Vedel som too!!

2.1K 152 0
                                    

Ryanov pohľad:

-Ryan čaká ťa fotenie, no neviem či budeš súhlasiť. Máš totiž fotiť pomerne odvážne fotky s Ariou...-začal môj manažér a ja som otvoril pusu do písmená O. Vážne? Myslí to dočerta vážne? Nie, to je blbosť! Ona by so mnou dobrovoľne nefotila. Je to absurdné!

-Ako to-to-oo...-koktal som, pretože jeho výraz hovoril že nežartuje.

-Max povedal, že to zariadi takže...pôjde do toho...neviem ako ju donúti a čo na ňu má ale bol si sakramentský istý, že do toho pôjde...-povedal s nezáujmom v hlase. Vedel som to! Vedel som too! Nikdy by sa so mnou nefotila dobrovoľne. neznáša ma za to čo som urobil, čo som jej povedal a ja na jej mieste by som urobil to isté. Ale nebol by som istý, že do toho naozaj pôjde. Avšak chcel by som vedieť čo na ňu Max má. Naozaj to chcem vedieť!

-Idem do toho- povedal som po chvíľke a môj manažér len prikývol a odišiel ktovie kam. Neriešim čo na to povie Selena. Nezaujíma ma to. Ona ma nezaujíma! Viac nie!

-No poď krpec. Ideme domov- šepol som mu do uška a vzal si ho do rúk, pretože sladko spal. Ruky si automaticky položil okolo môjho krku.

-Ďakujem dievčatá- usmial som sa na ne a kráčal chodbou preč z tejto budovy.

***

-Konečne! Kde ste tak dlho boli?- začala kričať moja ,,láska", no hneď čo si všimla spať malého v mojom náručí prestala a usmiala sa na neho.

-Zajtra odchádzam do Chichaga mám tam nejakú prácu- povedal som šeptom a kráčal som do Jaxonovej izby. Nečakal som na jej reakciu, no aj tak som sa jej dočkal.

-To snáď nemyslíš vážne!? A čo tvoj syn? Necháš nás tu samých?- vyčítavo sa na mňa pozrela.

-Áno myslím! AK máš nejaký problém, tak si uvedom že je len tvoj! Navyše si jeho matka...chceš povedať, že sa o neho nevieš postarať 2-4 dni úplne sama?- posmešne som sa na ňu pozrel. Doslova zúrila.

-Môže ísť so mnou- mykol som plecami. nechcel som jej ho brať, pretože by mi to neodpustila a mohla by odo mňa odísť aj s ním. A to nechcem. Nedovolím to!

-Zabudni! Nikam s tebou nepôjde! Viem sa o neho postarať- zvýšila ton hlasu a vztýčila prostredník, čím mi chcela naznačiť aby som neskúšal pokračovať.

-Fajn- povedal som a mykol plecami. Kráčal som do obývačky a prevliekol som si cez hlavu tričko. Zhasol som hlavné svetlo.Ľahol som si na gauč a zapol televízor.

Hot News. Mladá  talentovaná speváčka a herečka Aria Sumerson (21) bola dnes prichytená na letisku v NY. Zdá sa, že sa ponáhľala, pretože svoju pozornosť svojím fanúšikom nevenovala. Čo to má znamenať? Aria nám predsa len niečo tají. O čo ide? Žeby problémy s jej údajným priateľom? Hmm...je to vážne zaujímavé. Dylan O'Donnel bol takto načapaný včera večer. A to vedľa neho rozhodne nie je Aria. Čo sa to deje?

Je to dôvod prečo sa tak Aria ponáhľala? Hmm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je to dôvod prečo sa tak Aria ponáhľala? Hmm...budeme vás informovať. Povedala tá umelá moderátorka, ktorá mala väčší výstrih ako rozum. Nechápem prečo sa do všetkého tak veľmi starajú. Chápem, že je to ich práca ale občas to preháňajú!

      ***

Let bol neskutočne dlhý a únavný, no keďže som si v lietadle pospal má energie viac než dosť. Akurát je čas vyraziť za Maxom do štúdia. Som nervózny ale zároveň nadšený, že ju uvidím. Teda...dúfam v to.

-Čau starec- pozdravil som ho a podal si s ním ruku. Následne sme sa priateľsky objali a naspäť od seba vzdialili, aby to nevyzeralo divne aj keď sme tu boli sami a to by bolo divné. :D

-Serúús- povedal a priateľsky ma udrel po chrbte. Normálne to zabolelo, ale som nejaký chlap no nie?

-No čo...žiješ ty vôbec? Už dlho som nepočul žiaden nový song- zasmial sa a ja som nevedel potlačiť výbuch smiechu. Jeho smiech je neskutočne nákazlivý.

-Pracujem na tom- povedal som po chvíľke už pokojným hlasom.

-A čo Aria?- spýtal som sa s menších záujmom v hlase.

-Čo s ňou?- posmešne sa zasmial nad mojím pohľadom.

-Ja len....to je jedno- zahovoril som to a pre-hrabol som si rukou nagélované vlasy.

-Ty si z nej stále hotový?- vytreštil na mňa oči a ironicky sa zasmial, akoby mi tým jeho pohľadom chcel niečo povedať. Nerozumiem tomu.

-Prečo si to myslíš? Je to až ak vidno?- zvedavo som sa opýtal a ruky si strčil do vreciek nohavíc. Max len prikývol a zagúľal očami. Vzápäí sa obzrel a pozeral vkuse tým istým smerom. Nechápal som kam sa to pozerá tak som sa obzrel rovnkaým smerom. Oproti nám stála v plnej kráse Aria, no nebol advakrát nadšená, že ma vidí....


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Názor? :) Ako sa vám zatiaľ páči Ryanov pohľad? Máte nejaké extra priania čo by som mala použiť v danom príbehu? :) Budem rada, ak by dáte nejaké typy a ja si ich posnažím použiť :)
Ďakujem za Vaše  hlasy, komentíky či sledovanie :3

Neskutočne sa teším z počtu hlasov na tomto story .3 Ste skvelí čítatelia :* 
Patrí Vám veľké Ďakujem!! :3

Ospravedlňujem sa za možné gram. chyby....

I love yaaa :3

Thanx Guys :*

*Adell

*Adell

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Remember?Where stories live. Discover now