She's not breathing ...

1.5K 126 8
                                    


 Wáááááááááááááááááááááááá 73. časť :O chápete to? To, ako rýchlo nám to zbehlo? Veď sa pomaly blížime ku koncu a to som len nedávno s príbehom začala :O :O

Selenin pohľad:

-Sklapni, sklapni, sklapni!!!!!- kričala som, pričom som pritlačila hrot noža o jej krčnú tepnu. Tá su*a ma tak naštvala, že som sa jednoducho neovládla. Jej oči sa pomaličky začali zatvárať, no neverím jej. Len to hrá. Následne sa červená tekutina začala liať dole krkom až teraz som si uvedomila, že je zle.

-Nie,nie, nie,nie,ie...-okamžite som hodila nôž vedľa seba a priložila svoje ruky k jej krku s úmyslom zastaviť krvácanie, no myslím že to bolo viac než zbytočné. Zhlboka som sa nadýchla a zvažovala svoje možnosti. Môžem ju tak nechať. Môžem porušiť dohodu s Kevinom a Davidom. (čítaj Dejvid-om) Mohla by som zdrhnúť aj s prachmi, no Ryana by som nezískala. Naopak mohla by som jej tiež zachrániť život, ale...

 Naopak mohla by som jej tiež zachrániť život, ale

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Sakra.....David!!!!- skríkla som pevným hlasom, no hneď čo môj pohľad padol na Ariu, ktorá skoro nedýchala, podotýkam mojou vinou, kyslík sa do pľúc nahrnul o dosť pomalšie a ťažšie. Áno, neprajem si, aby bola s Ryanom, ale nechcela som ju zabiť!!! Chcela som ju len vystrašiť, jasné?!! Možno ju mučiť , hrať sa s ňou, ale nie zabiť!!!Nemôže byť mŕtva!! Nesmie byť mŕtva!! Ryan by mi to neodpustil nehovoriac o Davidovi či Kevinovi. To dievča im pobláznilo hlavy..

-Čo sa deje? Malá robí problémy?- vstúpil k nám do miestnosti a slizko sa zasmial, pretože ju nevidel... Počula som vŕzganie drevených schodov čo znamenalo, že sa približuje.

-Selena?? Sakra!!! Čo si jej urobila?- zvýskol a kľakol si k nám, zobliekajúc si svoju mikinu, ktorú jej okamžite pritlačil na otvorenú ranu, ktorá nie a nie prestať krvácať. Nevenoval mi ani len pohľad, ale čo sa čudujem? 

-Si vôbec normálna?? Musíme s ňou do nemocnice, chápeš? Ak ju vystopujú, ak NÁS vystopujú ,bude to tvoja vina...- výhražne na mňa pozrel, pričom ak by jeho pohľad zabíjal už by som bola mŕtva. Vzal Ariu na ruky a rozbehol sa s ňou hore na prízemie. (berte to tak že boli v pivnici čiže o poschodie nižšie ako prízemie...chápeme sa?).Na zemi po nej ostal len červený fľak. Rýchlo som sa zodvihla a bežala za nimi.

 Rýchlo som sa zodvihla a bežala za nimi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Remember?Where stories live. Discover now