LX

2.2K 184 19
                                    

Mă mutasem în casa haitei de o zi deja. Singurul loc în care avem voie să pun piciorul în oraș era școala, bineînțeles însoțită de gașca lui Aiden.

Am insistat să mă mai plimb prin oraș. După multe rugăminți, Aiden s-a decis să mă lase, dar normal că însoțită de el. Uram faptul că trebuia să mă urmeze oriunde și să fie cu ochii pe mine, era pur și simplu stresant.

L-am văzut pe stradă. Crush-ul meu de la Liceul Jordan, stătea pe bancă și discuta cu un alt băiat despre ceva. Chiar și folosindu-mă de auzul de vârcolac, care îmi devenea din ce mai ascuțit, eram prea departe pentru a auzi ce spun, tocmai în cealaltă parte a părculețului.

Numele lui era Nash. Ne cunoșteam de dinainte și era unul dintre puținii mei prieteni de la celălalt liceu. Nu aveam curajul să-i mărturisesc sentimentele mele pentru el.

Privindu-l intens, acesta și-a întors ochii albaștrii ca gheața spre mine. O sclipire ciudată a apărut în ei în timp ce se uita și la mine. Și-a întrerupt conversația cu amicul lui, Edmond, care mă privea și el surprins.

Apoi fața lui Nash s-a transformat într-un zâmbet imens, radiant. S-a ridicat de pe bancă și a venit spre mine, alături de Edmond. Am început să merg și eu spre el, uitând complet de Aiden.

– Thea! au exclamat ei îmbrățișându-mă.

– Ce mai faceți, băieți? i-am întrebat cu un zâmbet larg.

Dar toată atenția lor era acum pe ceva din spatele meu. Ochii albaștri ai lui Nash sclipeau bizar, deși nu-i puteam citi expresia facială. Atunci mi-am amintit de Aiden.

– Băieți, el e prietenul meu, Aiden, am spus eu încercând să-mi păstrez zâmbetul.

Chipul lui Nash s-a luminat din nou după ce am făcut prezentările, iar el și Ed au dat mâna cu Aiden. Acesta a ezitat puțin, având o atitudine rece.

Atunci m-am enervat cu adevărat. Care era problema lui Aiden de fapt?

✔Night WhispersUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum