Kapitel 9

154 5 2
                                    

|/Linas perspektiv\|

* När vi kommer hem till Marcus *

Vi går in genom dörren och hänger av oss våra jackor och går upp på Marcus rum.

Jag hör hyr Alma verkar ha det roligt med Martinus inne på Martinus rum. Man hör små stön då och då.

Marcus kollar på mig, han verkar fatta att jag lyssnar på Almas stön. Han kollar på mig med en lite "Peddo"blick (😏) samtidigt som han utforskar mina kropps kurvor.

Vi går in på Marcus rum, det första han gör är att han snabbt går fram till sängen och bäddar. Han går fram till sin hylla och tar snabbt någonting som ser ut som en platspåse och slänger ner den i papperskorgen.

Han kollar på mig ännu en gång och utforskar min kropp, han närmar sig mig. Han ledde mig mot väggen, han hade väldigt hara väggar för det gjorde väldigt ont att slå i huvudet i väggen. Han la sina armar mot väggen och la sina läppar mot mina, jag vet inte om jag är redo för detta än.

Våra läppar kraschar ihop och hans rörelser gör så att jag också börjar kyssa mer intensivt. Han börjar kyssa mig på halsen och smeker min kropp. Jag har aldrig haft sex och jag har aldrig blivit kysst på detta sättet förut, är jag redo? Han kysser mer intesivt runt halsen och smeker mig mer och mer, ett litet stön kom ut från min mun. Stönet var något jag inte kunde kontrollera, det bara kom och det kändes konstigt.

Ett litet ljud räckte för att höra knackningar på dörren. In gåendes kom Martinus och Alma, lite pinsamt läge, eller?

- Här går det fort framåt!
Säger Martinus.

- Låt det fort .
Säger lilla jag.

- du är Almas kompis?
Säger Martinus.

- Japp, det stämmer.
Säger jag.

Det sprider sig en tystnad över rummet och ingen säger någonting på 2 minuter. Alla går och sätter sig i Århus säng,  kändes konstigt att sitta alla i samma säng, men det spelade väll ingen roll.

- Okej, vill du och Marcus följa med bio ikväll?
Säger Alma.

- Jag skulle gärna följa med, vill du Marcus?
Säger jag.

- Självklart, bby..
Säger Marcus.

- Vilken film?
Säger Marcus.

- Vi tänkte se IT eller SCREAM.
Säger Alma.

- När går vi?
Säger jag.

- Om 30 minuter ska ni vara klara, fortsätt där ni var förut nu går vi, bye.
Säger Martinus.

Martinus och Alma går ur ifrån rummet, en lättnad sprids genom kroppen. Jag var rädd för skräckfilmer, jag hade aldrig att någon men jag visste att om jag gjorde det skulle jag inte kunna sova på en evighet.

- Vill du hångla, bby?
Säger Marcus och avbryter mina tankar.

- Självklart, bby.
Säger jag.

Jag lägger mig på sidan och Marcus lägger dig mitt emot mig. Han tar sin hand under mitt huvud och en över mitt huvud som nu ligger på min rygg. Han börjar kyssas intensivt, hans rörelser kan inte undervikas. Jag kysser tillbaka och svarar på han rörelse. Hans tunga rör vid mina läppar och jag släpper självklart in honom, jag gör detsamma på honom och kommer in.

Där låg vi och hånglade medans Alma och Martinus är och fixar sig innan vi ska gå på bio tillsammans. Jag brydde mig inte så mycket om hur jag såg ut antagligen inte Marcus heller för nu låg vi här och det är skönt.
🌸
Godnatt ha en bra dag 💕

Vem Ska Jag Välja? M&M Där berättelser lever. Upptäck nu