10. kapitola

8.2K 326 7
                                    

Už jsme na hotelu, zjistila jsem, že máme s Chrisem pokoj ve stejném patře, alespoň k sobě budeme mít blízko. Mamka je na pokoji s Connorem a Shawn? Měli jsme být spolu, ale řekla jsem si o svůj vlastní pokoj, nechci ho už ani vidět, zamilovala jsem se do něj a on mi ukázal, co to znamená být na dně. Skončila jsem s ním. Už na něj nechci myslet, jsem domluvená s Chrisem, že půjdeme na pláž.

Vybalila jsem si oblečení a zvládla jsem to dokonce v rekordním čase, pouhých 40 minut. I to je dost, ale prostě s mojí rychlostí... rekord. Vyndala jsem si na postel ručník, plavky, opalovací krémy, sluneční brýle a všechny potřebné věci a začala jsem se připravovat. Po několika minutách už jsem měla na sobě plavky a ostatní věci hozené v plážové tašce, byla jsem docela nedočkavá, chtěla jsem Chrise víc poznat a navíc, říkal, že už tu byl, tak mě možná někam vezme.

S Chrisem jsme se sešli před hotelem a rovnou jsme se vydali na pláž. Byla obrovská, palmy, krásně modré moře. Jediná nevýhoda byla ta spousta lidí. Žádné soukromí, ale co, musím si zvyknout. Užíváme si každou minutu co jsme spolu, sice se ještě neznáme moc dobře, ale sedli jsme si, rozumíme si a to je teď důležitý. Celé odpoledne tu blbneme, házíme se do vody, cákáme na sebe, chodíme do baru a chováme se jako malé děti. Pořád nemáme dost, už se začíná pomalu stmívat a my by jsme si ještě pořád "hráli"..

"Měli by jsme jít." řekla jsem Chrisovi, sluníčko zapadalo a začal pofukovat slabý větřík.

"Ještě ne, chci s tebou strávit ještě nějaký čas."

"Tak si můžeme vyjít zase zítra, a užít si tak krásné odpoledne jako dnes."

"No jo, ale já zítra nemůžu." Co by tak mohl mít v plánu, když jsme teprve teď přijeli? No to je jedno, jeho smůla.

"Fajn, já už půjdu, ahoj."

"No dobře, jak chceš, ahoj."

Nevím proč, ale docela mě to zamrzelo, myslela jsem si, že spolu strávíme nějaký čas a že si to užijeme, ale asi nemá zájem. No nic no, jen mě to prostě mrzí, moc mrzí. Vždyť co jsem mohla čekat ani ho neznám a představovala jsem si, že by snad se mnou chtěl trávit svůj volný čas? Byl sice milý, ale to neznamená, že má zájem.

----------------------------------------------------

Osprchovala jsem se a zabalila se do ručníku. Najdu si něco na sebe a trošku se nalíčím, abych vypadala jako člověk a půjdu najít rodiče. Měla bych s nimi taky nějaký ten čas strávit i když se mi teda moc nechce, radši bych teď byla sama...

S rodiči to není nikdy špatný, to se mi potvrdilo i teď, jsou vtipný a není s nimi nuda, ale byl tam i Shawn, mám na něj vztek, zklamal mě a zlomil, a proto mám teď pocit, že bych si měla někoho nutně najít, abych nebyla sama a zapomněla na něj. Proto jsem se taky tak upnula na Chrise, myslela jsem si, že mi jeho přítomnost nějak pomůže, ale je to asi blbost, neměla bych na to spoléhat a měla bych se s tím nějak poprat sama. Není to konec světa a Shawn přece není poslední kluk na planetě, v životě ještě zažiji tolik bolesti, že bych takové "maličkosti" neměla řešit.

Nevlastní bratrKde žijí příběhy. Začni objevovat