Som idiot!

2.2K 160 16
                                    

  Nechal si ma ísť vtedy, tak ma nechaj ísť aj teraz,teraz,teraz,teraz. Prečo som ju sakra nechal druhýkrát odísť? Som idiot!!! Tresol som päsťou do svojho auta a pod návalom zlosti som do neho nastúpil. Zapol som si bezpečnostný pás a vyrazil za ňou domov. Neviem, nie som si istý, že prišla sem ale myslím si to. Myslím, že chcela tráviť čas so svojou rodinou,do ktorej som kedysi dávno patril aj ja.

Auto som zaparkoval kúsok ďalej a v rýchlosti ho diaľkovým ovládačom. Zastal som pred drevenými dverami a zhlboka sa nadýchol. Musím byť pokojný! Musím byť pokojný! Nádych a výdych.

-Ryan? Páni, čo ty tu robíš?- vo dverách sa zjavila jej mama a vyzerala celkom nadšene z mojej návštevy, čo znamená, že o ničom nevie pretože jej to Aria nepovedala. Pravdepodobne tu ani nie je.

-Prišiel som za ňou, no asi tu nie je...-spýtavo som na ňu pozrel a ona len pokrútila hlavou.

-Nedáš si kávu?- navrhla,milo sa usmiala. Prikývol som a už som s ňou kráčal do obývačky kde som sa pohodlne posadil.

 Boože, ona je tak skvelá. Pripomína mi moju mamu. Výzorovo ale aj povahovo, no moja mama by mi nikdy nedovolila opustiť Ariu, lenže presne to som urobil. Opustil som ju, ale nebola to práve ona čo ma podviedla?

-Ou, ty ...ty si sa oženil?- prekvapene hľadela na môj prstenník, na ktorom sa leskla obrúčka.

-Už sú to dve roky- povedal som a mykol som plecami. Pohľad som okamžite sklopil na svoje biele supry.

-...no nie je to manželstvo s lásky, skôr povinnosti.- dodal som a pozrel sa jej do očí. Spýtavo sa na mňa pozrela a jemne sa usmiala, čímmi povedala že jej to môžem povedať.

-Mám syna. Volá sa Jaxon a je neskutočný- zasmial som sa nad naším včerajším výletom do MacDonaltu.

  -Čo tu robíš?- ozvalo sa spoza mňa. Neodolal som a pozrel som sa jej do tváre. Zarazilo ma, e mala červenú miestami opuchnutú tvár. Ona plakala? Plakala kvôli mne?

  -Prečo je tu?- spýtala sa svoje mamy, na ktorú hľadela vražedným pohľadom a to len a len kvôli mne.

 -Správaj sa slušne mladá dáma-okríkne ju jej mama a napije sa zo svojej šálky kávy. Aria sa len ironicky zasmeje a pokrúti hlavou.

  -Tak fajn, nebudem vás rušiť. Určite si máte čo povedať- povie a naštvane odkráčala preč.

  -Ja už radšej pôjdem- povedal som s jemným úsmevom na perách. Neviem prečo, no páčilo sa mi ako som ju naštval. Páčilo sa mi, že jej mama drží pri mne a nie je pri nej. Si normálny? Spamätaj sa! Neber jej aj vlastnú rodinu!

POstavil som sa a objal ju. Len sa na mňa jemne usmiala.

-Obaja ste hrozný, a aj pre to ste pre seba stvorený- zašepkala mi do ucha a zasmiala sa. Vyšiel som na chodbu, kde mi padla do oka Sonya a dieťa v Ariinom náručí. Zamrzol mi úsmev na perách.

  -K-k-kto jee to?- zakoktal som sa pri pohľade do jej očí.  

-To ťa vôbec trápiť nemusí-vyštekla a uhla pohľadom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-To ťa vôbec trápiť nemusí-vyštekla a uhla pohľadom.

  -A teraz vypadni!- skríkla po mne, no ja som všetku svoju pozornosť venoval dievčatku v jej náručí. Je prekrásna a prečo sa ja do nej vôbec starám? Veď ma podviedla a spravila si s deckom s nejakým idiotom!

-Počul si? Vypadni!- luskla mi tesne pred tvárou, čím ma vtiahla opäť do reality.

 -Takže o to tu šlo? Nechcela si, aby som vidieť tvoje decko?- ironicky som sa zasmial.

  -S ktorým debilom ho máš? Dylan alebo Max?- našiel som si ju pohľadom a vysmial sa jej do tváre.V jej očiach bolo vidieť blížiaci sa hurikán. Odrazu jej ruka pristála na mojom líci. Štipľavý dotyk ma stále pálil na mieste kde práve pristála jej ruka.

  -Nedovolím, aby si ma viac urážal! Vypadni!!- skríkla a malá začala mraučať. Len som pokrútil hlavou a nasrane odpochodval preč. Môžem ja dosrať situáciu medzi nami ešte viac? Samozrejme! Ak by ste chceli poradiť ako niečo totálne dosrať dajte vedieť pomôžem vám -_- . 

Tresol som dverami za ktorými som zastal.

 -On je taký debil- šepla. Ha, vraj ja som debil. Tak čo je potom ten chalan, s ktorým má to decko?

***

Ariin pohľad:

Prebúdzam sa. Párkrát zaklipkám očami, aby som si privykla na ostré svetlo. Okamžite si všimnem spiacu krásku vedľa mňa. Je tak rozkošná. Spokojne odfukuje. Chytím ju za malinkú rúčku a usmejem sa na ňu. Ak by som ju nemala nebola by som presne tam kde som. Asi by som nerobila to čo robím a možno by som tu ani nebola. Všetko čo robím, robím pre ňu.

Opatrne vstanem z postele a očkom pokukujem po malej či som ju náhodou nezobudila. Pomalými a hlavne tichučkými krokmi sa dostanem k dverám izby, na ktorých opatrne stlačím kľučku a vystúpim von.

V ,dome' vládne ticho. Všetci okrem mňa ešte sladko spia. Podídem do kuchyne ku kuchynskej linke a otvorím chladničku. chvíľku ju skúmam pohľadom, no nemám na nič z nej chuť. Zhlboka sa nadýchnem a zavriem ju. Otočím sa na päte a vysadnem si na linku. Nohy spustím dole ak aby viseli a začnem nimi kolísať. Ako to bude teraz? So mnou a mamou? Jednoznačne mu dala prednosť aj napriek všetkému.Zastala sa jeho a nie mňa. Akoby bol on jej syn a ja len cudzí človek pod jej strechou. Možno si len domýšľam, ale tak to cítim. Je toho skrátka veľa.

Tento výlet....mala som si oddýchnuť,ale takto to nepôjde. Potrebujem vybiť ten hnev čo vo mne vrie.

Take away your things and go
You can't take back what you said, I know
I've heard it all before
At least a million times
I'm not one to forget, you know

I don't believe, I don't believe it
You left in peace, left me in pieces
Too hard to breathe, I'm on my knees
Right now, 'ow

I'm so sick of that same old love
That shit, it tears me up
I'm so sick of that same old love
My body's had enough
Oh, that same old love
Oh, that same old love
I'm so sick of that same old love
Feels like I've blown apart
I'm so sick of that same old love
The kind that breaks your heart
Oh, that same old love
Oh, that same old love  

Prečo na neho musím zase myslieť? On mi za to nestojí!! Zoskočím opäť na pevnú zem a nechám Sonyi odkaz. Obujem si tenisky a vybehnem von. Musím to urobiť! Je len jedná cesta...musím!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tram-ta-da-dá :D Máme tu ďalšiu časť :) Názorík? :)

 Čo sa týka ďalšej časti.....vážne neviem kedy ju pridám :/ Avšak musím sa opýtať: Baví ás ešte tento story? Mám pokračovať :O

V každom prípade ďakujem za všetky hlasy, všetky milé komentíky a sledovania :) Ani si neviete predstaviť ako sa pri tom usmievam na pc či mobil :D ako také slniečko na hnoji :) Vážne mi robíte radosť :) :*

P.S: odporúčam tento song :) https://www.youtube.com/watch?v=bZx09Ju2gAE
*Adell


Remember?Where stories live. Discover now