9. kapitola

8.2K 339 19
                                    

Musím se přiznat, že je to poprvé, co mám docela strach z letu. Letadlo se ještě ani neodlepilo od země a mně už se klepou kolena. Nikdy bych nevěřila, že se mi to může stát. Potí se mi ruce a začíná mi být zima. Možná by bylo lepší to zaspat, ale to asi nebude možné v Shawnově přítomnosti. Mám pocit, že jsem částečně nervózní i z něj. Dlouho jsem s ním nemluvila a ani to nemám v plánu po tom, co mi udělal. To mu snad nikdy nezapomenu. No ale jak se mám vyhnout konverzaci s ním, když poletíme pár hodin? Jediná záchrana budou sluchátka a předstírání spánku.

Uběhlo několik hodin. No několik, zatím jen dvě a už toho mám plný zuby. Musela jsem se Shawnem navázat stručnou konverzaci, když jsem potřebovala pustit na záchod. Byla jsem už asi třikrát. Vždycky když jsem nervózní potřebuju na záchod. A taky.. potřebovala jsem se trošku projít. Už mě z toho sezení bolí zadek. Taky bych se mohla zmínit jak vlastně sedíme. Shawn sedí u okénka, já uprostřed a ještě nějaký klučina u uličky. Abych řekla pravdu je celkem sexy, hnědé maličko delší vlasy, prostě sexy rozcuch, tmavě modré oči, tak metr devadesát, svalnatá postava.

Za pár minut budeme přistávat. Nakonec to nebylo tak strašné jak jsem si myslela. Se Shawnem jsem ani jednou nepromluvila a spíš se věnovala Chrisovi, to je ten sexouš, co vedle mě seděl. Ano, je to Chris, je z LA a je mu 20. Docela dobře jsme si pokecali. Zjistili jsme, že jedeme do stejného hotelu, takže se tam asi potkáme. Jsem ráda, že tam bude někdo, s kým budu moct pokecat, zablbnout a tak.

Pohled Shawna

No já se asi zblázním, Em se mnou vůbec nemluví, radši se věnuje tomu blbečkovi vedle ní. A když už mi něco řekla, bylo to jen to, že potřebuje na záchod a abych ji pustil. Když už to udělala potřetí, sedl jsem si k oknu a ji pustil doprostřed. Byla to chyba. Celou cestu nezavřeli hubu. Mleli samý sračky a nejhorší je, že jsem asi žárlil. Žárlil jsem na kluka, kterého zná Em sotva několik hodin. Myslím, že se jmenuje Chris nebo tak nějak. No to je jedno. Pohlídám si ji. Je moje. Jenom moje.
-----------------------------------------------------------

Na letišti už proběhlo všechno v pořádku. Už mám svůj kufr a hledám autobus, který nás dopraví do hotelu. Hádejte, kdo jde se mnou? Chris.. Ještě se ode mne neodlepil. Rodiče a Shawn jsou někde vzadu, alespoň si Shawna pořádně užijí.

Nevlastní bratrKde žijí příběhy. Začni objevovat