6. kapitola

9.5K 335 2
                                    

Carol mě nechala přespat u ní a u Davida. Celou noc jsem nespala a jen přemýšlela nad Shawnem a nad tím, co jsem viděla. Je to strašné, ten zmatek co teď cítím, to všechno. Jsem zamilovaná a on mě teď dokonale zlomil. Když na to myslím, přijde mi jako by mi někdo rval všechny orgány z těla, jako by mi někdo trhal srdce na milion kousků, jako bych to nebyla vůbec já.

Bylo asi osm a já se rozhodla po dlouhém přemýšlení vylézt z postele. Maličko jsem se upravila u zrcadla co bylo vedle postele a šla jsem za Carol. Chtěla jsem si s někým promluvit, myslela jsem si, že mi to pomůže a že se budu cítit lépe.

"Ahoj Carol, děkuji, že jsi mě tu nechala přespat, nevím co bych dělala."

"Em to je v pořádku, jsem ráda, že jsi zavolala a já ti mohla pomoct. Teď spíš povídej co se stalo."

Všechno jsem Carol pověděla, o tom líbání, o Shawnově 'společnosti' a také o mých citech. Bylo mi hned líp. Jenom jsem nevěděla, že to všechno slyšel i David, který stál za mnou. Oblékl si bundu a někam odešel, napadlo mě kam, ale nechtěla jsem to teď řešit. Byla jsem unavená.

S Carol jsme si dali kafe a probírali různé věci přes oblečení, líčení až po ni a Davida. Bylo to fajn odpoledne až na to, že jsem nedokázala dostat Shawna z hlavy, pořád jsem měla všechno před očima. Carol mi slíbila, že tu můžu spát jak dlouho budu chtít, jsem moc ráda, že nemusím domů.

Pohled Davida


Když jsem slyšel od Em, co ten debil udělal, rozhodl jsem se za ním jít, to už opravdu přehnal. Nebydlel ani moc daleko a tak jsem tam byl hned. Zazvonil jsem a čekal než někdo otevře. Byl jsem opravdu naštvaný. Otevřela mi nějaká silikonová bloncka, byla fakt hnusná a tak umělá.

"Co tu chceš? A kdo jsi?" Už ten její hlas byl oplzlý a nechutný.

"Jdu za Shawnem, je doma?"

"No je, ještě spí, byla to pro nás oba náročná noc." Tímhle mě úplně dostala, byl jsem tak naštvaný a vzteklý, že jsem se rozeběhl do Shawnova pokoje. Rozrazil jsem dveře, Shawn se zrovna oblékal a stál ke mně zády, chytl jsem ho za paži prudce ho otočil a dal mu pěstí do nosu.

"Za co to bylo?" Ještě se bude ptát debil?

"Za Em ty hovado, skončil jsem s tebou a myslím, že Carol taky, s takovým debilem co ubližuje nevinné holce se bavit nebudeme." Obešel jsem tu silikonovou blbku a zabouchl za sebou dveře.

Pohled Shawn

Co to jako mělo být, přijde sem, dá mi přes hubu a ještě mi oznámí, že jsem u něj skončil? To snad nemyslí vážně. Kde je vůbec ta kráva Em, celou noc tu nebyla. Vlastně mě to ani nezajímá, teď tu mám Mary, vlastně jak se vůbec jmenuje? No to je jedno.

Nevlastní bratrKde žijí příběhy. Začni objevovat