Nedá sa ti odporovať! :D

1.7K 150 3
                                    


-Som totálne unavená- zvalila som sa do postele a zavrela oči. Oprela som sa o lakte a pozrela sa na neho.

-Nemôžem za to, že si chcela vyskúšať všetky atrakcie a spraviť si fotku s úplne všetkými- rozmachoval sa rukami vo vzduchu a smial sa na mne.

-Nesťažoval si sa- myknem plecami a šibalsky sa usmejem.

-Pretože sa ti nedá odporovať- vzdychol si.

-Ako to?- nechápavo som sa opýtala pričom sa mi zdvíhali kútiky úst.

-Pretože si tak krásna, tak bláznivá, tak úžasná, tak sexy a pritom celá moja- pri každom jednom slove bol bližšie a bližšie pri mne.

-Tvoja- šepla som a zahryzla si do pery, pretože viem ako ho to vzrušuje. Jednoducho sa mu to páči a mne sa páči, keď ho môžem provokovať, tak prečo nevyužiť situáciu?

-Vieš ako to nemám rád a predsa to robíš- zamrmlal a hneď na to sa mi prisal na pery. Moje ruky som mu automaticky premiestnila do vlasov a za končeky som ho jemne potiahla pričom mi do úst zastonal. Páčilo sa mu to. Rukami sa opieral po oboch stranách mojej hlavy. jeho telo sa skláňalo nado mnou a moje zvedavé ruky mu pomaly začali vyzliekať tričko. V podstate si na mňa sadol obkročmo a pretiahol si tričko cez krk a následne ho niekam odhodil. Šibalsky sa na mňa usmial a začal mi sťahovať rifle. Začala som sa smiať ako blázon, pretože hneď čo potiahol nohavice ťahal ma aj z nimi na zem.

Povolila som gombík a stiahla zips. Ryan to skúsil ešte raz a tentokrát rifle poslušne skĺzli dolu. Ignoroval môj smiech a odhrnul mi tričko s bruška, na ktoré ma ihneď začal obsypávať bozkami. Neviem ako sa mi to podarilo no vyšplhla som sa nad neho a sadla si na neho obkročmo, pričom som sa perami premiestnila k tým jeho. Jeho ruky ma okamžite pevne pritiahli k sebe a začali mi prechádzať po chrbte hore a dole, pričom mi po jeho dotyku na mojej odhalenej koži pod tričkom spôsoboval triašku po celom tele. Pomaly klzal dole dlaňami až zastal na mojom zadku, ktorý mierne stlačil a šibalsky sa na mňa usmial. Následne spojil naše pery v jedny a ja som mu jemne pohrýzla spodnú peru, na čo vôbec nereagoval. Práve naopak vášnivo ma bozkával. Po chvíli sa odtrhol od mojich pier a premiestnil sa na moje najcitlivejšie miesto a tým je môj krk. Pocítila som, ako mi svoje pery tisne na krku, tesne pod uchom. Nepopieram že to bolo príjemné. Vlastne to bolo viac než príjemné. Pobozkal ma na to miesto a do toho bozku sa usmial, nad čím som slastne zavrela oči aby som si ten pocit, plne vychutnala. Urobil to znova a znova...

Odrazu sa odtrhol od môjho hrdla a pritisol svoje pery na tie moje. Konečne, pomyslela som si. Áno, všetko to čo so mnou robil bolo príjemné ale chuť jeho pier....to je niečo na nezaplatenie. To je niečo iné. Niečo bez čoho neviem žiť. Viac nie. Vlastne teraz sama seba nechápem ako som mohla pochybovať či mi zato všetko stojí. Odpoveď je áno. A aj keby som povedala že nie, bola by to lož, pretože tie dva roky čo sme boli bez seba boli peklo. Jediná pozitívna vec bola Faith. bez nej by som to nezvládla. Nezvládla by som pocit, že je šťastný aj bezo mňa, pretože tak pôsobil.

-Chýbal si mi...tak príšerne si mi chýbal- šepnem a následne ho pobozkám. Ignorujem fakt, že on je už len v boxerkách a ja v tričko a spodnom prádle. Chcem to. Áno, trošku si pripadám závislá na sexe, ale je to niečo....aghh. Potrebujem to. S ním a len s ním.

-Milujem ťa- šepol a zvalil ma pod seba. Ruka som mu ovinula okolo krku, zatiaľ čo tie jeho spočívali na mojich bokoch.

Zrazu sa ozval zvonček, ktorý nás vyrušil. Nespokojne som začala do bozku, keď sa Ryan snažil odo mňa odtrhnúť no ja som si ho pritiahla späť a znova som začala hýbať perami.

-Mal.by.som...-snažil sa niečo povedať, no umlčala som ho bozkom. Neprotestoval. Usmial sa do bpzku a pokračoval, akoby ten zvonček vôbec nezvonil. Moja ruka putovala po jeho nahej hrudi, pričom prešla každou tehličkou až k lemu jeho boxeriek. V tom sa znovu ozval ten otrasný zvonček, ktorý odteraz neznášam. Odtiahla som sa od neho.

-Mal by si ísť...- zamrmlala som a zodvihla k nemu pohľad.

-Ale...- snažil sa protestovať, a ja som si až teraz všimla prečo. Pozrela som sa na jeho rozkrok a zasmiala som sa.

-Nie. Choď- hovorila som pomedzi smiech a zrýchlený dych. Nahnevane schmatol nohavice a rýchlo si ich obliekol a bežal otvoriť. Počula som ako do niečoo z chuti tresol a popravde páčilo sa mi ako zúril, len kvôli tomu že vďaka niekomu nemohol dostať to čo chcel.

-Fakt diky, že si sa tak ponáhľal otvoriť- začula som povedomý hlas...

-Tak sorry, ale mal som na práci niečo o dosť zaujímavejšie ako vidieť tvoj ksicht- odvetil nezaujato Ryan.

-Chápem bro- zasmial sa. Ou shit! Tresla som sa rukou po čele. To bude Max. Určite! Ryan spomínal, že tu má prespať lenže....aghh. Rýchlo som zoskočila z postele a obliekla si voľné tepláky. Rýchlo som si rukami prehrabla vlasy a upravila tričko. vybehla som na chodbu kde som zbadala dve mužské postavy a jedna z nich patrila Ryanovi.

-Ahoj Max- slušne som sa pozdravila strčila si ruky do zadných vreciek nohavíc. Okamžite sa obzrel mojím smerom a žiarivo sa usmial. Naozaj neviem ako sa k nemu správať. Mala som ho rada, bol to môj fotograf o potom ma spolu s Dylanom dotlačili do niečoho čo som nechcela. Lenže a by sa to tím dvom nepodarilo asi by sme s Ryanom neskončili opäť spolu, no nie?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dievčatááá :D Veríte tomu že je to už 52.časť? :D tak rýchlo to beží :D :) Čo hovoríte na časť? Páčila sa? Budem rada ak mi sem hodíte hviezdičku alebo komentík :) ďalšiu časť pridám ak tu bude aspoň 55 votes, pretože vám verím že to rýchlo dáte :)I love you guys :* <3 Vaša *Adell

Remember?Where stories live. Discover now