5. kapitola

10.3K 332 16
                                    

Večer jsem tak rychle usnula, že jsem se ani nepřevlékla. Teď jsem se vzbudila v tom samém oblečení to včera večer a potřebuju sprchu, vzala jsem si čisté oblečení a vyrazila jsem směr koupelna. Po asi dvaceti minutové sprše jsem vylezla, oblékla se, namalovala jsem se a šla jsem do kuchyně udělat si něco k snídani. Už po cestě dolů jsem slyšela hlasy,  jeden známý, Shawnův a pak holčičí a klučičí hlas. Dole jsem spatřila kluka a holku jak jsem čekala.

"Ahoj Emily, tohle je David, můj kamarád, Davide Emily,  moje sestra."

"Rád tě poznávám Em,  jestli ti tak tedy můžu říkat"
"Jasně že můžeš jestli ti teda já můžu říkat Davi." Začali jsme se smát a Davi přikývl.

"Jsem Carol, jediná holka ve městě co tady Shawnovi nedala,  těší mě."

"Emily." Podala jsem ruku té zrzce a začala se smát. Potom se přidala i ona a Davi, jen Shawn se tvářil ublíženě.

S Carol jsme se pustili do přípravy palačinek k snídani, mezi tím co se kluci dívali v obýváku na fotbal.
"Ehm Carol, můžu se tě na něco zeptat?"

"Jasně Em, ptej se na cokoli."

"Jaký je Shawn, já vím asi blbá otázka, ale když on mi nic sám neřekne."

"Ehm no Shawn, to je případ sám o sobě, je to strašný děvkař, dal snad všem holkám ve městě, nestydí se za to, je to takový lamač dívčích srdcí a každou holku bral jen jako další v pořadí, žádnou neměl nikdy ani trošku rád, jinak dokáže být i milý a hodný, ale pořád to nemění nic na tom, že mu jde se všemi jen o sex a pak je odkopne."

"Já no, děkuji Carol,  chtěla jsem vědět jaký je, když tu s ním musím bydlet."

"Dávej si na něj pozor, zkusí to i na tebe, hlavně se nezabouchni."

S Carol jsme odnesli klukům palačinky a společně se najedli,  bylo to docela dobré, dalo se to jíst.  :D

Carol s Davidem odešli a my zůstali se Shawnem sami,  jsem ráda, že jsem je poznala, mám asi nové kamarády. Nic lepšího jsem si nemohla přát.

"Tak co budeme dělat Shawne?"

"Já bych věděl Em."

"Tak povídej." Nic neřekl a začal se přibližovat, políbil mě. Začali jsme se líbat a Shawn mi začal svlékat tričko. Zastavila jsem ho. Tohle dělat nemůžeme.

"Shawne ne, tohle nemůžeme, nechci být jen další, jen další z těch co jsi ojel."

Odešla jsem do pokoje. Hned co jsem za sebou zavřela dveře jsem se rozbrečela. Proč musím sakra něco cítit k největšímu děvkaři ve městě a ještě ke všemu, když je to nevlastní brácha. Nic horšího se mi nemohlo stát.

Pohled Shawna

Zase mě odmítla, proč mi to pořád dělá, má tu nejdokonalejší prdelku co jsem kdy viděl, chci ji ojet, proč mi sakra nedá, ale když mi nedá ona, dá mi jiná. Jdu do baru a to hned řekl jsem si. Oblékl jsem se a odešel do nedalekého baru. Dal jsem si prvního panáka vodky, dalšího, dalšího a dalšího. Měl jsem jich v sobě asi šest a pořád mi nestačilo, když se u mě objevila blonďatá slečna. Už podle oblečení bylo poznat, že je to obyčejná děvka, ale proto jsem přeci taky, abych si užil. Začali jsme se spolu bavit a já ji pomalu vedl ke mně domu.

Pohled Emily

Bylo asi půl jedné v noci když jsem se probudila, byla jsem tak unavená, že jsem celý den prospala. Shawn celou dobu poslouchal muziku vedle v pokoji občas jsem ji zaslechla, a pak někam zmizel. Nevím kolik bylo, ale Shawn odešel, doufám že neudělá nějakou blbost. Zbláznila bych se kdyby se mu něco stalo, miluju to bojím se o něj. Počkat, co jsem to právě řekla? Že ho miluju? No vždyť je to pravda, zamilovala jsem se do nevlastního bratra.

Slyšela jsem velký rámus z kuchyně, byla jsem šťastná, že už je Shawn doma, strašně jsem se o něj bála. Sešla jsem do kuchyně a viděla jsem něco co jsem nechtěla nikdy v životě vidět. Shawn se tam cucal s nějakou blond děvkou. Měl jazyk skoro až u ní v krku a ona už neměla tričko.

"Co to má sakra být?" Křičela jsem přes celý dům. Na nic jsem nečekala a utíkala pryč. Vyběhla jsem z domu a běžela. Běžela jsem někam ani nevím kam. Celou noc jsem strávila někde v parku a teď nevím co dál. Po pár minutách váhání jsem zavolala Carol, jsem ráda, že jsme si vyměnili čísla. Nabídla mi abych přišla, a tak jsem šla ke Carol.

Nevlastní bratrKde žijí příběhy. Začni objevovat