se cure osjećaju. Napokon će Alexandra priznati osjećaje prema Harryu, to, to, to!

»Znam, Katherine, znam.» Kimala sam veselo glavom. Mislim da ona krv koju dobivamo iz kuhinje loše utječe na naše hormone i živce. Od sad pa nadalje se sama brinem za hranu.

«Harry, hvala što si tako dobar, što si mi prijatelj.» Ova rečenica nas je šokirala. Čekaj, curo! Nismo se mi tako dogovorile. Plan je bio reći nešto glupog i romantičnog, nešto srceparajućeg poput: 'Harry, ti si moja srodna duša' ili neko drugo ljudsko ljubavno sranje. Sad je sve zaribala. Ali, da vas ne zbunim, ništa se nismo dogovorile. Samo smo se nadale da će prohodati. U nadi je spas.

«Šta je upravo ona rekla?» Jessica me zbunjeno i iznenađeno upitala. Alexandra, ma ja ću te pojesti! Pa zašto ti meni moraš kvariti ovako dobru seriju?!

»WTF?» Katherine nije bila ništa manje šokirana. Ponovno sam pogurnula glavu da bih vidjela što sad rade. Harry oblači drugu majicu, a Alexandra se smiješi...i sad kreće prema vratima.

«Harry se oblači, idemo, idemo..crta..briši!» Tjerala sam cure. Ne smiju znati da smo ih špijunirale. Ovo je bio tako dobar trenutak, ali..Alex..crna Alexandra. A dobro, mlada je još. Čini se da još nije kraj svemu ovome. Ubrzano smo hodale prema dvorani.

»Dobro, kužimo te, Jenn!» Naživcirala je Katherine. Što sad da radimo? O jebem ti sve! Ostavila sam torbu ispred vrata. Skužit će nas. Shit! Jebem mu sve i Harryu i Alex i njihovoj 'Bad romance', što god im to 'prijateljstvo' znači!
Iskoristile smo svoju vampirsku brzinu i u tren oka se stvorile u dvorani.

**
-ALEXANDRA HARPER'S P.O.V.-

Harry se oblačio. Navukao je sivu bez uzorka majicu preko glave i krenuli smo prema vratima. Njegove pločice. OMG! Njegova toplina. Što ja to pričam? On mi je učitelj. Ako se sad tako osjećam, što će biti kasnije, a još nije ni počelo ljeto kako spada? Ne. Harry i ja smo prijatelji. Malo bliski. Harry mi je otvorio vrata i spotaknula sam se o nešto. To je bila..Jenniferina torba? Šta ona tu radi? Podigla sam ju s poda.

«Što je to?» Upitao me začuđeno ne znajući zašto se ta crna torba nalazi ispred vrata svlačionice. Ja sam znala. Lijepo su one bile tu. Kad kažem one, mislim na Jennifer, Jessicu i Katherine.

»Hm...torba...» Promrmljala sam. Sad će me, pretpostavljam, pitati, čije je?

»Pa znam, vidim ...čije je?» Zurio je neko vrijeme u crnu torbu, a potom smo hodali prema dvorani.

»Jenniferino.» Odgovorila sam. Nije mi bilo teško zaključiti da će Harry shvatiti da su prisluškivale, špijunirale ili što god.

«Prisluškivale su.» Rekao je sa smješkom i zarumenio se. Ovo je prvi puta da sam ga vidjela da se crveni. Da, valjda mu je bilo neugodno jer smo imali...pa..prijateljski trenutak.

»Ooo, gdje ste vi dosada?» Upitala nas je Jennifer. Odmah su joj oči gotovo ispale kad je ugledala svoju crnu torbu u mojoj ruci. Hm, ni lagati ne znaju.

»Je li to tvoja torba, Jennifer?» Jessica ju je upitala praveći se da nema pojma o čemu je riječ. Tek sad, po njihovim izrazima lica, sam mogla znati da znaju o čemu je riječ i da sam ih 'skužila'.

»O, da! Gdje je bila?» Potvrdila je brzo Jennifer, ustala i zgrabila torbu. Mislim, stvarno. Gdje je bila?

»Erm..ispred vrata svlačionice..»Zbunjeno je progovorio Harry.

»Viš ti to! A cijelo vrijeme sam ju tražila!» A daj, molim te! Kao da sam glupa ili ja ili Harry.

»Sigurno?» Upitao ju je Harry, uzeo svoje stvari, svoju majicu itd. Cure su ustale jer smo baš trebali poći kući.

»Daa...» Neuvjerljivo je otezala 'da.' Harry je duboko udahnuo, pomalo nervozno i ljuto nakon svega što se dogodilo i upitao: «Gdje je Taylor da ga..»

»Poslala sam ga u rodno mjesto..» Jennifer je kratko odgovorila nasluteći što je Harry zapravo htio pitati.

»Zašto, trebao sam ga još jače..» Mislim li samo to ja ili se Harry okrivljuje? Ne, zašto bi se okrivljivao zbog nekog Taylora vukodlaka. Pa, zgodnog Taylora koji je kreten. Koji nema poštovanja prema curama. Naljutio se. Odlučila sam ga smiriti. Nije on kriv.

»Harry..pusti ga na miru...nema veze..» Nježno i tiho sam mu rekla.

»Ima veze! Što bi bilo da te Jennifer nije čula i da ja nisam došao?» Na ove riječi sam se zamislila. Imao je pravo. Moram priznati da je imao pravo.

»Pa...pretpostavljam da onda..ne bi..bilo baš dobro..» Promucala sam nervozno pokušavajući se nasmiješiti i promijeniti ovu ne baš sjajnu temu. Ovo neću ni pričati Diani, Zumbuli, a bogme ni mami. Poludjet će. Svi navedeni.

«Ok, ljudi, a da mi idemo odavde, a?» Jessica je upitala. Napokon netko pametan. Idemo doma. Što ako se Harry ljuti na mene? Nema se što ljutiti na mene, ali..nije baš dobro raspoložen. Sagnuo se kako bi zavezao tenisice.

«Harry...jesi li ljut na mene?» Upitala sam ga tiho. Bio je loše volje. Nisam ga htjela razpizditi još više.

»Naravno da ne.» Vezući tenisicu, podigao je glavu i pogledao me sa smješkom. Dakle, ne ljuti se. Inače se ne bi smješkao. Ustao je i rekao šarmantno:

«Dođi k meni.»  Osjećala sam se čudno. Zapravo, uvijek se osjećam čudno u blizini njega. Veselo. Nadam se da je to samo neka prolazna faza. Ma što lupetam, naravno da je! Ali kraj Harrya sam se osjećala sigurno jer sam znala da će sve učiniti da bih ostala sigurna. Bilo mu je u krvi.

The Vampire WitchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu