XXXIX

2.4K 198 2
                                    

Veneam de la ora de sport extrem de agitată. Ceva se schimba clar la mine.

Deveneam o persoană observantă, așa ca Dark. Vedeam anumite detalii pe care ceilalți nu erau capabili să le vadă. Fiecare lucru părea că are un miros anume, iar zgomotele puternice erau acum de-a dreptul insuportabile.

Cât despre viteza și reflexele pe care le căpătasem, nici nu știam ce să mai cred. Eram din ce în ce mai bună la orele de sport. La proba de viteză mă descurcasem mult, mult mai bine decât anul trecut, iar acest lucru mă îngrijora. În loc să joc volei cu celelalte fete în timpul orei, eram repartizată în echipele de baschet. 

Împărțeam sala de sport cu clasa lui Dark, iar asta era de-a dreptul enervant. Se uita continuu la mine, analizându-mi fiecare mișcare. Pun pariu că știe că se întâmplă ceva cu mine. Aș vrea să-l întreb dacă știe ceva despre asta, pentru mi se pare că încep să semăn oarecum cu el, doar că nu am suficient curaj.

Acum mă întâlneam cu Dark la bibliotecă, pentru a mai face un desen pentru panouri. Spusese că ar fi mai bine acolo, iar eu eram de acord. Liam s-ar fi supărat dacă ar fi știut că-mi petreceam timpul cu Dark, deși încă nu înțelegeam de ce. Dark pur și simplu nu avea stofă de criminal, cum sugera fratele meu.

Am deschis ușa bibliotecii încet, descoperind că nu mai era nimeni acolo. M-am așezat la o masă din spate, așteptându-l pe Dark să apară.

✔Night WhispersUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum