Face-off

127 33 5
                                    

Jejich cesta vzduchem probíhala víceméně mlčky, protože kupříkladu JR se kochal pohledem na město svrchu, ale zároveň křečovitě svíral v obou rukách svou milovanou kosu. Asi by se ukřižoval, kdyby mu spadla. Roztříštila by se totiž na milion kousků a on by si nikdy neodpustil, že přišel o tak vzácný dar. 

Jonghyun nebyl schopen z dálky odhadnout, kdo z bojovníků patří k jakému Leaderovi. Hořící části města si však nebylo možné nevšimnout, když měl za letu rozhled všude. Vhánělo mu to o to více krve do žil, chtěl se přidat také. Naivně si myslel, že jakmile tam přistane z náruče anděla a s kosou smrti v ruce, všichni pod ním pokleknou a uznají jej za boha.

„Připravte se, že můžete všichni zemřít!" vykřikl Taemin tak, aby jej celá letící suita slyšela. „Jestli někdo z vás přežije a já zemřu, ustanovte nového Leadera!" S tím poručil své valkýře, aby jej snesla dolů.

„G-Dragone!" oslovil Hyun svého přítele, který letěl jen kousek od něj. Věnoval mu dlouhý pohled do očí, načež se ušklíbl. „Kdo zabije víc, vyhrál!" Tímto způsobem Ji-yonga a také sebe motivoval. „A když vyhraješ, klidně se s tebou vychrápu!"

„Platí!" přijal jeho sázku Kwon. I on se zašklebil jako blázen. Přeci jen stále nosil přezdívku Sadist, takže musel dostát svému jménu. Úmyslně se nechal položit na střechu nižší budovy, aby měl dobrý rozhled. Potřeboval se rozmyslet, kde zaútočí jako první, aby to mělo největší smysl. V rukou se mu zaleskly dvě ostří katany a wakizashi. Ten, kdo bude jeho první obětí, jistě bude nadšen jejich krásou a leskem. Poté se zbraň bude červenat a krmit krví.

Kim se s tím nepáral. Taeyeon jej v pořádku snesla až téměř k zemi, asi ze dvou metrů totiž skočil na prvního nepřítele. S bojovým křikem jej připravil o život. Nebyla to ani první, ale ani poslední z jeho obětí. Řádil jako blázen, i on ctil své přízvisko Nightmare. Zastavil se až v momentě, kdy vycítil magii. Kdyby se nebýval sklonil, nejspíš by mu již hlavu utrhly ohnivé drápy lišky, která proti němu běžela zezadu.

 Kdyby se nebýval sklonil, nejspíš by mu již hlavu utrhly ohnivé drápy lišky, která proti němu běžela zezadu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Už umíš vycítit mou přítomnost, jo?" ozvala se Hyuna. Stanula naproti němu a jako správný padouch zvlnila své rty do potěšeného šklebu. „Musel ses hodně zlepšit za tak krátkou dobu. Řekni mi, kdopak tě trénoval, miláčku?"

„Ten samý co tebe," konstatoval JR. Pevně uchopil svou Death Scythe a rozeběhl se proti ní s úmyslem bojovat. To by ovšem liška nesměla odskočit stranou, protože by jinak skončila na dvě poloviny. Svrchu budovy totiž dolů seskočil G-Dragon, který si nechal zastínit svou mysl mocí, již z Hyuny cítil.

„Ale noták," hlesl pohoršený Jonghyun. Založil si jednu ruku v bok a kosou se zbavil otravného člověka, co na něj běžel zprava. Vůbec mu nevěnoval pozornost, prostě to automaticky udělal. Jeho smysly a instinkty se díky Minhovi vážně mnohonásobně zlepšily. „Ta byla moje, GD. Proč mi ji bereš?"

LeaderKde žijí příběhy. Začni objevovat