Trap

256 47 2
                                    

Jonghyun vyhledal v kontaktech telefonu jednoho svého známého, jistého idiota, jemuž neprodleně poté zavolal. Přiložil si zařízení k uchu a za rytmického bubnování konečků prstů o dřevěný stůl vyčkával, než to přijme. Trvalo to vážně dlouho, mezitím se do jeho přemýšlení vnutil svým hlasem G-Dragon.

,,Co to jako děláš?" podivil se jeho chování. Zdál se mu podezřelý, opravdu podivný, povytáhl nad jeho činem obočí. Něco se mu nezdálo, Jonghyun jistě něco plánoval. Něco tomu blonďákovi došlo. Ale co to mohlo být? Neměl nejmenší tušení. Hádal ale, že se vše brzy dozví.

Jakmile Jonghyunův známý hovor konečně zvedl a na druhé straně dal vědět, že je přítomen, Jonghyun se dal bez váhání do řeči. ,,Zdravíčko, Baekho, tady Nightmare. Máš chvilku čas? Mám na tebe dotazy, na které mi jistě rád odpovíš, protože se týkají Taemina a Rena, těch dvou zpěváků, které máš tak rád."

Tohle byl geniální nápad. Nikdo nebyl jejich větší fanoušek než Baekho. I když on by se možná osobně považoval za fanynku. Každopádně si JR musel odtáhnout mobil půl metru od ucha, protože blondýn na druhé straně začal vyvádět, přesněji řečeno ječet. Určitě by ho v tu chvíli nejraději objal a dal mu pusu přes polovinu tváře, jak byl šťastný, že se o jeho miláčky Jonghyun zajímá.

,,Co bys chtěl vědět? Co mají rádi? Jak dlouho jsou spolu? Kde žijí? Nejoblíbenější barvy, jídla, filmy, seriály? Skutečná jména? Názvy písní? Tak co? Řeknu ti všechno! Yes! Konečně budu mít někoho, s kým si o nich popovídat, yay!"

Zdálo se, že ho skutečnost Kimova zájmu o TaeRen dost potěšila, ale tu bezmeznou radost mu musel Jonghyun trochu zkazit. Nemyslel to špatně, ale spousta těch informací by mu nyní byla k ničemu. Teď potřeboval pouze jedinou věc: ,,Zjisti mi, kde jsou. To teď potřebuju nejvíc. O zbytku mi popovídáš pak, ju?" Přeci jen, náplní jeho mise bylo i nasbírat co nejvíce informací o Renovi, kterého prvně musel najít a nenechat se u toho chytit.

Od Baekha se dlouho neozvalo nic, až si Jonghyun i poslouchající G-Dragon mysleli, že se ho to dotklo a zavěsil. Přitom ani jednomu z nich nepřišlo, že by v tom bylo něco urážlivého či tak něco. Naštěstí pouze potlačoval dech, jak jim o několik vteřin později vyžvanil a slíbil, že to ihned zjistí a zavolá jim zpět. Tehdy opravdu hovor přerušil a z telefonu se nadále linulo jen takové to otravné pípání.

Když GD s Jongem čekali na jeho odezvu, došel si tmavovlásek ještě pro jeden čaj, protože ten svůj už stihl vypít a v této situaci se přímo vybízelo, aby si zaskočil pro nový. Mělo to být ještě hodně zajímavé - alespoň to si myslel. Druhý v době jeho nepřítomnosti u stolu vyhledal v kapse všudypřítomná sluchátka a zapojil je do telefonu, aby příští hovor G-Dragon dobře slyšel. Nepochyboval o tom, že mu došlo, o co se jedná.

Nemuseli čekat dlouho, Sadist se sotva s vyvoleným čajem stihl vrátit a telefon začal vyzvánět. Nasadil si jedno sluchátko stejně jako Jonghyun a zapojil se do již probíhajícího hovoru.

,,Tak?" vyptával se JR nedočkavě. Pokud to Baekho nedokázal zjistit, pěkně mu vyčte, že není pořádný fanoušek, neboť by to jinak věděl. To však nebyl tento případ. Baekho přeci také patřil do jejich společnosti vrahů a zlodějů, takže by to pro něj nebylo nic těžkého ani normálně. Pro něj se jednalo spíše o příjemnou změnu.

Kimovi zapípala v průběhu hovoru zpráva, přesněji MMS od Baekha. ,,Poslal jsem ti fotku, kterou Taemin zveřejňoval asi před deseti minutami na instagramu. Je tam fotka s Renem v nějaké kavárně. Za jejich zády je na zdi velký nápis tý kavárny, takže by pro tebe neměl být problém to najít. Spokojen?"

LeaderKde žijí příběhy. Začni objevovat