XX

2.8K 216 4
                                    

Am tresărit speriată, realizând că nu mă aflu în pat. M-am uitat împrejur, observând că mă aflu în pădure în pijamale. Copacii se ridicau până în înalt lângă mine, părând niște giganți feroce. Umbre nefirești păreau că cutreieră pădurea, iar eu am sărit rapid în picioare.

Eram îmbrăcată cu un tricou spălăcit, o pereche de pantaloni lărguți și șosete groase. Deși noaptea era călduță, mie îmi era frig. Mi-am încrucișat mâinile pe piept, sperând să mă mai încălzesc. O durere ascuțită mi-a cutremurat brațul. Am privit sursa, descoperind pe încheietură o tăietură adâncă. Am clipit, încercând să nu mă gândesc la rană.

Ăsta nu era doar un vis, eu chiar mă aflam în pădure noaptea, fără să știu cum să mă întorc acasă. M-am uitat în jur, sperând să găsesc o soluție, dar parcă mintea îmi era golită de orice gând, panica instaurându-se.

Din dreapta mea s-a auzit un foșnet, iar eu mi-am întors capul într-acolo instinctiv. O siluetă întunecată s-a desprins de restul umbrelor, venind spre mine. Era lupul negru pe care îl văzusem seara trecută de la geam. Ochii lui verzi extrem de intenși și cunoscuți mă sfredeleau continuu, în timp ce el pășea hotărât spre mine.

✔Night WhispersWhere stories live. Discover now