Nemáme sa o čom rozprávať!!!

2.2K 146 2
                                    


-Ty si z nej stále hotový?- vytreštil na mňa oči a ironicky sa zasmial, akoby mi tým jeho pohľadom chcel niečo povedať. Nerozumiem tomu.

-Prečo si to myslíš? Je to až ak vidno?- zvedavo som sa opýtal a ruky si strčil do vreciek nohavíc. Max len prikývol a zagúľal očami. Vzápäí sa obzrel a pozeral vkuse tým istým smerom. Nechápal som kam sa to pozerá tak som sa obzrel rovnakým smerom. Oproti nám stála v plnej kráse Aria, no nebol a dvakrát nadšená, že ma vidí.... Doslova jej zamrzol úsmev na perách, hneď čo ma zbadala. Priam zamrzla na mieste.

-Daj nám minútku- šepol mi Max a ja som len jemne prikývol

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Daj nám minútku- šepol mi Max a ja som len jemne prikývol. Vzdialil som sa pár krokov do rohu, aby mali súkromie. No načúval som aj tak. Vytiahol som si z vrecka mikiny mobil a tváril sa že tam niečo robím.

-Si normálny?- naštvane ho prebodla pohľadom.

  -Upokoj sa dobre? Je to len fotenie- povedal Max rezignovane a pritom sa uškrnul. Jeho skrátka baví ľudí provokovať.

  -Nie, nie a ešte raz nie!! S tým človekom spolupracovať nebudem! Zabudni!!!- prekrížila si ruky na prsiach. Trošku sa ma to dotklo, pretože som to prijal len kvôli tomu aby sme si k sebe opäť našli cestu, ale čo som vlastne čakal?

  -Si si istá, že to tak chceš?- spýtal sa a zákerne sa na ňu usmial. Snažil som sa ich  nenápadne špehovať, no pripadalo mi to neskutočne trápne.

  -Nemôžeš ma donútiť!- povedala už pokojnejšie a dokonca sa na neho falošne usmiala. 

 -Asi nechceš, aby sa dozvedel.............no, nie?- prepočul som čo jej Max hovoril. V každom prípade bola totálne nahnevaná.

  -Ju si do úst nikdy viac neber, jasné?- skríkla a strelila mu facku,ktorú si pravdepodobne zaslúžil. Rozbehla sa preč. Tak náhle a tak nahnevane.

-Čo si jej do riti povedal?- vyštekol som na Maxa, ktorý len mykol rukou a zasmial sa. O čo tu do riti ide? Áno,viem. Neznáša ma,ale...ach. Milujem ju! Vybehol som za ňou von, no neostali po nej žiadne stopy. Tak ako rýchlo vybehla von tak aj odišla. Naštvane som kopol do zeme a šiel k svojmu prenajatému autu.

***

Aghh. Nikdy som si nemyslel, že ten otrasný zvuk budíka budem niekedy milovať. Teraz to tak je, pretože ju uvidím a budem s ňou v jednej blízkosti. Rýchlosťou blesku som vstal z postele a nemieril si to priamo do kúpelne kde som vykonal rannú typickú hygienu, ktorú som ukončil teplou sprchou. Zastavil som horúci prúd vody a schmatol osušku, ktorú som si následne obmotal okolo pásu. Kvapky vody mi stále tiekli z vlasov dole telom. Zaujímavý pocit, najmä v tomto teple.

Rýchlo som sa obliekol do prvých vecí čo mi prišli pod ruku a u som šprintoval k autu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rýchlo som sa obliekol do prvých vecí čo mi prišli pod ruku a u som šprintoval k autu.  Vlastne dnes ráno som všetko robil rýchlo. Dupol som na plyn a za necelých 15 minút som bol na mieste. Zamieril som si to do šatne kde som sa prezliekol do vybraných vecí a to do čiernych treniek od Calvina Kleina. Yop, to bolo všetko čo som mal na sebe..

  -Toto nemyslíš vážne!! - začul som jej hlas. 

  -Počuj ide tu o slušné prachy a nemienim kvôli tebe a tvojim citom ovplyvniť obchod. Vieš, že nie som na vyhrážanie ak ma zbytočne neser a choď sa prezliecť.- skríkol po nej a v tom som začul blížiace sa kroky.... nemienim kvôli tebe a tvojim citom, citom,citom,citom ovplyvniť obchod. Čože? Akým citom? Je tu možnosť, že ma stále miluje? Do riti! Srdce mi bije ako šialené a to len pri tej predstave,že by mohla byť opäť moja. Vyšiel som zo svojej šatne a postavil sa pred biele plátno. Chvíľu som tam len tak ticho stál a uprene hľadel  do zeme. V hlave som mal milión myšlienok, no všetky zmizli keď som začul jej kroky. Zdvihol som hlavu jej smerom. Blížila sa ku mne nesmelými krokmi a mala na sebe župan. Čo ten debil vymyslel? Postavila sa nám všetkým na sekundu chrbtom a spustila na zem župan. Vyrazilo mi to dych, keď som zbadal jej odhalený chrbát. Ona bude pritom nahá? Max, to snáď nemyslíš vážne, veď z nej začnem byť nadržaný jak prasa! (hanbím sa :D )

Okamžite ma schladil jej vážny a nenávistný pohľad. Ruky si držala na prsiach a pomaly sa ku mne približovala až zastala tesne pri mne. Normálne som zabudol dýchať, keď sa mi v tej tesnej blízkosti pozrela do očí.

-Dobre decká. Poďme na to- povedal natešený Max a vzal si do ruky fotoaparát.

 ***

  -Ani to tak nebolelo, no nie?- uškŕňal sa na ňu Max, zatiaľ čo ho ona prebodávala pohľadom.

  -Vieš, že holý fakt že si idiot sa nezmenil, že?- falošne sa na neho usmiala a odpochodovala preč.

 -Aria!! Môžme sa porozprávať?- kričal som za ňou, no neotočila sa. Už bola pri aute a chcela otvoriť dvere auta, ktoré si odomkla diaľkovým ovládačom. 

 -Nemáme sa o čom rozprávať- povedala neutrálne chrbtom ku mne.

  -Prosím- šepol som jej do ucha, pričom sa zachvela tak ako kedysi. 

  -Čo chceš? Ideš mi znova nadávať ako pred dvoma rokmi? Ideš mi znova vykričať, že som ku***?-otočila sa tvárou v tvár ku mne.

-Stále nechápem ako si jej mohol uveriť a pritom stačilo tak málo, aby sme boli opäť spolu! Povedal si, že ma viac nechceš vidieť a ja som sa ti to tvoje prianie naozaj chcela splniť, ale ty to kazíš! Prečo sa mi pletieš do života? Keď ma vo svojom živote tak veľmi nechceš prečo si prijal to fotenie? A nehovor mi, že kvôli peniazom, pretože tých máš viac než dosť!!- zakričala mi do tváre a leskli sa jej pritom oči. Teraz som si už sakrametnský istý,že ma stále miluje tak ako ja ju.

  Ostal som zaskočený a nevedel čo jej to povedať.  Viem, že som všetko totálne dosral ale musí byť cesta späť! Musí!

 -Už ti došli slová?- posmešne sa na mňa pozrela a znova sa mi otočila chrbtom. Skúsila otvoriť dvere, ktoré som stále pevne držal čím som jej v tom zabránil. Pozrel som sa do skla kde som videl ako na mňa sklamane a smutne hľadí.

  -Nechaj ma niečo povedať, jasné?Ty máš svoj život a ja ten svoj!- zvýšil som na ňu hlas, len aby konečne stíchla, no to som robiť nemal. Silno som ju chytil za ruky a otočil naspäť k sebe.

  -To čo som ti povedal bola chyba.To čo som urobil bola chyba. Nemal som...- začal som koktať, pretože som nevedel nájsť správne slová. Viem, že ju milujem, ale to práve počuť nechce! Pretože ak človek miluje nepošle dotyčnú osobu preč. Nevyškrtne ju zo svojho života a čo som spravil ja? Presne to čo som nemal!   

  -To čo sa stalo sa už neodstane- prerušila ma a vytrhla sa mi z rúk . 

  -Nechal si ma ísť vtedy, tak ma nechaj ísť aj teraz- povedala a otvorila dvere na aute. Nasadla a následne ich zabuchla.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak dnes ešte jedna :3

Názorík? Ostáva len jedna časť a vraciame sa naspäť k Arii a jej pohľadu :) Tak čo na to zatiaľ hovoríte? Páči sa? :)
*Adell

Remember?Where stories live. Discover now