LXII

2.1K 168 6
                                    

Biblioteca haitei era imensă, chiar mai mare decât cea de la școală. Știam cu siguranță că pot găsi ceva folositor acolo.

Tot ce speram era ca Aiden să nu fie prea atent asupra gândurilor mele. Pur și simplu mă simțeam spionată, nu puteam face și nici măcar gândi nimic fără să afle Aiden.

Încă furioasă după întâlnirea cu Nash, am luat prima carte despre poțiuni care mi-a picat în mână. Bănuiam că trebuie să fie un elixir sau o plantă. După ce am căutat în mai multe cărți din acest gen fără vreun rezultat, am trecut la cele despre plante.

Am tresărit când am găsit în sfârșit ceea ce căutam. Trebuia să mănânc zilnic o floare numită "Rockstry", deoarece creștea pe stânci, pentru ca efectul să se păstreze.

Din momentul în care am aflat asta, am început să mă gândesc la cu totul altceva, pentru ca Aiden să nu bănuiască ceva. M-am îndreptat spre magazia cu plante, unde speram că voi găsi Rockstry.

Cu haita era bine aprovizionată, nu a fost greu să o găsesc. Era o ladă imensă plină cu flori mici. Am cărat-o cu ușurință în camera nea, unde am ascuns-o sub pat.

Am luat una dintre florile viu colorate, privind-o lung. Trebuia să acționez acum. Într-un moment, am înghițit-o. Am stat așa câteva clipe, fără să se întâmple nimic. Probabil că efectul nu era unul vizibil.

Asta până să aud pași grăbiți care alergau pe hol spre ușa mea.

✔Night WhispersWhere stories live. Discover now