Wrath

225 40 25
                                    

Nakonec sklopil hlavu. Váhal, jestli se dívat na Jonghyuna, nebo ne, ale bylo to až moc riskantní rozhodnutí na to, aby to unesl. Připadalo mu, že se brzy rozpláče, ale i tak jeho hlas zněl skálopevně. Každý s napětím očekával tu jedinou větu, která unikla z Renových rtů v podobě sebejistých slov: ,,Jsem váš Leader."

Doopravdy to vyslovil. Jonghyunovi poklesla brada úžasem. Připadalo mu, že slovíčko Leader proniká až do zdí a způsobuje neutichající, nekonečnou ozvěnu. Byla to skutečnost, nebo pouze sen? Nevěřícně se zvedl na nohy a rozhlédl se po ostatních. Zdálo se, že někteří z nich nemají daleko k mdlobám.

Tato svým způsobem hezká atmosféra byla roztříštěna příchodem Seungriho. Mumlal si pod imaginární vousy, jak moc je nespokojený, a držel u toho v rukou kyblík s vlažnou vodou a dvěma hadry. Proč si musí hrát na uklízečku? Doufal, že to je na Renova zranění a ne na úklid. V tom nebyl vůbec dobrý.

,,O co jsem přišel?" zahučel, když se vecpal mezi ostatní. Ti jen pohledem hypnotizovali Rena a ten zase Jonghyuna, který mu to oplácel. Nejspíš prošvihl něco důležitého, takové ticho mezi nimi totiž dlouho nebylo. Nevydrželi se o nic nehandrkovat.

,,To nemůže být pravda," vydechl šokem strnulý T.O.P. Takový výraz u něj ještě nikdy nikdo neviděl. ,,Děláte si ze mě legraci, že ano, Jonghyune?" prohodil k blonďákovi stavícímu se na nohy. Upřímně doufal, že mu řelne, jaká je skutečnost.

,,Nelžu, je to pravda," odpověděl za něj Ren samotný. Následoval Jonghyunova příkladu a z pohovky se postavil na nohy. Srdce mu vyskakovalo z hrudi, jak rychle bilo. Než zcela ztratil odvahu, která z něj mizela jako pára nad hrncem, zhluboka se nadechl a přešel k Hyunovi, jemuž omotal ruce kolem pasu. Zdálo se, že se Kim zajíkl, protože se pokusil ustoupit, ale v ničem mu to nepomohlo. Minki pokračoval: ,,A také vám dlužím ještě jednu odpověď. Říkáte si, co můžu mít tady s Hyunem. Je to zcela jednoduché. Chodíme spolu."

,,HEEEE?!" vypískli ostatní včetně Jonghyuna samotného. Tohle byla bouda, sestrojili ji na něj! Znovu zkusil od sebe hnědovláska odstrčit, jenže to bylo marné. ,,Jak jako chodíme?! Co to meleš za kraviny? Žádnej vztah mezi náma není, teda kromě vztahu nadřízený-podřízený!"

,,Ty lžeš, určitě!" vykřikl Baekho nevěřícně. Svá slova tentokrát nesměřoval na Rena, ale na Jonghyuna. Tušil to, věděl o téhle zradě. ,,Už v momentě, kdy jsi ho sem přivedl, mi bylo jasné, že nám něco tajíš, Jongu! Všechno to dává smysl! Před nemocnicí, tady, ten polibek, společná postel... Jsi fakt nechutnej!"

,,Ale Baekho! To on -" snažil se mu to Hyun vysvětlit, ale Minki mu překryl ústa zkrvavenou dlaní a tím jeho plán zmařil. Svými hebkými rty se otřel o jeho tvář a potěšeně sledoval, jak mu na krku vyskočila husí kůže.

,,Spolupracuj se mnou, Hyune," pošeptal Ren svému vyvolenému do ouška. Nikdo nedokázal odhadnout, co bylo jeho plánem, když polaskal jazýčkem blondýnův ušní boltec, jako kdyby to byla jeho hračka. To, že byl majetnický, neskrýval.

Tohle už nebylo moc jen na Jonghyuna, ale také na Baekha. Přestože to nedával najevo, byl neuvěřitelná citlivka a tohle mu doslova rozdrtilo srdce. Zoufale lapal po dechu a potlačoval slzy, které se i tak draly na povrch. Otočil se na patě a ve vteřině zmizel za dveřmi svého pokoje, které s nadávkami zamkl.

Minhyun spráskl ruce a zakoulel na JRa očima. ,,Tak tohle se ti teda povedlo," vyčetl mu. Pak následoval Baekha a pokusil se dobýt dovnitř do jeho pokoje, což se mu nakonec i povedlo. Hádal, že nikoho jiného Baekho nebude chtít vidět.

JR sebou trhl na jednu a následně i druhou stranu, čímž se dokázal uvolnit z Renova sevření. ,,Ty kryple jeden," procedil mezi zaťatými zuby tak, aby to slyšel jen sám Leader. Vlepil mu takovou facku, po které mu až bylo líto, že byla tak silná. Pálila jej po ní dlaň, pořádně to plesklo.

LeaderKde žijí příběhy. Začni objevovat