On je proste Mega liga

2K 150 6
                                    


-Dobre, dobre ale to s Faith....nehovor mu to- prosebne som na ňu pozrela, keď sme sa lúčili pri hlavných dverách.

-Tak dobre. Nepáči sa mi to, ale dobre- objala ma.

-Voláme si- povedala a kráčala dole schodmi. Spolu s Davinou sme sa dohodli, že spolu večer skočíme do štúdia kde zároveň preberieme Sonyinu oslavu. Úprimne? Teším sa na večer. Teším sa, že budem myšlienkami inde a že budem s ňou. Tak hrozne mi chýbali náš pokec. 

 Drop down on a desert ride
Just outside the 95
Never felt more, more alive
I got my chicas by my side

If we want it, we take it
If we need money, we make it
Nobody knows if we fake it
You like to watch while we shake it
I know we're making you thirsty
You want us all in the worst way
You don't understand
I don't need a man

Me and my girls, me and my girls
Me and my, me and my, me and my, me and my girls
Me and my girls, me and my girls
No jodas, nosotras
Me and my girls
Me and my girls

Zrazu začujem z poschodia ako malá plače. Okamžite sa spamätám a rýchlosťou svetla vybehnem hore schomi až do izby. Malá sedí na posteli a tváričku má celú červenú.

-Princezná, čo sa deje?- spýtala som sa, no márne čakala odpoveď. Faith už hovorí, no samé nezrozumiteľné slová.

-Auii- povie a ukáže na bruško.

-Neboj sa srdiečko mamina je s tebou-šepla som a pobozkala ju na čelo, ktoré sa mi zdalo byť nejaké horúce. Vzala som si ju do rúk a kráčala spolu s ňou opäť na prízemie, do kuchyne.

-Čo sa tu deje?- objavila sa v miestnosti moja mama.

-Myslím, že Faith má horúčku- šepla som a ďalej sa hrabala v horných skrinkách.

-Podržíš ju na chvíľku?- spýtala som sa jej smerom a ona len prikývla. Á, tu je. Teplomer.

-39- zhrozila som sa.

-Bež s ňou do nemocnice. Pochybujem že tu budeme mať niečo na zníženie horúčky.- panikárila spolu so mnou. Schmatla som z linky svoje kľúče a vzala si malú opäť do rúk. Nevadilo mi, že som čiernych šortkách a béžovom tričku, v ktorom som spala. Schmatla som pre istotu bundu a bežala aj s malou k autu.

-Princezná vydrž to- šepla som a posadila ju do sedačky. Rýchlo som obehla autu a naštartoval. Zapla som si bezpečnostný pás a šliapla na to.

***

-Dobrý deň. Prosím pomôžte mi. Malá ma horúčky a bolí ju bruško- žiadam pána doktora, ktorý našťastie nemyslí na to kto som, ale okamžite sa venuje malej. Za to mu neskutočne ďakujem.

-Slečna Sumersová musím vás požiadať, aby ste šli na chodbu- povedala sestrička, ktorá ma už ťahala na spomínanú chodbu.

-Čože? Nie!- bránila som sa, no to som už bola na chodbe a pred nosom mi zavreli dvere. Prosím uštipne ma a povedzte mi, že mi o neurobili! Chvíľu som nervózne chodila chodbou tam a späť, no prestalo ma to baviť. Posadila som sa na stoličku a oprela si hlavu o lakte. To čakanie v nemocniciach je vždy najhoršie. Pokoj, mala predsa len teplotu a bolelo ju bruško nie? Bude v poriadku. Dúfam.

Zrazu sa dvere otvorili a muž v bielom plášti kráčal smerom ku mne. Vykopla som sa na nohy.

-Tak?- nedočkavo som čakala čo mi povie.

-Malá je v poriadku. Znížili sme jej teploty, no cez noc si ju tu chceme nechať na pozorovanie,-povedal jeho hrubým, no zvodným hlasom.

-No a....chcel by som vám ospravedlniť, že som Vás odtiaľ tak vyhodil, ale potrebné vyšetriť malú...-poškrabal sa na zátylku a opäť si ma našiel pohľadom.

-Nie, nerobte si starosti. Je pravda, že ste ma tím vystrašili ale rozumiem tomu. Robili ste si predsa svoju prácu.- milo som sa usmiala.

-Smiem ísť za ňou?- spýtala som sa.

-Samozrejme- povedal s jemným rozkošným úsmevom na tvári.  Až teraz som si ho prezrela od hlavy až po päty. Páni. Prečo som si nevšimla skôr aký je hot & sexy? Pretože si sa bála o svoju princeznú!! Ďakujem svedomie, ale nechal ma v alternatívnej realite s týmto sexy doktorom. Je o niečo vyšší ako ja, ale popravde s topánkami na podpätku by som ho v pohode tromfla. Aj cez bledomodré tričko mu vidno vypracované telo. Áno, na to mám skrátka slabosť. Zdvihnem pohľad vyššie čím sa odpútam od jeho hrude a pozriem sa mu do očí, ktoré ma rovnako hypnotizujú ako tie moje jeho. A tie vlasy. Aww. On je proste Mega liga.

-Hmm...je mi to hrozne trápne, ale mohol by som Vás požiadať o autogram?- touto vetou ma prinútil zasmiať sa. Vážne to bolo hrozne trápne, no predovšetkým divné.

-Určite- milo som sa zasmiala a už mi podával do ruky pero a papier.

-Ďakujem- milo sa usmial a vzal si odo mňa papier s autogramom. S úsmevom na perách som ho obišla a kráčala som do izby za Faith, aj keď som na sebe cítila jeho horúci pohľad.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fúúúú :) :3 Nová časť :)Faith je v nemocnici :/ Tiež nie veľmi zaujímavé ale.... :) vydržte to so mnou prosím a tiež sa ospravedlňujem, že som ju nepridala skôr ,,ráno" no ja teraz vstávam :D   Vaša *Adell

Remember?Where stories live. Discover now