Kapitel 14 ~ Snusk

166 6 2
                                    

/Linas perspektiv\

Dem omringar mig och han ena killen kollar sexigt på mig. Jag vill inte bli våldtagen! Dem ställer sig i en ring och verkar prata om vem som ska börja, jag kan ju endå inte säga ifrån så jag ligger bara kvar.

- Gumman, kämpa inte emot, vi är sköna i sängen.
Säger en av killarba

Dem andra börjar skratta, vad är det roliga med allt det här? INGENTING! Precis...

Jag vill ha Marcus, jag vill vara med vara Marcus, vart är han och hur kunde han lämna mig ensam med killarna? Var detta hans plan? Hur kunde han...

En av killarna går fram till mig och drar AC kläderna, han märker att jag inte gör något motstånd och bli förvånad.

- Tjejen gör inget motstånd, fattar hon inte vad jag gör grabbar?
Säger killen.

- Hon har ett namn, jag är rätt skön i sängen jag med.
Säger jag.

- Får man fråga efter frökens namn ?
Säger killen.

- Mitt namn är Lina.
Säger jag sexigt.

Vad håller jag på att leka? Jag vill inte vara med killarna jag vill ha min Marcus. Jag kanske ska göra så att han får uppleva ett riktigt skönt ligg så att jag får gå sen, dem har ju endå andra på tur!

/Marcus perspektiv\

Jag skulle gå till nästa lektion och det var Svenska, jag hatar svenska der handlar bara om att skriva noveller hela tiden bara för vi behöver träna på det, så sjukt. Svenska läraren har ingen empati och är så tråkig att lyssna på så man nästan somnar innan lektionen ens har börjat.

Jag slutar tänka på lektionen och Lina kommet upp i huvudet igen. Jag undrar fortfarande vad dem där CP SKADADE ungarna ska göra med henne!

Jag kommer in på svenska lektionen, ingen annan hade kommit ännu och jag ser en tidning ligga på katedern, intressantare än att skriva noveller i alla fall.

Jag tog upp tidningen och började läsa överskriften "Killar kidnappar tjejer och gör sexuella handlingar" lite längre ner stod det en gata och ett gatunummer, jag måste dit! Lina kanske är där och jag ska rädda henne, hon är min prinsessa och jag hennes prins vi är som gjorda för varandra.

Svenska läraren kom och jag förklara att jag var tvungen att åka hem för jag inte mådde så bra, jag kunde ju inte direkt säga att min tjej var kidnappad och att jag skulle åka och försöka rädda henne, eller?

/Svenska lärares perspektiv\

Jag kommer fram till katedern och ser tidningen uppåtvänd med artikeln "Killar kidnappar tjejer och gör sexuella handlingar" jag hoppas för allt i världen att han inte har åkt till gatan som står i annonsen för att kunna rädda någon därifrån, för dem är hemska på det stället.

Min dotter blev kidnappad dit en gång, jag var mycket orolig. Jag ringde polisen och allt men ingen hittade henne, efter ungefär 1 vecka fick jag in ett alarm om att någon sett henne ha sex med en kille i ett ganska stort hus som såg ut lite som ett fängelse.

Min första tanke som slog mig var att det kunde vara dem killarna som det idag står om i tidningen, dem var även populära på den tiden. Kanske inte samma killar men det fanns killar som gjorde samma saker, även nu använder dem samma hus som dem gjorde när dem våldtog min dotter, jag tycker det låter helt fruktansvärt brutalt och jag fattar inte hur dem kan må så dåligt att dem kan ta ut sin aggression på tjejer som intevgr något förvar mot fyra stora killar som bara är ute efter sex.

Vem Ska Jag Välja? M&M Där berättelser lever. Upptäck nu