Kapitel 5

192 6 1
                                    

~ Almas persp. ~

Vi började arbeta och vi försökte komma på en låt då det var arbete i musiken. Jag kom på rätt snabbt och kom med massor av idéer tillexempel:

I say so much babe, bit you know I will be good for you and i love you.

I can't say i don't love you.
I hate you, wait what, No i love you much.

Detta var inte så som låten blev till slut men det får bli en överraskning, just nu så ska vi mysa ner oss och vila i sängen efter allt hårt arbete.

Jag kollade på klockan och klockan var 18:00.

Jag är en väldigt mysig tjej som tycker om att vara nära personer och gör ingenting om jag blir rörd på det sättet för jag är van.

Jag pöttar ner Martinus i sängen lite lätt och sedan sätter jag mig på honom. Våra läppar kraschar ihop och jag börjar kyssa honom, vi låg ännu en gång i bara underkläder och vi hade inget täcke över oss. Jag tog min tunga mot Martinus läppar och han öppnade snabbt upp sig och jag gjorde detsamma.

Jag såg handtaget röra sig och i en enda hastig rörelse la jag täcker över oss. Ännu en gång var det Marcus som kom in, han stirrade på oss och sedan brast han ut i skratt.

-Tutteduvor.

- Marcus !
Säger Martinus snabbt.

Marcus var så över bevakande på sin broder, men det gillade jag, att han vill skydda sin bror. En sådan syster hade jag behövt ha vid min sida.

Vi forsatte sedan hångla och mer kläder åkte av. Nu låg vi där nakna, en stel tystnad spred sig i rummet, jag tog initiativ.

- Är du redo?

- Jag är redo.. Jag är kåt.

- kör vi.

Varför vi höll på såhär visste jag inte, jag har ingen förklaring. Det var skönt och det var väll antagligen anledningen.

Jag fick ut något stön då och då, jag vet inte om jag var så rolig att ha samlag med då jag inte reagerar så mycket på det. Martinus börjar kyssa mig runt halsen, det gjorde mig trygg i stämningen och han fortsatte på som vanligt.

~ Martinus persp. ~

Efter samlaget var det dags för henne att gå hem, men jag ville inte att hon skulle gå.

- Kan du inte sova över Alma? får vi mer tid arbetet och vi för mer tid tillsammans.

- Kan väll ringa och fråga.

Ringer mamma och pappa.

- Hej mamma, för jag sova hos Martinus inatt?

- Ja, självklart.

- Okej tack mamma, godnatt!

- Godnatt gumman sov gott!

Jag gav Martinus en kram och känner med min kropp att han fortfarande har stånd. Jag fattar inte varför killar får stånd så ofta, jag vet att dem blir kåta men alltså kan dem inte hålla det inombords?

- Varför bli ni killar kåta så lätt?

- Jag vet inte vi vill ha samlag, när man ser en snygg och perfekt tjej som dig.

- Det var gulligt sagt men jag vill inte acceptera det.

Kan vi tjejer få stånd? Jag hade så många frågor som jag ville ha svar på. Du borde lära dig. Du kommer vara vara min för alltid ❤
~
Människor ni or underbara! Snart 100 reads (Pers som läser min bok 😏😭😘💕)

Vem Ska Jag Välja? M&M Där berättelser lever. Upptäck nu