3. kapitola

11.9K 373 28
                                    

Hned ráno odjeli mamka s Connorem do starého domu podepsat nějaké papíry o prodeji a pak jdou ještě do práce. Connor je mamky šéf. Zůstala jsem doma jen se Shawnem. Nechce se mi nic dělat, ale mám docela hlad, půjdu si uvařit něco k snídani a udělám rovnou i pro Shawna. Vylezla jsem z postele, udělala ranní hygienu, namalovala se a oblékla si tepláky s obyčejným bílým tričkem. Vylezla jsem z pokoje a vydala se do kuchyně, kde jsem připravila palačinky s ovocem, nechtěla jsem jíst sama, tak jsem šla vzbudit Shawna, nebyl z toho moc nadšený.

"Shawne, bráško vstávej."

"Hm.. nechci, nech mě."

"Nenechám Shawne, na stole máš snídani. Rodiče odjeli do práce, budeme tu celý den spolu, tak se vzchop a přijď, máš 10 minut nebo zas přijdu."

"Dobře dobře, za 10 minut dole a teď už mě nech."

Řekla jsem si, že už ho radši nechám být bručouna a radši jsem se začala věnovat vlastním myšlenkám. Proč byl tak strašně roztomilej když spal, proč má po ránu tak boží hlas, proč je celý tak boží a sexy? Nemohla jsem na něj přestat myslet, achjoo proč zrovna on musí být můj bratr.

Po deseti minutách přišel Shawn jen v boxerkách, to jeho tělo, sakra proč mi to dělá. Sedl si ke stolu, nic neřekl a začal se cpát palačinkama. Jen jsem na něj koukala s otevřenou pusou. Asi si toho všiml a tak spustil.

"Nezírej na mě tak, jsem tvůj bratr, budu tu takhle chodit normálně, je mi jasný, že se ti líbím, ale to pozorování by sis mohla odpustit, děkuju." Nevěřila jsem vlastním uším, co to právě řekl? Že se mi líbí? A nevěří si nějak moc?

"Je mi jedno jak tu budeš chodit, nejsi nic extra, viděla jsem lepší tak tady ze sebe nedělej nejlepšího, nejhezčího a nejdokonalejšího kluka na světě ty egoisto." Tím můj proslov skončil a odešla jsem do pokoje.

Pohled Shawna

Ta malá mrcha, cože to právě řekla? Že jsem egoista? No vlastně věřím si, věřím si docela dost, ale tak se na mě podívejte, krásný tělo, obličej ..., kdo by si nevěřil. Nebudu na to myslet, jdu se obléknout do plavek a asi se půjdu koupat, zkusím se zeptat krásky jestli se mnou půjde. Vyběhl jsem po schodech do patra a zastavil se u jejího pokoje, něco si broukala, bylo to roztomilý. Zaťukal jsem na dveře a nic, podruhé a pořád nic. Opatrně jsem vzal za kliku, pokojem se ozývala hlasitá hudba a Emily stála v pokoji jen v plavkách. A sakra, kamarád dole začal zlobit.

Pohled Emily

Ten mě ale vytočil. Je to blbeček. Dorazila jsem do pokoje a přemýšlela co budu dělat. Půjdu se koupat, jo to je dobrý nápad. Pustila jsem si písničky, myslím, že to byla zrovna Adele. Začala jsem si pobrukovat melodii a pomalu jsem se při tom svlékla, vzala jsem si své oblíbené plavky když v tom se ve dveřích objevil Shawn, chvíli jen tak stál a zíral na mě, za boxerkama měl pořádnou bouli, musela jsem se usmát a skousnout si spodní ret, byl tak sladkej.

"Emily, napadlo mě, že bych se šel koupat a chtěl jsem tě vzít s sebou, koukám, že jsi měla stejný nápad jako já, tak půjdeme spolu?"

"Jo jasný Shawne, tak se jdi převléknout a za 10 minut za chodbě." Shawn jen kývl a šel. Za asi sedm minut jsem slyšela kroky, Shawn byl hotový, otevřela jsem dveře a nevěřila vlastním očím, měl koupací krátký kraťasy. To jeho tělo no pane bože. Snažila jsem se na sobě nedávat znát překvapení a tak jsem se otočila a cupitala k bazénu, kam jsem skočila ladnou šipku. S Shawnem jsme se asi ještě 15 minut koupali a pak jsme šli na oběd.

*večer*

Celý den se nic nedělo, byli jsme zavření každý ve svém pokoji. 'Ťuk ťuk' ozvalo se celým pokojem klepání na dveře. "Dále." Dveře se otevřely a v nich stál kdo jiný než Shawn. "No víš, chtěl jsem se dívat na film, nechceš se koukat se mnou?"

"Shawne, teď ne. Půjdu si dát vanu a prostě nechci."

"Emily prosím, vanu si můžeš dát pak a navíc nechci koukat sám, prosím."

"Dobře Shawne, dej mi chvilku."

"Pak přijď ke mně kočičko." Co mi to právě řekl? Kočičko? To nemyslí vážně, co od toho jako očekává?

Oblékla jsem si tepláky a mikinu a došla k Shawnovi do pokoje. Byl docela překvapený, že jsem se oblékla, ale co, nebudu mu chodit po pokoji skoro nahá. Pustili jsme si nějakou komedii myslím že 22 jump street. Cítila jsem jak se mi zavírají oči a po chvilce jsem usnula v Shawnově posteli..

Ahoj 😘
Další kapitola je na světě, doufám, že se alespoň někomu příběh líbí. Chtěla jsem Vás poprosit o komentáře, co třeba změnit nebo tak, takže jestli máte nějaké připomínky, určitě mi to napište.

Teri 😜

Nevlastní bratrKde žijí příběhy. Začni objevovat