Fear

153 33 4
                                    

Tma Jonghyunovi nebránila v tom, aby se nepokusil je identifikovat. Divil se, že JJ není zpátky a že na ně nepřišel dřív. Podle tváře totiž poznal, kdo se jim to postavil do cesty. Ruku v ruce proti nim kráčeli JB s Juniorem a o kousek za nimi s platinovou hřívou... Jackson.

,,Ale, ale, ale..." promluvil Junior, který Jonghyuna okamžitě rozpoznal, ,,kdopak se nám to tu zjevil, hmm? Nejenom že to včera nabouralo naši síť a procházelo to naši databázi, ono to dnes ještě přišlo na návštěvu! Ach, JB, jak naše milé hosty uvítáme?"

,,Co si třeba... trošku pohrát?" nadhodil oslovený. Mlsně se u toho olízl. Nechával se sledovat, jak si dlaní přejel po těle až ke kapse připevněné na stehně. Odtamtud vytáhl naleštěnou pistoli, luger. Zásobník měla prázdný, až na jednu jedinou střelu.

,,Ach ta tvoje úchylka," povzdychl si Jackson. ,,Bojovat bez zbraní je lepší. Pěsti, blízkost a taaak... Co může být lepší než vzít protivníka židlí po hlavě?" rozplýval se. Získal tím od svých společníků pohled alá: Sadisto.

,,Víš, jsi jediný z nás, kdo má kouzelné schopnosti, čarodějko Jacksone," odfrkl si Junior. Dost mu to záviděl a všichni to věděli. ,,Nech mého JBho na pokoji. Je jedno, jak on bojuje." K mladíkovi se přimkl. ,,Viď, JB? Beztak jsi nejlepší."

,,Co kdybyste přestali krafat a konečně začali něco dělat? To si máme v klidu odejít, nebo s námi budete bojovat, haa?" vyletěl G-Dragon. Měl toho jejich handrkování plné zuby, a to toho moc neřekli. Sám již svou milovanou katanu tasil. Pokud na něj však půjdou s palnou zbraní, moc užitečná mu asi nebude.

,,Kdybyste nebyli hloupí, odešli byste. Tedy... spíš utekli, ale to už je vedlejší," zasmál se Jackson. Pozvedl ruce do úrovně boků, obrátil je dlaněmi nahoru a lehounce zatřepotal prsty. ,,Pochybuji totiž, že se odsud dostanete živí..."

,,Vsadíme se?" rýpl si Jonghyun. Nějak tomu neodolal. Chuť po boji a po krvi v něm rostla, začínala se v něm projevovat probuzená síla. ,,Já si klidně tady na GDho vsadím, že tě porazí. Neměl bys jej podceňovat, Jacksone."

,,Odkud..." Blondýn se zarazil. ,,Ah, jasně, databáze. Začínám zapomínat. Ty jsi kdo vlastně? Tu tvář nepoznávám. Promiň, slabochy si nepamatuju. A nemám zato, že jsme se už někdy viděli."

,,To je Nightmare, Jacksone," šeptl k němu JB, ,,tak bys asi neměl být tak rude. You know what I mean. Abys neskončil rozporcován. Všichni ví, jak je ve své práci precizní. A támhle Sadist... No, u něj jméno mluví za vše, nejspíš. Je žoldákem pro radost."

Jonghyun se jejich mluvě uchechtl. Svůj zrak obrátil na svého parťáka, na něhož se zašklebil. ,,Tak co, Sadist, jdeme jim nakopat prdele? Aby věděli, s kým mají tu čest?"

,,To zní jako příjemná zábava," zasmál se Ji-yong. Sevřel prázdnou ruku v pěst a natáhl si směrem k Hyunovi. Potěšilo jej, že černovlásek udělal totéž a jejich pěsti se střetly v přátelském ťuknutí. Mohlo se jít na věc.

Nikdo již nečekal na další pobízení, po boji toužili všichni. Silnou nevýhodou pro tým GHyun bylo, že museli zvládnout jednoho člověka navíc. Tato čest připadla právě Jonghyunovi, jelikož se na G-Dragona pověsil Jackson, s nímž nebylo zrovna snadné bojovat. JJ se na ně nejspíš vybodnul nebo si někde létal, protože nikde nebyl k vidění.

Doposud si vlastně nikdo nebyl jistý tím, jaké schopnosti blondýn ovládá. O tom věděli jen HOT7 a Jaejoong s Minewem. Nejspíš i to bylo dost, jenže kvůli tomu nízkému počtu G-Dragon netušil, co dělat a očekávat. S mečem před sebou svého protivníka skenoval a studoval, nenechal si uniknout jediný jeho pohyb.

LeaderKde žijí příběhy. Začni objevovat